20.11.2016

Luksus-yökylä on loistava lahja ystävälle

Skidi kärvisteli taannoin pahan ongelman edessä: piti keksiä synttärilahja jo hiekkalaatikkoajoilta vierellä kulkeneelle ihanalle BFF:lle, joka täyttäisi ensimmäisen kerran pyöreitä.
Tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta kun Skidi heräsi siihen tosiasiaan, että ystävättärellä on jo kaikkea. Leluista, koruista, kynistä, vihkoista, leivontaseteistä, kirjoista ja vaatteista ei ole puutetta. Ja kymmenvuotiaalle Skidi halusi antaa jotain ikimuistoista.

Ehdotin varovaisesti jonkinlaista aineetonta elämyslahjaa. Kymmenvuotias kun ei enää ole aivan niin pakettifriikki kuin puolet nuorempi. Aikansa ideoita pyöriteltyään Skidi kehitti oman konseptinsa: luksus-yökylä.

Todellakin! En tiedä itsekään parempaa lahjaa kuin aika ystävien kanssa, ja senhän voi viedä pienellä vaivannäöllä seuraavalle levelille.

Lahjakortti meni heti työn alle. Jotta varmasti kaikki olennaiset ohjelmanumerot ehdittäisiin kahlata läpi, show täytyi aikatauluttaa tarkasti. Skidillä on tulevaisuus tapahtumatuottajana, sen verran vakavissaan hän järjestelyt otti.Juhlakalulle ojennettiin heti käsiohjelma.Täydellinen yökyläily piti sisällään noudon koti-ovelta ja kamojen kantoavun, kikattelua, lettikampauksia, kalapuikkohampurilaisia, leffa, popparia ja jätskiä, vaahtokylpyä, lautapelejä, lisää kikattelua, valvomista (tämä luki omana kohtanaan) ja videoidut (minut pestattiin kuvaajaksi) akrobatiatreenit. Yhteistä aikaa kaikilla mausteilla.

Tänä viikonloppuna se sitten toteutettiin ja ilta oli ihan napakymppi. Kävi ihan kateeksi, kun ne pelasivat pyjamat päällä yatzya ja välillä kuului hullua hihitystä. Superhauskaa!

Mietin näin Lapsen oikeuksien päivänä erityisesti sosiaalista kehittymistä, oikeutta leikkiin. Lasten ystävyyssuhteet ovat pitkään riippuvaisia vanhemmista, mutta hiljalleen vastuu yhteydenpidosta ja suhteen vaalimisesta siirtyy heille itselleen. Tukea tarvitaan siinäkin. Skidi on oppinut peruskoulun myötä yhtä ja toista ystävyydestä. Juuri tällä hetkellä olen iloinen siitä, että Skidillä on elämässään ihminen, jolle hän haluaa antaa kuun taivaalta.

7 kommenttia:

 1. Oi miten ihanaa! Mäkin haluan 30-vuotislahjaksi luksus-yökyläilyn! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin! Mutta siihenhän kuuluu siis hyvin maltillsiesti valvomista ja paljon enemmän nukkumista. :D

   Poista
 2. Ihanaa, olisi varmasti mieleinen lahja aikuisillekin!

  VastaaPoista
 3. Huippuidea! Teillä on kyllä harvinaisen fiksu ja hoksaava tyllerö!

  VastaaPoista
 4. Mä annoin ystävälle synttärilahjaksi (ja samalla itselleni) hotelliyön naapurikaupungissa. Setti sisälti jalkahoidot molemmille, paljon naurua jota voi kokea vain hyvän ystävän kanssa, illallinen törkeen hyvässä ravintolassa, lisää naurua (ja viiniä tottakai). Yöksi hotlaan ja aamulla vielä hotelliaamiainen ennen kotiin palautusta. Euroja upposi ehkä enempi kuin tuohon Skidin konseptiin, mutta tää oli ainoa tapa päästä muuta perhettä karkuun ;) Vahva suositus!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...