3.4.2008

Koti vs. toimisto

Välillä hieman sieppaa kun mies tulee kotiin ja valittaa kuinka raskas päivä on ollut toimistolla. Vai niin. Anteeksi nyt vaan jos vastassa ei ole sympatiavyöry ja kupponen kuumaa.

Toimistolla
1) ..on ylimääräistä aikaa. Voi riisua ja pukea päälleen kaikessa rauhassa, solmia kengännauhat ja laittaa takin kiinni. Kukaan ei yhtäkkiä oksenna, revi vaippaa irti tai kaada cd-telinettä. Tekemisiäsi ei keskeytetä ilman selkeää syytä.
2) ..on lounastauko, ja pääset valmiiseen pöytään. Sinun tarvitsee vain lapioida. Joku toinen myös korjaa asiat pois ja tiskaa. Puolessa tunnissa on puolet ylimääräistä aikaa.
3) ..voi käydä vessassa ovi kiinni. Pöntöllä ei tarvitse temppuilla eikä laulaa. Vessapaperirullaa ei viedä nenäsi edestä. Kukaan ei syö wc-raikastetta, jos oven jättää raolleen.
4) ..saa istua rauhassa omalla tuolillaan ilman, että joku roikkuu puntissa, mölisee ja kolauttelee päätään pöydän reunaan.
5) ..kahvi kupissa on kuumaa. Ja tämänpäiväistä.
6) ..on kaksi kättä käytössä aina kun ei puhu puhelimeen.
7) ..ei tarvitse pelätä että duunikaveri tukehtuu pahvinpalaan, kuristuu pipoonsa tai saa sähköiskun kännykkälaturista.
8) ..kukaan ei karju naama punaisena, jos ei pidä tekemästäsi työstä. Palaute on asiallista ja selkeää, sillä olet tekemisissä puhekykyisten ja neuvottelutaitoisten ihmisten kanssa.
9) ..ei tarvitse tehdä kaikkia töitä noin 11.30-12.30 välisenä aikana (vaihtelee joka päivä) vaan sinulla on käytössäsi ruhtinaalliset 7,5h.
10) ..ei tarvitse liikkua ja työskennellä äänettömästi kuin kommando ettei joku herää.

Että lepo vaan.

Menen nyt poistamaan tukastani puuron ja hoitamaan kaikki ne asiat jotka suinkin ehdin ennen kuin Kelan rahoittama työ taas alkaa.

4 kommenttia:

 1. Voi luoja mä repeilin tälle merkinnälle!! :D KIITOS!

  Ps. eritoten toi duunikaverin tukehtuminen, kuristuminen & sähköisku.. Mikä mielikuva!! :D

  -amende

  VastaaPoista
 2. KIITOS! Printtaan ja kehystän tän meidän seinään.

  Karttu

  VastaaPoista
 3. :-)) Toimisto on monella käytännönläheinen paikka.

  VastaaPoista
 4. Luen vanhoja juttuja täältä ja täytyy todeta, että Aamen! Kiitos nauruista :D

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...