3.1.2012

Blogihaasteryhtiliike

Olen maailman paskin blogihaasteisiin vastaaja. Virallinen anteeksipyyntö kaikille minua vuoden mittaan muistaneille. Tsemppaan vastaamalla Lady Dadan kutsuun, jossa on riittävän lyhyt ja yksinkertainen konsepti. Olen liian kuistilla vastatakseni mihinkään vetävämpään.

Lempiruoka: en ole koskaan ymmärtänyt, miten kukaan voi nimetä vain yhden lempiruoan. Minulla on kymmeniä! Joistain ruokahimoista tulee myös kausia, jolloin voi syödä kaalikääryleitä kuukauden putkeen - nyt on meneillään sushikausi. Periaatteessa lempiruokaani on tuoreena ja hyvin laitettuna kaikki, mikä ei ole kidutettua, uhanalaista tai matkustanut yhtä kaukaa kuin E.T. Lisäksi tällä hetkellä ilahdun ravinnosta, joka ei ole a) voileipää b) einestä tai c) toissapäiväisen jämiä.


Lempimakeinen: Kaikki käy paitsi marsipaani ja vaahtokarkit, jotka eivät käy ollenkaan. Jonkinlaisena lempparina mainittakoon Malacon Must shots -salmiakkipallerot, jotka ovat sopivan (lue: sielua raastavan) pienessä pussissa addiktiooni nähden. Totta puhuakseni olen yrittänyt pyristellä eroon irtiksistä, sillä hirveintä tekopyhyyttä ikinä on vältellä turhia lisäaineita ja sen jälkeen vetää pussi sateenkaarenvärisiä aromiaineita. Nyt olen ollut pitkään irtispaastolla. Koska on ollut joulutorttuja, suklaata ja glögiä.

Lempiluettava: En ehdi lukea kirjoja (no ehtisin kyllä jos priorisoisin vapaa-aikani eri tavalla) kuin lomalla, mutta blogeja kulutan päivittäin. Kirjallinen sivistykseni perustuukin täysin Inahduksen varaan. Siteeraan häpeämättömästi Inan analyysejä ja kerään intellektuellipisteet väärään kotiin.

Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: tietokoneella näpyttäminen on hyvinkin mieluista käsityötä. Jos käsityöt kuitenkin mielletäään ahtaasti vain neulomis- & paskarteluharrasteisiin niin sitten vastaan, että unissani ja sekin on yleensä painajainen. Jos mukaan lasketaan jämänikkarointi (tehtiin Skidin kanssa maalla rakennusjätteistä pehmosonnille navetta) niin sitten se.


Lempielokuva: Leffassa käynti on vapaa-ajanviettovaihtoehdoista se ensimmäinen, josta karsin kun on kiire. Ehkä vauva-ajan loputtua skarppaan tässä. Pidän pohjoismaisesta tuotannosta (Beck & Wallander <3) sekä tietyistä näyttelijöistä kuten Mads Mikkelsenista. Tanskalainen Kosto oli kiinnostava kuvaus väkivallasta ja anteeksiantamisesta ja ruotsalaispätkä Ruskean neljä sävyä jäi mieleen elokuvana, jossa taiteiltiin häiritsevän ovelasti huumorin ja tragedian välimaastossa.

Anteeksi jos tämä ei kiinnostanut kviiäkään. Taidanpa haastaa mukaan Nooran, koska Kemppari on juuri muuttanut uuteen kotiin ja likka kaipaa harjoitusta wordpressin käyttämisessä. Kjäh.

8 kommenttia:

 1. Just noita Malacon taivaallisia salmiakkinamuja myydään myös puolen kilon pusseissa, laivoilla. Meinasin nimittäin purskahtaa itkuun Viikkarin tax-freessä kun näin ne hyllyssä: jumaliste, maailmassa on sittenkin jotain järkeä.

  VastaaPoista
 2. No mutta, hyvinhän se haasteeseen vastaaminen meni :)

  VastaaPoista
 3. Hei, hahaa, pehmosonnin navetta pistää energialampun hitaasti syttyvään ja hämäräksi jäävään valoon koko Kotoliving-konseptin, niin tajuttoman hieno se on!

  VastaaPoista
 4. MinnaM, voi mikä tieto, kiitos!!! Jotenkin tuo lakritsijuuri on hyvin vetoavaa. Diggaan myös teestä, jossa on kyseistä ainetta.

  Arkitehti, ..ja vielä positiivista palautetta! ;)

  L Dada, miten tämän nyt sanoisi: katto lähti irti nopeammin kuin energiansäästölamppu syttyy, ei siis kovin leikkisertifioitua kamaa. Mutta saatiinpa kuva. ;)

  VastaaPoista
 5. Upean näköistä sushia, mistä se on?

  VastaaPoista
 6. Sä oot monen päivän piristys. Toisaalta joudun joskus vielä hommaan tenat, ku ei meinaa ihan pelkästään silmähiki irrota lukiessa.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, toi setti oli siitä kalevankadulta, Domoko sen nimi nyt on.

  Anonyymi, kiva kuulla! Silmähiki on loistava termi. :D

  VastaaPoista
 8. Juu, jotain hyvin addiktoivaa niissä karkkipalleroissa on, ei se jättipussikaan kauaa kaapissa vanhene...:)

  Ja kiitos vaan Katja itsellesi mahtavasta blogista, tätä lukee lapsetonkin ihan ilokseen!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...