5.3.2008

Huuda pois

Lapsiperheeseen kertyy järjetön määrä kamaa ja joskus täytyy sisustustakin rukata lapsiystävällisempään suuntaan. Elintila pienenee sittereiden, lelujen ja kuukausittain pieneksi jäävien vaatteiden myötä dramaattisesti jo vuodessa ellei asialle tee jotain. Olenkin nykyään lievästi koukussa huuto.netiin. Huhu kertoo, että jotkut äidit tekevät muhkeaa tiliä kierrättämällä kaikki lastentarvikkeensa ja saavat niistä jopa parempia hintoja kuin ostaessaan. Palvelu ansaitsisikin jonkun ympäristömitalin vaikka en ihan käsitäkään sitä että jengi myy jotain täytettyjä ristikkolehtiä.. Nykyään siis aina kun uusi hankintatarve nostaa päätään, käyn ensiksi katsomassa onko jollain ylimääräistä. Viimeisin hankinta on harvinainen 130 cm leveä turvaportti pikku Kolumbusta varten.

Olen nyt päättänyt ottaa itseäni niskalapusta kiinni myös tuottopuolella ja asettanut tavoitteeksi laittaa joka päivä yksi tarpeeton esine myyntiin. Ja niitähän löytyy. Tässä muutama ilmoitushahmotelma.

Vauvan passi
Myyn yhden Suomen passin tarpeettomana. Rehellisen näköinen vauva, ei rikosrekisteriä. Kerran käytetty, mutta sivuilla ei leimoja. Erinomainen tilaisuus terroristeille!
HP. Tavalliselle kansalaiselle 1000€ / Terroristille 10.000€

Rikkinäisiä sukkia
Noin 1200 kappaletta mustia sukkia, joissa erikokoisia reikiä varpaissa ja kantapäissä, varret pääsääntöisesti ehjät. Laatikko kaupan päälle.
HP. 2€

Palovaroitin

Yksi palovaroitin, toimii jos osaa vaihtaa patterin. Sisältää uraania, joten terroristeille erinomainen tilaisuus.
HP. Tavalliselle kansalaiselle 10€ / Terroristille 100€

Huonekasveja
Itse kasvi enemmän tai vähemmän huonossa hapessa, mutta hienot ruukut. Mullat vaihdettu 2002 paikkeilla. Edullisesti parempaan kotiin.
HP 0,50€/kpl

Jään odottelemaan yhteydenottoanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...