Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIRJOITTAJA

Heipparallaa!

Täällä meuhkaan minä, Katja Lahti. Olen yrittäjä, joka kirjoittaa sisältöstrategioita, kirjoja ja paria eri blogia, ja häärää työnsä ohessa keskinkertaisena ydinperheen mutsina. Lempiaiheisiini kuuluu tasa-arvo, perhearki (ja perhearjen tasa-arvo), kuluttajan käyttäytyminen, poliittinen farssi ja sisältöyhteistyöt – huumorilla (mustana) kuorrutettuna ja ilman.

Sain tämän blogin duunikavereiltani äitiyslomalahjaksi toukokuussa 2007. Nimi viittaa silloiseen postiini projektipäällikkönä. Äitiys pääsi yllättämään, mutta onneksi oli tämä blogi, josta kehkeytyi täydellinen tilityskanava. Sittemmin olen palannut töihin ja viettänyt toisenkin äitiysloman, mutta juttua näyttää riittävän edelleen.

Tuo sinä substanssi niin minä tarjoan puheenaiheet! Saat vapaasti olla kanssani eri mieltä, mutta a) lue ensin postaus ja b) perustele. Turhasta vittuilusta vedän marat ja poistan kommenttisi, tämä ei ole mikään vauvafoorumi. Kuviani ei myöskään saa nyysiä ilman lupaa.

FACT FILE

Ikä: Nelkyt on uus kolkyt.
Lapset: Skidi -07 ja Snadi -11.
Siippa: Koti-insinööri.
Koulutus: Humanisti drop-out.
Työ: Olen kirjaileva konsultti / konsultoiva kirjailija ja käytännössä teen kaikkea, mistä jengi on digitaalisen viestinnän otsikon alla valmiita maksamaan.
Julkaistut kirjat: 

Postia: kcjlahti at gmail piste com.
Minut löytää myös FacebookistaInstagramista ja Twitteristä.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...