14.11.2016

Se tunne kun...

Se tunne kun tarjoilet aamupalalla kasviksia
ja jengi vaan hihittää.
Tänä aamuna kaartaessani päiväkodin pihaan huomasin, että minulla ei ole lasta mukanani. Aivan. Koska hän jäi tosiaan potemaan nuhaa kotiin isänsä kanssa ja minun piti mennä suoraan töihin.

Näitä vaikeasti määriteltäviä tunteita esiintyy aina silloin tällöin. Tässäpä viimeaikaiset TOP 10 kokemukset sarjasta SE TUNNE KUN:

1. ...hammasharjasi on valmiiksi märkä, kun tulet viimeisenä pesemään hampaita.
2. ...toppaat molemmat lapset pulkkamäkeen ja mäki on hiekoitettu.
3. ...oletat virheellisesti, että kaikkien suosikkiruoka pari viikkoa sitten olisi suosikkiruokaa myös tällä viikolla.
4. ...olet ensimmäinen, joka herää ja kello on puoli kymmenen.Ensimmäinen tunne on kiitollisuus ja sitten juoksetkin jo katsoman hengittävätkö ne.
5. ...löydät puhelimestasi kuvia nuorimmaisen sieraimista ja videopuhelun asiakkaallesi etkä oikeastaan enää uskalla avata viestisovellusta. 
6. ...löydät tyynysi alta muovieläimiä ja rullan vessapaperia, ja mietit hetken pitäiskö ne jättää sinne, koska sotket muuten jonkun leikin.
7. ...keittiössä haisee kummalliselle, mutta ennen kuin lähdet viemään biojätteet tarkistat, onko uunipeltilaatikkoon piilotettu voileipä kuten viimeksi.
8. ...lapset ottavat esille joulun ensimmäistä kertaa elokuun puolella. Pääsetteköhän ensi vuonna kesän yli?
9. ...ravintolassa lapsi kertoo, että ei ole kovin nälkäinen. Sitten hän ottaa jälkiruokapöydästä neljä kertaa lisää.
10. ...perheen kuopus kysyy, milloin hänen pitää muuttaa pois kotoa. Selität lempeästi, että hän saa asua kotona isin ja äidin kanssa ihan niin pitkään kuin haluaa. Pätkä toteaa, että hän kyllä muuttaa pois heti kun mahdollista, koska menee ensitöikseen ostamaan BR-lelusta kineettistä hiekkaa.

7 kommenttia:

 1. Mitä on kineettinen hiekka? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähdäkseni jonkinlaista muovailuvahan tyyppistä hiekkaa, jota en ole suostunut ostamaan useista pyynnöistä huolimatta. :O

   Poista
 2. Hehee, kiitos tyrskähdyksistä aamukahvin lomassa :D Inspiroiduin kirjoittelemaan aiheesta vähän itsekin, kun kävi tässä juuri niin, että löysin kamerani perheen pienimmän (kohta 3) sängyn alta.

  PS. Minuakin jäi nyt tietysti vähän kiinnostelemaan, että mitähän on kineettinen hiekka :D

  VastaaPoista
 3. Mä menin perhepäivähoitajan ovelle koputtelemaan töiden jälkeen ja hän vain totesi, että taisin tulla väärään osoitteeseen. Poika oli varahoidossa perhepäivähoitajan oksennustaudin takia, hups! Ei sitä aina kaikkea voi muistaa.

  VastaaPoista
 4. Riemastuttavan tuttuja tuntemuksia! <3

  VastaaPoista
 5. Puolimatkassa töihin takapenkiltä kuuluu vieno ääni: "Eksä viekään mua tänään hoitoon?"

  VastaaPoista
 6. Se tunne kun päiväkodin vasu-keskustelussa alat epäillä, että joko sinä tai päiväkodin opettaja puhuu väärästä lapsesta, kun kumpikaan ei oikein tunnista sitä lasta, josta toinen kertoo... :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...