30.4.2017

Vapun tarkistuslista

Vappu on vuoden juhlista se, joka on kokenut perheen kasvamisen myötä isoimman muodonmuutoksen. Onneksi jotkut tapamme ovat jo muuttuneet uusiksi perinteiksi, joita yritetään toistaa vuodesta toiseen. Miten nämä perinteet voivat tänä vuonna?1. Sima / CHECK. Rusinat nousivat pintaan jo keskiviikkona. Pelkäsin, että laitoin liikaa hiivaa ja pullot räjähtävät. Eivät räjähtäneet. Kävin joka päivä tarkistamassa. Mies luuli, että olen alkanut polttamaan salaa tupakkaa, koska ramppasin varastossa yhtenään.

Koemaisto vahvisti, että taas tuli hyvää. Mikä on tavallaan onni, sillä sitä on aika paljon, tarkalleen ottaen puolet enemmän kuin viime vuonna. Kattilaan nimittäin putosi erheessä koko fariinisokeripaketti, joten lisäsin vain veden määrää.

Lapset saavat juoda simaa ruoan kanssa. Ja jokaiselle, joka käy ovella, juotetaan lasillinen simaa. Uusi vappuperinne on pakkosima.


2. Mökki: -  Olemme yleensä lähteneet mökille, mutta pääsiäisestä viisastuneina päätimme, että jätämme tällä kertaa hypotermian, avioeron ja pätkivän wifin kokematta. Saaristossa +2 ja räntää tuntuu kuin Himalayan basecampilta. Oma kaukolämpö kullan kallis.

3. Vappukoristeet: 2/3. Foliopallomyyjä oli eilisessä kelissä ottanut hatkat, joten päätimme panostaa selluloosaan, serpentiiniin ja vappuviuhkoihin. Sitä tuntee onnistuneensa kasvattajana, kun kersatkin hakkaavat viuhkoilla toisiaan ja tekevät niistä kainalokarvoja, peruukkeja, partoja ja keppihevosia. Vapun jälkeen kodin kuuluu olla täynnä paperisuikaleita.Huomenna lakitetaan lumiukko. Toivottavasti tämä perinne ei jatku ihan joka kerta.

Hauskaa valkoista vappua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Sulla on todella sana hallussa. Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 2. Sä oot oikeesti paras ja korvaamaton....selvisin yhestä vessaremontista lukemalla sun blogin alusta loppuun ja en tiedä selviänkö loppuelämästä jos lopetat blogin....oikeesti KUKAAN ei saa mua nauramaan niin kuin sä ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta, lisään tämän cv:heni! <3

   Poista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...