11.9.2017

Myydään lastenvaatteita, paljon merkkejä, löytöjä!

Se on taas aika perata lastenvaatevarastot, että millaista vaatetta sitä lapsrakkaiden päälle syksyn viileneviin iltoihin löytyykään ja mikä on jäänyt pieneksi. Noh, löytyi kaikenlaista kierrätettävää.Myydään

- lämmin, oranssi merkkihaalari, nykyään tummanharmaa. Ollut yhden talven yhdellä lapsella. Näyttää siltä kuin olisi ollut koko päiväkotiryhmällä. Yritetty välttää pesemistä, mutta sitten luovutettu, sillä päiväkodin pihassa vesilätäkkö, jossa maattu haalarin kanssa marraskuusta huhtikuuhun. Pesty siis melkein joka päivä. Lahkeiden kumilenkeistä ei mitään tietoa.

- Pinkki sifonkinen juhlamekko, jossa käsihuivit ja laahus. Sopii kaikkiin tilanteisiin, jumppaan, metsäretkelle, pulkkamäkeen, ruohonleikkuuseen, sateeseen ja pakkaseen. Käytetty noin 400000h, jäi pieneksi jo kolme vuotta sitten. Aivan räjähtänyt, mutta se tuskin haittaa seuraavaakaan omistajaa, koska käsihuivit ja laahus.

- Noin kymmenet, lähes uudet leggingsit, eri värejä. Muodikkaasti kuluneita ja reikäisiä, ihania yksityiskohtia kuten kimalleliimaa, kultatussia ja pihkaa, sekä jänniä viiltoja. Paljon käyttöikää jäljellä, näissä kelpaa vielä vetää monet pannut skuutilla ja kiivetä mökömökö-puuhun, kun äiti pyytää käyttämään vesiliukoisia tusseja.

- Kerran käytetty untuvatakki, koska Kwistian sanoi, että jos on turkoosi takki niin ei voi muuttua lumitiikeriksi, vaikka oikeesti voi, mut sit se sanoi, että ainakin menettää kaikki voimat eikä voi puhua eläinten kieltä.

- Löytö! Kivat välikausikengät, joissa uniikki hiekkalähde. Olen ravistanut kengistä Saharan verran hiekkaa eikä loppua näy, joten ainoa looginen päätös on, että kenkä jollain tavalla teleporttaa kamaa sorakuopasta!

- Kaupan päälle käyttämätön koululaisen pipo. Ainoa huomautettava asia on neulokseen takertunut terottimen puru, koska pipoa on lähinnä säilötty repun pohjalla.

Hanskoja ei valitettavasti ole, koska ne on kaikki kylvetty lähimaastoon.

Nopeat kaupat ennen kuin nämäkin tuhoutuvat. Av = yv. Kersatalous.

20 kommenttia:

 1. Harmi kun en asu lähempänä! Niin hyvät myyntipuheet, että tulis kaupat vaikka mitään ei tarvitakaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! Tietysti nämä voi vain jäädyttää kattoon muistoksi aktiivisesta lapsuudesta. ;)

   Poista
 2. Haha ihana. :D mäkin voisin kaupata parit housut, uudenveroiset, koska poliisi/palomies/konna/ninjago yms. ei kuulemma voi käyttää sellaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Tai siis en ymmärrä mutta tällaista se on. -_-

   Poista
 3. Hahahaa :D Tää on just niin totta!

  Mä just tuskailen pieneksi jääneen epämääräisen vaatekasan kanssa, että jaksaako nähdä vaivan ja laittaa myyntiin tyyliin eurolla/vaate, vai kantaako suoraan Uffin laatikkoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen pitänyt nyrkkisääntönä että jos kehtaisin antaa kaveri lapselle, kehtaan vielä UFFiin. Mutta valitettavasti esim. tää leggariosasto on sellaista että menee polttokelpoiseen jätteeseen. Voimia.

   Poista
 4. Juuri näin, olet asian ytimessä. Aina kun kuulen kanssavanhempien puhuvan, että ostavat lastenvaatteet käytettynä ja myyvät itsekin niitä eteenpäin, tajuan, että elän eri todellisuudessa. Kahden lapsoseni jäljiltä kuteet on siinä kunnossa, että on harvinaista herkkua, jos jotain Uffin laatikkoon kelpaavaa (eli about ehjää) on jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Rehellisyyden nimissä on todettava että kyllä meiltä lähtee kamaa myyntiinkin. Mutta jotenkin tämä löydös talvivaatteiden osalta oli niin masentava että kirvoittui tämä postaus.

   Poista
  2. Recci ottaa vastaan myös tekstiilijätettä eli niitä riekaleisia leggareita. Niistä tehdään sitten mm. äänieristettä autoihin.

