31.5.2018

Kuule Timo, siitä kuoleman kulttuurista soittelen

Photo by Alexandre Boucher on Unsplash

- Terve Timo, Juha tässä.
- No terve! Ei ole maapähkinät putoavan oravan suussa koskaan hyvältä maistuneet.
- Niin Timo, meidän pitäisi puhua siitä sinun mielenosoituksesta ja tästä elämähommasta.
- On tässä tärkeämpiäkin asioita puhuttavana, kuten se, että ei tarvitse melonin nahkavyötä käyttää.
- Tästä on nyt vähän kohua syntynyt kuitenkin, että työajalla menit sitten naisten oikeuksia vastustamaan.
- Pulinat pitäisi ottaa pois kaikilta, jotka eivät ymmärrä omaa parastaan, niin irlantilaisilta kuin fillarikommunisteltakin. Miksi edes kysytään kansalta, kysykää Timpalta! Kyllä mies sentään tietää nämä asiat kuten naisten lisääntymisvenkoilut. Oma syy jos on raskaana.
- Tuota Timo, kun olemme tuolla hallituksessa joutuneet muotoilemaan, että olisimme päällisin puolin tällainen sivistysvaltio, jossa nämä ihmisoikeudet...
- Oikeudet ja oikeudet, ihmiset puuttuvat ihan vääriin oikeuksiin nykyään, sinäkin Juha, olet välillä sekaisin kuin herhiläinen huhtikuussa. Missä on minun oikeus huudella siinä kokousten lomassa iskulauseita tärkeiden asioiden puolesta? Mikä muka on tärkeämpää kuin elämä?
- Elämä?
- Niin, valkoisen, espoolaisen heteromiehen pyhä elämä! Pro minun life! Tiedätkö Juha mitään siitä? Vai onko aihe tuntematon kuin mummon munuaiset Mogadishussa?
- Kyllä minä tiedän hyvin, mutta ajat ovat nyt tällaiset. Sinun pitää Timo nyt vähän ottaa pakkia.
- Tässä helkamassa ei ole pakkia eikä pukkia! Minä tiedän, että pohjimmiltasi sinä ymmärrät kyllä, että ei tässä nyt ihan kaikkien elämää sentään puolusteta.
- Niinkö? Mitä sitten tarkoitat sillä että vastustat kuoleman kulttuuria?
- Kuules nyt Juha, naisten, minkkien ja nautojen elämät ovat ihan eri hommia ne. Menee tämä kohtuuton ristikuulustelu nyt fillarikommunismin puolelle
- Nyt kyllä. Älä sano fillarikommunistiksi, se oli ihan kiinnostava se Annenkin sähköpyöräavaus. Ostin juuri sähköpyörätehtaan osakkeitakin.
- Sinulla Juha ote lipsuu kuin vaseliinissä kieritetyllä kyyllä, jonka kädet on sidottu kantoliinalla.
- Ei kyyllä ole käsiä.
- Ei ole ei, mutta naisten ja kettujen vastuut pitää myös muistaa tässä oikeuksien kailottamisen lomassa. Me tarvitsemme lisää sinun ja minun kaltaisia hyviä miehiä! Ja turkiksia! Pro joidenkin elämä!
- Se on kyllä totta.
- Hyvä että hiffasit! Käsi puutuu kuin Obaman kravatti Grönlannissa ja tässä Audin takapenkillä on nyt kaikenlaista, joku Flat Earth Society laittoi juuri viestiä ja haluaa mukaan suomalaiseen kaivostoimintaan.
- Kuulostaa hyvältä! Eipä muuta kuin takaisin sorvin ääreen!


8 kommenttia:

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...