Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MAINOSPOLITIIKKA

Tervetuloa Suomen suosituimmaksi valittuun (jo toistamiseen!) perheblogiin! Hoidatan mediamyynnin Suomen Blogimedialla. Pirauta siis Tanja Ylikankaalle, jos sisältöyhteistyö kiinnostaa.Muutama disclaimer.

Olen yhteistöiden suhteen aika sniidu. Innostun fillaroinnista, kasvissafkoista, tekniikasta, suomalaisista keksinnöistä, eko-eettishenkisyydestä ja reiluudesta. Laadukas on oltava, halpa välttämättä ei. Jos tuotteella / palvelulla pelastetaan maailma tai edes ruuhkavuosia elävän mutsin päivä, olen pelkkänä korvana! Toteutuneita kamppiksia voi tsekkailla "Yhteistyössä" -tägin kautta.

Huomaa myös, että:
 • piilomainonta on kiellettyä. 
 • en voi maksaa lainanlyhennyksiä firmasi logolla varustetulla muoviämpärillä.
 • Affiliate-linkit merkkaan tähdellä (*).
 • joudut vastailemaan kysymyksiin tuotteen materiaaleista ja valmistuksesta.
 • suosittelen itselleni tuntemattomia tuotteita (jos suosittelen) vasta testauksen jälkeen. Jos haluat ostaa suosittelun, tämä on väärä osoite.

  Mitä täältä sitten saa?

  Olet yksi n. 20.000 viikkokävijästä, joilla on hemmetisti mielipiteitä. Facebook-ryhmässäkin on jo porukkaa kuin pipoa. Analytiikka kertoo, että blogissani hengaavat tyypit ovat suurimmaksi osaksi kaupunkilaisia naisia, joista 87% asettuu 25-44 vuoden ikähaarukkaan. Nuoria sinkkumiehiä en siis lähtisi tätä kautta tavoittelemaan.


  Ei kommentteja:

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...