24.4.2015

Salvequickin kuorintasukat hurmaavat insinöörinkin

*Yhteistyössä Salvequickin kanssa*

Sain minäkin testiin Salvequickin kuorintasukat. Jaa että mitkä? No tietenkin jalkoihin laitettavat muovipussit, joiden luvataan suorittavan jalkahoidon 90 minuutissa.


Sehän sopii. Meillä nimittäin asuu jalkaongelmaisia kaksi kappalein.

Minulla on leveä lesti ja pitkät (ja sairaan rumat) varpaat, joten jaloissa on kaikenlaisia kovettumia ja hankaumia koko ajan. Lisäksi kantapääni ovat niin tikkuiset, että jos pitää laittaa jalkaan alle 40 denierin sukkahousut, ostan varuilta kaksi pakettia, jos se ensimmäinen pari hajoaa. Puuvillasukkien elinkaari on näissä kavioissa kymmenisen käyttökertaa.

Jalkaongelmani eivät kuitenkaan ole mitään verrattuna perheen atoopikkoon. Koti-insinöörin jalkapohjat naarmuttavat jopa parkettilattiaa, kantapäät halkeilevat ja kynnet ovat irtoamispisteessa juoksuharrastuksen takia. Iho on ylipäätään herkkä, kutiseva ja aivan älyttömän kuiva.

Vetäisimme pääsiäisenä pussit jalkaan, kaadoimme viiniä lasiin ja lösähdimme mökkisohvalle aktiiviseen testaustuokioon. Kuvamateriaali ei ole kovin kaunista, joten herkät älkööt jatkako tästä eteenpäin.

Luin vasta jälkikäteen että kynsilakat olisi pitänyt poistaa.
Huomasimme heti reagoivamme vähän eri tavalla.

Koti-insinööri totesi, että tuntee jaloissaan pientä kihelmöintiä, minä en tuntenut mitään.

Jo seuraavana päivänä Koti-insinööri huomasi, että jalat hilseilevät ja punoittavat. Minulla ei hilseillyt mikään.

Kolmen päivän päästä Koti-insinööri alkoi luoda nahkaansa toden teolla ja nyppi kantapäistään valtavan kokoisia iholastuja. Minun jalkani olivat entisellään.Vajaan viikon päästä Koti-insinöörin jalat olivat vauvan peppua. Tyyppi hihkui riemusta ja halusi näitä käänteentekeviä ja jopa pyörää tärkeämpiä innovaatioita lisää, myös rumpaliduunin karheuttamiin käsiinsä. Eikä kuulemma pääpussikaan tekisi pahaa, jos lopputulos on tämä. Hän myös oletti laihtuneensa pari kiloa pelkän irronneen nahkamäärän ansiosta. Rasvakin imeytyy helpommin.

Minä sen sijaan olin jo luopumassa toivosta, kunnes kuudentena aamuna hiippailin duunissa suihkuun. Kun nykäisin sukan pois jalasta, lattialle rapisi kourallinen parmesaanilastuja. Ja siitä se sitten lähti. Nahkaa irtosi muutaman päivän ajan vinhasti ja parissa viikossa sain minäkin lopulta silkinsileät jalat.

Jahuu, se lähtee sittenkin!
Ihotyypeissä on siis eroja. Hidas reagointini saattoi johtua myös siitä, että lomarituaaleihini kuuluu jalkahoito ja jalat oli puunattu viimeksi helmikuussa. Käsittelyä suositellaan neljän kuukauden välein, joten katsotaan kesän jälkeen uudelleen!

Ei tämä silti kokonaan jalkahoitoa korvaa. Siinähän on pointtina sysätä kersat isukille vähintään viideksi tunniksi.

Nyt saatte testata itse! Jakoon lähtee kolme jalkahoitopakettia, johon tulee kaupanpäälliseksi vielä rakkolaastareita. Perustele, miksi juuri sinä tarvitsisit tällaisen paketin kipeästi. Valkkaan sunnuntai-iltana ennen klo yhdeksää kommentin ja yhteystiedot (sposti riittää) jättäneiden joukosta kolme akuuteinta tapausta. Pelastuspaketti lähtee matkaan saman tien!

