9.4.2018

Mitä nainen haluaa sängyssä?Niin. Tämä otsikkohan laitetaan juttuun yleensä vähän tylsempänä uutispäivänä, viimeksi tämän jännän kysymyksen äärellä oltiin Ylellä. Koska kaikkiahan "tämä ikiaikainen mysteeri" kiinnostaa!

Mutta hei. Eikö ketään yhtään häiritse, että sama kysymys esitetään mediassa yhä uudelleen ja uudelleen? Olisiko niin, että tyhjentävää artikkelia aiheesta ei voi tehdä? Ja mistähän se johtuu? Olisikohan vastaus aika ilmeinen, ehkä?

Vinkki kaikille vastauksesta kiinnostuneille: mitään salaliittoa ei ole. Ilmeisesti kukaan ei vain vielä ole ymmärtänyt selvittää tätä "ikiaikaista mysteeriä" kysymällä siltä naiselta, jonka kanssa sen sängyn jakaa. Naapurin Tuija ei nimittäin ehkä halua vastata.

Mitä sitten tulee mahdollisiin vastauksiin niin kannattaa olla avoin. Nainen saattaa haluta sängyssä vaikka mitä, mutta jostain syystä kun nainen asetetaan sängyn kanssa samaan kontekstiin ihmisten mielikuvitus rajautuu nolliin ja ykkösiin.

Nainen saattaa esimerkiksi haluta nukkua. Sellaiset sikeät yhdeksän tunnin unet, joiden aikana kukaan ei kuorsaa eikä yksikään lapsi tunge viereen. Ai että!

Tai sitten hän haluaa ehkä vain tykittää menemään somessa tai CandyCrushissa, syödä voileipää, tehdä huomista kauppalistaa, lueskella tai ajatella ihan omia ajatuksiaan.

Tai kaikkia näitä.

Voi tietysti olla, että hän haluaa seksiä. Siinäkään ei oikeastaan ole mitään mysteeriä. Kiinnostus ainakin ajoittaiseen seksiin on todennäköistä silloin kun parisuhde on kunnossa. Ja toisaalta aika epätodennäköistä, jos parisuhde on pelkkää keskinäistä vittuilua. Tällaisia ihan aitoja parisuhteen mysteereitä voi sitten yrittää purkaa vaikka terapiassa.

Ja siinä se sitten onkin. Eipä muuta kuin kyselemään.


4 kommenttia:

 1. Oi kiitos! Ekana tuli mieleen että nainen haluaa nukkua, mutta päivän naurut tästä sai...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se haluaakin nukkua! Ja vieläpä joka päivä! :D

   Poista
 2. Ah, tää oli ihana :D Ekana mullekin tuli mieleen, että tää nainen ainakin haluaa nukkua. Tokana ehkä lukea kirjaa ja syödä salakarkkeja. Että näin villiä tää ajatusmaailma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villiä on. :D Tämä naisten mystifiointi on hieman alkanut vituttaa.

   Poista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...