25.4.2012

Kiitti teille!

Kimppu teille!
Kah, Project Mama valittiin mediaseurantayritys Cisionin vertailussa mutsiblogien ykköseksi*. Kiitos tästä tunnustuksesta kuuluu reilun pelin hengessä tietenkin koko joukkueelle: tattis tyypit, että olette messissä! Aika monta kertaa olen saanut teiltä hyviä vinkkejä ja joskus jopa muuttanut mieltäni avartavien kommenttienne ansiosta. Se on aika hyvin, kun ottaa huomioon, että sain persoonallisuustestissä äärimmäisen hyvät pisteet joustamattomuudessa.

Blogin kirjoittaminen vie saatanasti aikaa, jota ei kahden alle kouluikäisen mutsilla ole liikaa. Koska tämä on kuitenkin palkitsevaa hommaa, olen lopettamisen sijaan miettinyt, miten saisin tehtyä tätä edes osittain päivätyönä - ja ideoita on jo työn alla! En ole myymässä blogiani (olen saanut muutaman ostostarjouksen blogistani, mutta ne ovat olleet niin naurettavia, että ei ole tarvinnut edes harkita), mutta joitain muutoksia tässä mediassa on siis luvassa, vielä tämän vuoden puolella. Niistä lisää sitten.

*Cisionin mittareina on käytetty lukijoiden määrää ja blogiin tehtyjen viittausten todennäköisyyttä muualla verkossa.

32 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Todellisuudessahan tää tarkoittaa vaan vitusti spämmiä kaikenmaailman kaupparatsuilta. ;)

   Poista
  2. Itse asiassa meinasin tuohon kommenttiin kirjoittaakin ensin, että nyt sitä postia sitten tulee, mutta poistin tuon loppupätkän ja tyydyin vaan onnittelemaan ;)

   Poista
 2. Hei hyvä me! ;D

  Ei kai, paljon onnea ykkösblogille!

  (:Lapanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mut ei tätä blogia olis ilman lukijoita. :)

   Poista
 3. Onnittelut!

  Vaikka ei tämä mitenkään yllättävää ole, kun olet saanut tällaisen tyystin kohderyhmääsi kuulumattomankin koukutettua vuosikausiksi...

  VastaaPoista
 4. Onnea, mahtava saavutus! Ja kiitokset vaan kuule itsellesi, minä löysin blogisi viime kesänä, ja sain helteisen loppuraskauden kulumaan (niin) rattoisasti (kuin mahdollista) lukemalla blogisi ensimmäisestä postauksesta alkaen. Tänään kuoriutui Adlibriksen paketista Vuoden mutsi, sitä pihalla lukiessani ja ääneen tyrskähdellessäni sain naapurin haravoivalta rouvalta osakseni jokseenkin outoja katseita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kun hyvä! Kirjan ostamisella rahoitetaan tätä blogitoimintaa, joten tuplakiitos!

   Poista
 5. Onnea - tämä ON hyvä blogi, sitäpaitsi täällä on sata kertaa kivempaa kuin keskustelupalstoilla, joissa pesivät kaikki äitijeesukset. Täällä saa kivasti uutta näkökulmaa, myös minä olen onnistunut muuttamaan mielipiteitäni (!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Keskustelupalstoja suosittelen vain todella kovahermoisille. Blogit ovat vähän inhimillisempi kanava ajatustenvaihdolle. :)

   Poista
 6. Kiitos itsellesi ja onnea! Tämä blogi on piristänyt monta ankeaa päivää ja useamman kerran olen revennyt ääneen nauramaan :)

  En muuten ole tiennyt, että blogejakin ostellaan ja myydään. Tämä tosin onkin ensimmäinen blogi, joka on koukuttanut niin, että seuraan säännöllisesti :)

  t. toinen keskivertomamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän olen osunut ihan maaliin! Hyvä! :)

   Poista
 7. Onnea! Kyllä vaan, tämä on hieno blogi =)

  VastaaPoista
 8. Onnea! Lukijoita on varmaan minunkin lisakseni enemmankin ulkomaita myoten - ihanaa lukea makoisia juttuja jotka hymyilyttavat ja ennenkaikkea aivan mahtavaa suomenkielta! t. myos keskivertomamma Englannista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, kyllä analytiikka kertoo, että teitä on vähän joka puolelta maailmaa. Yksi jopa Islannista!! ;)

   Poista
 9. No kah, onnea, kaima! Ansaittu ykkössija!

  VastaaPoista
 10. Onnea ihan he... hemmetisti!! :) Joka kerta (tai ainakin melkein, riippuen asiasta) olen saanut päivän naurut ja hymyn korviin! :) Ihanaa lukea bogiasi! Sulta olen saanut itelleni vinkkejä äitydestä ja muusta siinä sivussa. Palaset postuaksissasi ovat osa loksahtaneet just eikä melekein omalle kohalle myös :) Suuri kiitos kuuluukin myös sinulle! :)
  t: nuori mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisten palautteiden takia tätä onkin niin mahtava tehdä yötä myöten. :) Tsemppiä oman palapelin rakentamiseen!

   Poista
 11. Onnittelut ykkössijasta! Mediaseurantaa työn puolesta ostavana pakko kysyä: kuka tutkimuksen on ostanut ja siis maksanut? Cisionhan on kaupallinen putiikki, eikä ihan halpakaan...

  VastaaPoista
 12. Ihan mahtavaa! Onnittelut. :)
  Ja suurkiitos blogista, oma maailman surkein äiti-itsetunto on alkanut vauvavuoden edetessä nousta pohjamudista kertyneen kokemuksen myötä, mutta osasyy siihen on myös tämä sinun blogi jonka kautta on tosiaan käynyt selväksi ettei se kaikilta muiltakaan ihan vaan rotumuistista tule, se äitielämä. Ihanaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun kiva kuulla! Tällainen palaute on yökirjoittamisen arvoista. ;)

   Poista
 13. Onnea myös täältä landelta! Blogisi on loistava ja kaipaan myös Uuden mustan puolelle taas sinun viiltäviä analyysejäsi, se on tällä hetkellä himppa laimea mun makuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, Elli! Uuden Mustan puolelle teen paluun syyskuussa ja ihan satavarmasti tyyli muuttuu ärhäkämmäksi, lupaan!

   Poista
 14. Maitolaiturin Kyllikit onnittelee!!! Elämä on ihmisen parasta aikaa, täällä se viimeistään konkretisoituu jos ei sitä omien silmäpussiensa takaa ole vielä huomannut! :D

  VastaaPoista
 15. Shit, onnea todella paljon!!! (Huomasin tän vähän myöhässä....)
  t. lukija Islannista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Analytiikan kävijäkartoissa näkyy hienosti islantilaiset kannattajat. <3

   Poista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...