Ps. Jos olet ällön kuvamatskun ystävä, tsekkaa myös Salamatkustajan Satun ja Lähiömutsin kokemukset!

90 kommenttia:

 1. Jalkapohjani ovat aina avun tarpeessa. Olen perinyt äidiltäni rosokalliokantapäät, jotka jalkahoitovälin venyessä tarttuvat villamattoihin ja raapivat silkkipäiväpeiton rikki (luovuin jälkimmäisestä vuosia sitten). Tähän mennessä ainoa toimivaksi todettu kotikonsti on vuolla ne sellaisella jalkahoitajien käyttämällä minijuustohöylän näköisellä työkalulla. Helpoinkin höyläysasento on kuitenkin sen verran hankala, että useimmiten vuolen kantani ja päkiäni verille. Kuvottavan näköiset kuorintasukat ovat saaneet blogeissa vaikeiltakin tapauksilta niin paljon kehuja, että minuakin kiinnostaa. En luonnollisesti usko niiden tehoon ennen kuin itse kokeilen.

  Btw, pitkävarpaisen suvun edustajana olen aina pitänyt lyhytvarpaisten enemmistön jalkateriä lasten jalkojen näköisinä. Pitkät varpaat ovat minulle aikuisten varpaat. Vaivaisenluukertomukset jätän toiseen kertaan.

  VastaaPoista
 2. Mulle testaukseen! Synnytän ensi kuussa joten en yllä itse kavioitani raspaamaan tai rasvaamaan. Juuri tuskailin tilannetta, jossa muuton (muuttofirmattoman), loppu- ja alkusiivouksien (siivousfirmattomien) sekä hillittömän Ikea-tetriksen jäljiltä normaalisti palkitsisin itseni jalkahoidolla, mutta muuton ja hillittömän Ikea-tetriksen vuoksi ei ole rahaa maksullisiin. Ja kuten sanottua, itse en enää yllä ja mies ei osaa.
  jutta.yilmaz@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... Ja sukat on täälläkin puhkikuluneet, kiitos partaveitsenterävien kantapäiden sekä vaivaisenluiden. -sama

   Poista
 3. Täälläkin koitetaan kaikkea rasvauksesta, hohkakivestä ja Schollin pyörivästä ihmevempeleestä suolavesikylpyihin ja ties mihin.. ja lopputuloksena on korppukantapäät. Tätä täytyy päästä kokeilemaan!!

  VastaaPoista
 4. Ikinä en ole jalkahoidossa käynyt, vaikka tarve on ollut akuutti aina. Ja nyt kahden pienen yksinhuoltajana ei ole oikein aikaa eikä rahaakaan.
  Olen näitä jo Lähiömutsin postauksen jälkeen kaupoista katsellut, muttei ole sattunut silmään.
  Eli mulle pliis! =D

  VastaaPoista
 5. Minulle kiitos! Jalkani kaipaavat kipeästi hellintää, sillä en ole käynyt jalkahoidossa miesmuistiin (lue: vuosikausiin). Olen myös armottoman laiska hoitamaan jalkojani itse. Tulos onkin sitten sen mukainen. S-postiosoitteeni on taequilah@gmail.com.

  VastaaPoista
 6. Moi

  Mukana ehdottomasti, paikallisesta cittarista jo myyty loppuun!

  VastaaPoista
 7. Olen liian laiska rasvaamaan jalkojani joka ilta, tai edes viikottain, mieluummin katson Mad meniä kera valkkarilasillisen. Haluaisin voida kesällä kulkea kepeästi lipsukoilla kera kauniiden kantapäiden, mutta nyt pelkään että ne lohkeilleet korput saavat ihmiset kauhistelemaan kassajonoissa. Sitäpaitsi ne on melkein kaikki mitä jaloista on enää varaa esitellä, kun loppuosat on suonikohjuilla, kiitos elämäni valot 2 ja 4v.

