30.11.2008

Something's got to give

Olen edelleen vähän tiloissa perjantain jäljiltä. Pääsin himaan vasta viideltä kahden tunnin (tää ei ole sivistysvaltio!) taksijonon takia ja kolmen tunnin unet nyt vaan ei riitä mihinkään. Tosi fiksu olisi katsonut yödösien (!) aikataulut (!!) ja lähtöpaikan (!!!) etukäteen eikä tihrustanut niitä kolmen aikaan pikkuhiprakassa mobiililaitteen näytöltä. Tämä vinkkinä kaikille espoolaisille, joilla vielä kyseinen koitos on edessä.

Ilta oli kuitenkin varsin hulvaton ja taksijonossa oli hauskaa seuraa. Siinä mun kanssa paleli ja kulutti kallista uniaikaa kolme muutakin firman perheellistä (ja neljäskin oikeastaan voidaan laskea mukaan, sillä puolivuotias tanskandoggi menee kevyesti yhdestä taaperosta). En ollut ainoa, joka katsoi koko rahan edestä juhlimisen seuraavan päivän kidutuksen arvoiseksi. Something's got to give.

Ps. Tutustuin myös Fisuun. Astmalääke vailla vertaa ja ehdottomasti enemmän kuin osiensa summa. Ei ihme että tälle juomalle löytyy facebookista about kymmenen kannatusryhmää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...