18.6.2009

Suomi - Ranska 1 - 1

Kun tänään kävin Alkossa viime tipassa etsimässä uusille perunoille kyytipoikaa, ja jäljellä oli lähinnä halvimmat (tai kalleimmat) putelit, tuli väistämättä mieleen eurooppalaisen alkoholikulttuurin paras puoli. Lansonit, bisset ja vissyt samassa kaapissa, sulassa sovussa, ruokakaupassa. Ehkä vielä joku päivä täälläkin.


Ransuilla ei kuitenkaan ole yötöntä yötä, kokkoja, uusia perunoita (no siis näin hyviä!) ja sitä 11 asteista merivettä - juhlikaamme siis sitä satoi tai paistoi! Toivotan näillä puheilla fiksuille lukijoilleni maailman parasta juhannusta!

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Se, että viininmyynti siirtyisi erikoisliikkeestä ruokakauppaan aiheuttaisi myös ammattitaidon katoamisen. Itse kysyn aina viiniä etsiessäni että mikä sopisi kulloinkin tulossa olevaan menuun. Ja siten on parhaimmat yhdistelmät löytyneet.

  Niin ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Mrs. Marple, olen eri mieltä: leivät, juustot ja lihatkin onnistutaan nykyään ostamaan ilman asiantuntijoita ellei nimenomaan halua mennä torille tai kuappahalliin. Ei siis Alkojakaan tarvitse kokonaan lakkauttaa: jos haluaa palvelua, voi mennä asioimaan viinimyymälään, pääasia että Lansoninsa saisi hakea myös marketista. :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...