  VastaaPoista
 8. jalkapohjat on rutikuivat, kovat ja halkeilevat, sukat kuluu täälläkin puhki hetkessä.. mitään muuta hoitotapaa kuin rasvausta en ole jostain syystä edes yrittänyt, kaiken maailman raspit ja höylät saa ajatuksenkin voimalla kylmät väreet vilisemään.. paksu kerros kuivaa kuollutta ihoa niin eihän siinä mitkään rasvat tepsi. Satiinilakanat jää käyttämättä kun jalkapohjat tarttuu niihin kiinni..
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. "Oh my, tänne, kyllä kyllä!" -huutavat kuivat kavioni. Esiteini, pieni lapsi ja jalan asen(ne)to virhe pistää ne jalkapohjat(kin) koville. Lukeehan ohjeissa, että nautitaan lasillisen viiniä kanssa? ;) hitsinkiva@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Mullemullemulle!!! Olen koittanut nyt ekan mainospostaukden jälkeen metsästää noita joka puolelta Tampereelta mutta ei ole!
  hootytti (a) gmail.com

  VastaaPoista
 11. "Tänne - ja vähän äkkiä!" huutaa itseni ja jalkojeni lisäksi mieheni, joka on lopen kyllästynyt nukahtamaan iltaisin nyppimiskonserttoon, kun minä yritän epätoivoissani nyhtää kovettumia ja ties mitä kielekkeitä jalkapohjistani. Sitten vielä lisään toimenpiteen ällöttävyysastetta ripottelemalla irti nyhtämiäni nahanpalasia yöpöydälle ja lattialle - onpa niitä joskus sänkyynkin eksynyt. Pelasta avioliittomme ja lähetä minulle kuorintasukat!

  Sähköpostini on savirta@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Mullemullemulle! Sukkahousujen kanssa toimin samoin kuin säkin, eli parit pitää ostaa aina varmuudeksi, kun ekat kuitenkin hajoaa. Jalat on myös kummallisen malliset (ihme räpylät) ja sopivien kenkien löytyminen on aina työn ja tuskan takana. Nyt ois aika laittaa jalat kuntoon ennen kesää, ettei tarvis taas hävetä rannalla näitä kivikovia kantapäitä..

  VastaaPoista
 13. Mulle kans :D vauvasta saakka eli 28 vuoden ajan atoopikko, päivittäin nyhdän korvanlehtien ihon pois. Ehkä korvat pääsisivät paranemaan, jos saisin hetken keskittyä jalkoihin. Ostin muuten sellaisen elektronisen jalkaraspin, ihan kiva on sekin noihin halkeileviin kantapäihin. Mutta sillä vehkeellä saa hinkata puoli iltaa, jotta saisi tuloksia aikaan. Olis IHANAA kokeilla näitä pusseja. No nyt jatkan sitten seuraaviin suosittelemiisi blogeihin kyttäämään ihonriekaleita <3 tiinuzka (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Koti-insinööriä kompaten, täälä olisi yks kaks atoopikkoa jotka vois kans haluta kokeilla kihelmöivää tunnetta ja jalkojen silenemistä.

  VastaaPoista
 15. Omat jalkani ovat kamalassa kunnossa, kantapäät halkeilevat ja rasva ei imeydy niihin ja tuon miespuolisen jalat hmmph.... En taida viitsiä edes kuvailla niiden kuntoa.... Eli tällaiset olisivat enemmän kuin tervetulleet! (nymana40@gmail.com)

  VastaaPoista
 16. En minä mutta mun mies! Se kutiaa jalkapohjista niin pahasti, ettei suostu edes harkitsemaan minkään sorti jalkahoitoa vaikka olen kuinka maanitellut kokeilemaan. Tässä voisi olla ratkaisu...

  VastaaPoista
 17. Olin ensimmäistä (ja toistaiseksi viimeistä) kertaa elämässäni jalkahoidossa vuosi sitten. Minun jalat on niin kuivat ja karheat, että ne olisi tarvinnut hoitaa kotona ennen hoitoon menoa, ja siksi olin sitä lykännyt useamman vuosikymmenen. Kun ystävä sai sitten ylipuhuttua minut ensimmäiseen hoitoon, oli hoitajan ensimmäinen kommentti "voi kamala, näihin ei kyllä tunti riitä". Joo kiitti. En mennyt uudestaan.
  Mutta kotihoitoa voisin kokeilla. Jos sitten sen jälkeen uskaltautuisin oikeaan hoitoon.