   Poista
 5. Täällä ilmoittautuu kolmen pojan äiti joka kans tuskailee samanlaisten kysymysten parissa = Uffin laatikko vaiko kirppis eurolla. Useimmiten päädyn Uffille sillä vaatteet eivät todellakaan ole siinä kunnossa että niitä vois enää myydä. Lisäks heitin just noin 5 paria kenkiä roskiin koska ne olivät kärjistä puhki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uffikin myy niitä, älä vie myyntikelvottomia muualle kuin roskikseen!

   Poista
  2. Siis UFFille vaan myyntikelpoista vaatetta!
   Rikkinäisiä voi viedä useisiin vaatekauppaketjuihin, tekevät yhteistyötä joidenkin ulkomaalaisten kierrätysfirmojen kanssa, ja kierrättävät mm. osan materiaalina.

   Poista
 6. Voisin ottaa sen teleportin sorakuopalle. Pitäisi käydä hakemassa hiekkaa pihalle peräkärryllä, nuo kengät olisivat kätevämmät. Meiltä saat vaihdossa mustia ja harmaita collegehousuja, joissa eri muotoisia reikiä varsinkin polvissa. Eikä yhtään kimalleliimaa. Saatte siis koristella ne ihan itse, paitsi harmaissa on erilaisia värisävyjä ja kuvioita nurmesta. Mustissakin on, ne eivät vain näy. Myös samalla tavalla riekaleisia ulkoiluhousuja meidän perheessä tuotetaan vieläkin joka vuosi useampia kappaleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta kengät ja SÄÄSTÄ PIHAREMONTISSA! Vaihdetaan mielellään mihin tahansa housuihin, koska ilmankaan ei ehkä voi olla. O_o

   Poista
 7. Meillä pääsääntöisesti vaatteet pysyy ehjinä yhden toistaiseksi rauhallisen pojan jäljiltä. Pikkusiskolle en jaksa säilyttää, koska ikä- ja kokoero on suuret.

  Elän siis onnekkaasti rinnakkaistodellisuudessa, jos voin ostaa ja myydä käytettyinä samat vaatteet. Hommaa siinä kyllä on!

  Sivuhuomiona vielä, että onkohan sinne UFFin laatikkoonkaan järkevä viedä ei-myyntikelpoista. UFF kun saa liikaa vaatetta muutenkin, ja myydä ne yrittää
  saamansa vaatteet myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut! Meillä tuolta isommalta sentään jää jotain vaatetta mutta tämä pienempi on täystuho. >.< Hyvä huomio UFFista, myyntiinhän nekin tosiaan menee.

   Poista
 8. Yv. Av. Kysyn vielä mieheltä. Sillä välin voitko mitata niska-lantio-, lantio-ranne- ja vasen korva-oikea nilkka -välit? Onko pesty Narniasta hevoskyydillä tuoduilla pesupähkinöillä? Voitko postittaa silkkipaperiin käärittynä, aidolla kultanarulla sidottuna? Ja varmasti voit myydä 10 sentillä kaikki (sis.postikulut)?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kysymään myös naiselta, paikalliselta kirvesmieheltä ja kylän koiralta. Maksuksi käy sata grammaa Turun hallin kylmäsavulohta.

   Poista
 9. Kohta helpottaa teilläkin. Teini kasvaa sitä tahtia että kenkiä ja vaatteita saa uusia jatkuvasti. Vaatteet ostetaan nykyään miestenosastolta, ollaan siirrytty jo kokoon M. Lisäksi molemmat pojat ovat alkaneet olla tarkkoja tyylistään. Kyselen suosiolla esiteiniltä mitä teinin vaatteita säästetään ja suuri osa lähtee lähes uudenveroisena kierrätykseen. Ei edes ole tilaa säilöä kaikkea neljää vuotta odottamassa pikkuveljeä. Nuorempana kierrätin veljeksillä kaikki ehjät, nyt kaikki mitkä ehkä kelpaa.. Ainiin plussana olen saanut kierrätettyä itselleni teinin vanhan takin, merinovilla kerraston, sisäpelikengät ja nyt nuoremman kanssa käytetään samoja kumppareita. Nuoremmalle voisikin hankkia saman kenkänumeron kunniaksi vähän laadukkaammat vaelluskengät..

  VastaaPoista
 10. Nyt meinas tulla pissat housuun :D :D Meille kimalleliimaleggarit. Av kysyn kuitenkin mielipidettä naapurin kuolleelta kummilta. Saisinko sitä ennen mitat nilkanympäryksestä ja selvityksen siitä onko kuminauhat kunnossa vai venynyt. Ja kuva vielä loisteputkivalossa ja luonnonvalossa. Kiitti.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...