Tietoa mainostajalle ›

KIRJOITTAJA

Heipparallaa!

Täällä meuhkaan minä, Katja Lahti. Olen keskinkertainen, työssäkäyvä äiti ja jaan subjektiivisia mielipiteitäni vanhemmuudesta, kulutuksesta, politiikasta, tyylistä ja kädentaidottomuudesta - sarkasmilla kuorrutettuna ja ilman.

Sain tämän blogin duunikavereiltani äitiyslomalahjaksi toukokuussa 2007. Nimi viittaa silloiseen postiini projektipäällikkönä. Äitiys pääsi yllättämään mutta onneksi oli blogi, joka toimi mainiona tilityskanavana. Sittemmin olen palannut töihin ja viettänyt toisenkin äitiysloman, mutta juttua näyttää riittävän edelleen.

Tuo sinä substanssi niin minä tarjoan puheenaiheet!

FACT FILE

Ikä: kolkyt ja merkittävän isot risat. No okei, 40.
Lapset: Skidi -07 ja Snadi -11.
Siippa: Koti-insinööri.
Koulutus: humanisti drop-out.
Työ: it's complicated. Olen vakituisena media-alalla ja vapaa-ajalla yrittäjä, joten teen kaikkea, mistä jengi on digitaalisen median ja viestinnän otsikon alla valmiita maksamaan.
Lisäksi aloitin Espoon kaupunginvaltuutetun duunit tammikuussa 2013.
Julkaistut kirjat: Vuoden mutsi I ja II

Maailmankatsomus: katson mieluiten Etelä-Ranskaa.
Motto: Sinä voit, siispä sinun pitää. (Immanuel Kant)
Postia: kcjlahti at gmail piste com. Minut löytää myös sta ja Twitteristä.

Disclaimer: Pidätän oikeuden pillastua olemattomista asioista, kääntää takkia ja besserwisseröidä asioista, joista en mitään tiedä. Saat vapaasti olla kanssani eri mieltä, mutta turhasta vittuilusta vedän marat ja poistan kommenttisi. Kuviani ei myöskään saa nyysiä ilman lupaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...