  VastaaPoista
 18. Ilmoittaudun!

  Perusteena, että ns. paljasjalkakenkiin (eli mahdollisimman ohutpohjaisiin) muutama vuosi sitten siirryttyäni ovat jalkapohjat kovettuneet kovettumistaan. Koettavat raukat tietysti kehittää jotain omaa suojakerrosta nyt, kun kenkien läpi tuntuu hiekoitushiekkakin. :D Kevytkenkiin tottuneena tuntuu tavanomaisiin tennareihin ahtautuminen kaamealta kidutukselta, joten ainoa vaihtoehto olisi alkaa ajatella jonkinlaista pehmennyshoitoa edes kerran vuoteen ennen sandaalikautta. Siis kelpaisi!

  Mieheni jalat puolestaan ovat luonnostaan pehmeät kuin vauvan pylly, mutta häntä luultavasti riemastuttaisi minun ihon nyppimiseni loppuminen elokuvailtoja häiritsemästä. :P

  VastaaPoista
 19. Jalkapohjani tarvitsisivat kipeästi noita! Kantapäät ovat halkeamilla ja raskauden myötä tilanne ei ole ainakaan yhtään parantunut. Tämä on jo kolmas kerta kun luen näistä, ja olen entistä vakuuttuneempi näiden tarpeellisuudesta! Valitettavasti asun Suomen ulkopuolella ja epäilen haluasi lähettää niitä tänne, mutta yritän kuitenkin. Mitään vastaavaa kun ei täältä löydy.

  Ps. Niin ja pahinta tässä on se, että mieheni ja minun koivista otetuista kuvista ei voisi päätellä, kummat on naisen jalat! Ukolle on siunaantunut silkinpehmeät räpylät, ja minulle taas... pidän peukkuja, että lapsiparka saa isänsä geenit tässä ihoasiassa: )

  VastaaPoista
 20. Joudun raspailemaan jalkojani usein ja joka ilta myös rasvaan jalkani. Sandaalikauden lähestyessä uhkaavasti, olen taas alkanut miettimään yhä enemmän mitä teen jaloilleni.
  Oliskohan kuorintasukista apua?
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Voi miten mainio tuote! Omat kintut ei tuota kuorintapussia niinkään kaipaa mutta miehen ja esikoisen; niiden kintut on yhtä kopperoa ja kovettumaa, halkeilua jne. Joten jos moisen tuotteen saisin, jommakumman jalat sinne astuttaisin :). Ja rakkolaastarit, ne on mun vakiokamaa. Miten voi ihmiselle tulla aina rakot jalkaan uusista/vähänkäytetyistä kengistä? Aina?

  T. Minna
  minnanmail@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Voihan kuorintapussi. Jalat pitäisi saada kesäkuntoon talven kenkä- ja sukkarääkkäyksen jäljiltä. Varpaat vapauteen! Mutta ei niitä voi vapauteen tämän näköisinä päästää. Jotenkin kummasti, kun ikää kertyy, ei ole jalkojen ihokaan enää siloisaa (onko se sana..?). Ei tule vanhuus yksin. :D

  Ja rakkolaastareita kuluu kesällä, kun suuntaan Lappiin vaeltamaan. Siellä on rakkolaastaripakkaus vakiovaruste. Joka kerta ollaan tähän mennessä tarvittu. Voi kun olisi jo kesä. Saisi nauttia hiekasta ja ruohosta varpaiden välissä.

  VastaaPoista
 23. Hear Hear! Kolmosen synnytys lähestyy kovaa vauhtia (LA 23.5-1.6 välillä joskus, ne pirulaiset siirsi sitä aikaa rakenneultrassa 9 pvää eteenpäin!). Mun jalat on AINA olleet ihan karsean näköiset, kantapäät tosi kuivat ja halkeilevat sekä jalkapohjissa kovettumia/kuivuneita kohtia. Varpaat on mulla mallia apina, etuvarvas on pidempi ku ukkovarvas, ei siis todellakaan mitkään kauniit jalat. Mutta avokkaita missä kantapäät paljaana en oo ees haaveillu käyttäväni moniinmoniin vuosiin, koska se näyttäisi niin törkeeltä.

