25.7.2017

Huussipäiväkirja dokumentoi kesän

Kun elää whatsappaavan esiteinin kanssa, saattaa eräänä päivänä huomata, että mökin ulkohuussin seinälle on ilmestynyt plakaatti. Plakaatissa lukee "WhatsKak".

Tähän printtipohjaiseen keskusteluryhmään on pyytämättä ja yllätyksenä lisätty kaikki yhteismökkiä ja sen fasiliteetteja käyttävät, kirjoitustaitoiset henkilöt nimeltä mainiten.

Plakaatissa on valmiina kolme keskusteluketjua, ja seinällä on odottamassa lyijykynä merkintöjä varten. Tavoitteena on dokumentoida huussissa syntyneitä ajatuksia.

Näin kesän lopulla tila alkaa jo loppua. WhatsKak on ollut ahkerassa käytössä.

Tällainen päiväkirja on yllättävän mukava lisä huussiasiointiin! On mukava mennä katsomaan, onko joku kirjoittanut ryhmään jotain uutta. Jokainen kirjoittaa mitä mieleen juolahtaa, kommentoi säätä, lounastarjoilua ja tapahtumia. Samalla kesän 2017 tärkeimmät (?) muistot on tallennettu yhteen dokumenttiin. Samalla tulee huolehdittua siitä, että huussi pysyy sen verran viihtyisänä paikkana, että keskusteluun kirjoittaminen on mahdollista ilman pökertymistä.

Näen tässä kansainvälistä potentiaalia. Vessanseinäkirjoittelu on parhaimmillaan yhteiskunnallista debattia, jolle saataisiin työkalun kautta hyväksytyt raamit. Näen, kuinka ihmiset (ja juorutoimittajat) jonottaisivat tiettyihin vessoihin osallistuakseen poliitikkojen, tubettajien ja muusikoiden aloittamiin keskusteluihin tai lukeakseen anekdootteja ja rakkaudentunnustuksia.

Eläköön kakkajutut!

8 kommenttia:

 1. Sulla on hauska pentu! /MY ja mini

  VastaaPoista
 2. Haha, kutitteli omia nauruhermoja sen verran, että saisiko udella, mitä nuo keskustelunavaukset olivat? Jos vaikka ehtisi vielä kopioida idean omaan hyyskään!

  VastaaPoista
 3. Ihan mainio idea :D Tästäpä sainkin hyvän vinkin, kun mökkihuussimme seinän kuvat alkavat olla kellastuneita, pölyisiä ja aikansa eläneitä. Huussissa tulee kyllä katseltua...muistan vielä ulkoa eräänkin Eppu Normaali -julisteen (Onko vielä pitkä matka jonnekin) 1990-luvulta, vaikka se poistettiin jo 10 vuotta sitten!

  VastaaPoista
 4. AirShou is a screen recorder app which supports both iOS and Android versions.
  Airshou

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...