24.12.2011

Hyvää joulua sulle!

Lahjat on paketeissa, glögivarastot täynnä ja oo wunderbaum raikastaa ilmaa olkkarissa. Mutta ennen kuin siirryn joulun viettoon, annan teille jotain.


Pistimme Sadun kanssa pystyyn maaliskuussa ilmestyvään kirjaan liittyvän samannimisen blogin, johon keräämme kaikenlaista huumoripitoista vanhemmuuteen liittyvää luettavaa: Vuoden Mutsi, ole hyvä! Klikkaa linkkiä vasta pukin käynnin jälkeen, jos haluat olla pedantti.

Rauhallista joulua hyvät ystävät, kanssabloggaajat, mutsit, faijat ja anonyymit! Tästä tulee hyvää joulu!

8 kommenttia:

 1. Kiits blogilahjasta ja kivaa joulua sinnekin! Saaks heti toivoa lisää? Joo ei se mitään, toivon silti: saisiko tuon Vuoden mutsin Blogilistalle? Kiitos tänks!

  VastaaPoista
 2. Jouluna saa toivoa! Lisätty. ;)

  VastaaPoista
 3. ...ja voisko vielä saada jotain vinkkiä siitä millä hakusanoilla sen löytää näpsäkästi? (Vuoden mutsi tuotti omalla haullani 357 tulosta, ja jos ei muu auta, käyn ne kyllä jossain vaiheessa läpi löytääkseni tämän helmen, mutta jos on joku suorempikin tie, laiskana ihmisenä valitsisin kyllä sitten sen.)

  VastaaPoista
 4. Sen löytää näpsäkimmin tosta linkistä! :D Eikö se piru vie näy..

  VastaaPoista
 5. Joo, anteeksi sekoiluni! Sain sen kyllä auki tuosta linkistä heti saman tien, muta en löytänyt sitä Blogilistalta saattaakseni sen suosikkeihini. Nyt se onnistui hyvin - oli varmaan joku viive joko listalla tai omassa päässäni! Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Kiitos blogilahjasta!

  Tässä on minun joululahjani sinulle (ja kaikille muillekin, jotka haluavat tehdä vuodesta 2012 huippuvuoden): http://kutrinvip.com/itsevalmennuspaketit/huippuvuosi-2012/millainen-on-sinun-huippuvuotesi-2012/

  Hyvää joulua, kivaa loppuvuotta 2011 ja ihan huippua vuotta 2012!

  Katri

  VastaaPoista
 7. Kiitos blogista! Kirjanne vaikuttaa juuri sellaiselta terapeuttiselta luettavalta, mitä kaikkien hyvää tarkoittavien neuvojen keskellä itse kukin tarvitsee.

  VastaaPoista
 8. Luulin pitkään lukeneeni "oo wunderbaum raikaa ilmassa olkkarissa", ja mietin, että minkä helkkarin takia teillä vedetään joululaulut saksaksi. Ja vielä väärillä sanoilla.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...