  Tää kuulostaa semmoselta, että haluisin kokeilla, joko ennen synnytystä tai sen jälkeen kun vauvan kanssa ei ehkä tee mieli lähteä mihinkään hoitolaan, että saisi jalat kesäkuntoon. Ehkä vois käyttää ristiäisissä jotain avokantaisia kenkiä? Please Katja, akuutti hätä on :D

  Hanski
  hannamari.leinonen@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Oih, olen haaveillut näistä jo siitä asti kun luin Lähiömutsin postauksen aiheesta. Ja sen jälkeen näistä onkin puhuttu vähän jos jokatoisessa blogissa. Arpaonni kun ei koskaan tunnu suosivan, etsin näitä suosiolla jo kaikista lähialueen kaupoista ja apteekeista. Missään ei ole vielä tärpännyt ja pidemmälle harvoin pääsen tässä kotiäiti-opiskelija-lapsikokoajanflunssassa-yhtälössä. Nyt joudun luottamaan arpaonneeni ja toivon, että nämä toimitetaan kotiovelleni :)
  Maija (maijahelena@gmail.com)

  VastaaPoista
 25. Kuvailut kuulostivat erittäin tutulta! Jalkapohjat pysyvät edes jotenkin inhimillisessä kunnossa säännöllisellä raspauksella ja jokapäiväisellä rasvauksella. Muhkean raskausvatsan kanssa ei jaksa(/pysty) huolehtia kintuistaan riittävän tunnollisesti ja sen kyllä huomaa. Kauhulla odotan kesää ja paljain varpain esiintymistä. Tarvetta siis olisi! Perheen muusikon kintut ovat sanoinkuvaamattomassa kunnossa, mutta enhän mä näitä raaskisi sille antaa!

  VastaaPoista
 26. Ihan vaan siksi, että puolitoista tuntia neljän kuukauden välein kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Minähän en aikaani, mihinkään päivittäiseen (tai edes kuukausittaiseen) varpaiden raspailuun ja rasvailuun käytä. Mummona saattaa harmittaa. Tai sitten ei, jos alankin käyttämään kuorintasukkia. Äh, osallistumiseen tarviikin tietysti sähköpostiosoitteen. En nyt kuitenkaan kirjoita sitä tähän, koska en halua kerätä lisää google-osumia...

  VastaaPoista
 27. Minulla on jalat puristavissa ja ahtaissa luistimissa 4-5 tuntia päivässä (kesäleirillä jopa 7-9 tuntia), no se tekee viikossa n. 20-25 tuntia. Eli voit varmaan kuvitella näyn (tai toivottavasti et) joten kantapääni ovat aivan järkyttävässä kunnossa, pikkuvarpaassa on kovettumia, kynnet sentään ovat tallella. Minä jos kuka tarvitsen nämä muovisukat :)

  VastaaPoista
 28. Jalat ovat ihan kamalassa kunnossa. Kovettumia varpaissa, jalkapohjat niin karheat että raapivat paikkoja jos olen ilman sukkia. Jalkahoitoon ei ole varaa eikä pahemmin aikaakaan, mutta juoksukengissä ja salitossuissa olisi hyvä olla jalat vähän paremmassa kunnossa :) (vauvakilotveks@gmail.com)

  VastaaPoista
 29. Tähän osallistun! Virheasennon, huonojen kenkien ja sukurasitteen kuluttamat kantapäät kiusaavat täällä. Jalkaterapeutti sanoi jalkani (pieni, leveä ja korkea jalkapöytä ja jostain syystä äitini toive tytöstä pienten varpaiden kera annettiin toteutuaä) nähdessään, ettei taida olla helppoa löytää sopivia kenkiä. Joo ei ole. Ja jäljen kyllä huomaa. Satunnen@live.com

  VastaaPoista
 30. Tommoset olis varmaan ratkaisu meidän perheen sukkaongelmaan. Miehen jalat on niin hirveässä kunnossa että sukat kuluu heti puhki. Tämän hetkinen ratkaisu on ollut se että hän lainaa mun sukkia (salaa??) kun omat on kulunut puhki. Voitko kuvitella miltä näyttää koon 40 sukka kun se on ollut koon 47 karheassa kanootissa...

