1.7.2016

Melonipizzaa ja fantasianaamioita

Isompien lasten juhlatkin saatiin juhlittua. Ja mitä supermainioita tyyppejä yhdeksänvuotiaat ovat! Sanavalmiita, iloisia, vitsikkäitä, empaattisia, energisiä - ja keskustelevia! Pöydässä käytiin läpi niin nukkuma-asennot kuin harrastukset, whatsappailun säännöt ja ällö- / herkkuruoat.


Koska kyseessä oli fantasiabileet, ensin tehtiin fantasianaamiot. Ostin askarteluliikkeesta (olisiko ollut Askarelli) blankoja naamioita, jonka jokainen sai värittää tusseilla mieleisekseen.


Tarjolla oli kahta erilaista pizzaa. Tämä jälkiruokapizza on yksinkertaisuudessaan melonisiivuja, jotka on koristeltu pensasmustikoilla, banaaninpaloilla, mansikanviipaleilla, strösselillä ja suklaakastikkeella.Sitten käytiin riehumassa lähiniityllä ja nappaamassa kuvat - muistoksi siitä, kuinka riehakkaissa merkeissä juhlittiin aikuisuuden puoliväliä.


Lisäksi oli kiva tallentaa nämä kesäiset hetket ystävien kanssa muistoksi yhden elämänvaiheen päättymisestä. Syksyllä alkavat nimittäin uudet haasteet uuden koulun, koulumatkan ja kavereiden myötä. Mutta sitä ei todellakaan pohdita vielä. Nyt otetaan yhdeksänvuotiaista mallia ja eletään tämä kesä täysillä, satoi tai paistoi.

3 kommenttia:

 1. Mahtava idea nuo naamarit ja melonipitsat! Pistän ehdottomasti ylös seuraavia lastensynttäreitä varten! Meillä suurin haaste on se, että asumme Saksassa, joten joudun järkkäämään (vetämään) synttärit puutteellisella kielitaidolla! Ja toisekseen täällä synttärijuhlat kestävät ihan minimissäänkin 3 h ja mieluummin 4-6h!!! Kyllä siinä vanhemmilta mielikuvitusta vaaditaan. Ja hermoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tässä vielä omia mietteitäni saksalaistyylisistä lastensynttäreistä http://www.rantapallo.fi/lempipaikkojani/2015/12/11/lastensynttarit/

   Poista
  2. Heh! Voin kuvitella että haparoivalla kielitaidolla kämmenet hikoavat vielä ekstraa. Tuo kesto on kyllä järkytys. Skidi ehdotti myös yökyläsynttäreitä mutta hän ei ehtinyt edes lausetta loppuun kun kieltäydyin. Ihanat muuten nuo tekemäsi pöllöt! Huippuidis!

   Poista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...