  Sipi

  VastaaPoista
 31. Jo jonkin aikaa on pitänyt tehdä jonkinlainen jalkahoito diabeteksen takia.Terveyskeskuksen kautta ei saa kovinkaan paljon vinkkejä ja tätä olisi kiva kokeilla:)
  amto@suomi24.fi

  VastaaPoista
 32. Heips, antaisin paketin äidilleni, jonka jalat hemmottelua kaipaisivat, ja joka ei ikinä raaski itselleen mitään hankkia, tai hoidoissa käydä.

  VastaaPoista
 33. Tähän on pakko osallistua, tämä kilpailu on kuin minulle luotu! Tästä tulee pitkä kommentti, mutta ei voi mitään..

  Olen 20-vuotias, enkä kykene muistamaan aikaa, jolloin jalkani ovat olleet normaalit. Yli kymmenen vuotta siitä ainakin on. Kantapäitteni iho on varmaan sentin paksuinen hiukan liioteltuna, ja muu jalkapohja myös, ja kynnetkin ovat aivan hemmetin rumat.
  Ala- ja yläasteella häpesin jalkojani, enkä koskaan käyttänyt läpsyjä tai muita kenkiä, joissa jalat näkyivät edes vähän. Jalkojani tutkittiin ihotautilääkärillä useaan otteeseen: tutkittiin kymsisientä, psoriasista ja ties mitä. Otettiin koepaloja kynsistä ja kantapäistä, verikokeita ja vaikka mitä.

  Mitään ei koskaan löytynyt. Ne ovat vain paksut, ja niistä voi välillä leikata valtavia suikaleita. Rasvaaminen, raspaaminen, jalkahoidot, mikään ei oikein auta kuin ehkä hetken. Ja juuri ny ne ovat järkyttävämmät kuin pitkiin aikoihin.

  Enää minua ei sentään hävetä näyttää jalkojani, mutta rumat ne ovat kuin synti.

  Varpeheli@gmail.com

  VastaaPoista
 34. ... Koska mulla on rumat jalat, jotka on oikeastaan pelkkää kovettumaa alusta loppuun. Kantapää on ehkä jossain tuolla kaiken alla ja varpaissakin saattaa olla joku muoto oikeasti. Tänään näytin jaloille jalkaraspia ja voin vannoa että kuulin vain ilkikurista hihitystä. Thaimaan lomalla hieronnassa hieroja kauhisteli mun koipia (etenkin kantapäitä) niin kovaa, että tarjoutui höyläämään ne ilmaiseksi. Ja nimenomaan höyläämään, koska se käytti pitkään ja hartaasti sitä juustohöylän näköstä laitetta ennenkuin löyty kantapää. Ostin mä sellasen kotiinkin, mutta ... laiskuus ja epätoivo.
  Siis saanko testiin kans tollaset ihmeidentekijät?

  T. Mari.vallius(at)gmail.com

  VastaaPoista
 35. Meillä on himassa eräs, jonka koivet olivat ihan karseat aikoinaan. Kovettumia ja halkeamia oli ihan älyttömästi. Otin tavaksi joka viikonloppu hoitaa ne: ensin kuorinta ja sitten rasvailu ja jalkahieronta (tämä sessio otti aikaa reilu tunnin per kerta). Puolen vuoden jälkeen kovettumat ja halkeamat olivat mennyttä aikaa. Ja mikä tärkeintä: Nää koivet eivät edes olleet mun vaan rakkaan aviomieheni.

  Sen sijan itse en ole koskaan käynyt jalkahoidossa, kuorinut jalkojani tai ollut jalkahieronnassa, joka olisi kestänyt pidempään kuin 10 minuuttia. Ja koivet myös näyttävät siltä! Sen vuoksi innostuin jo Sadun postauksen perusteella noista. Kesä on tulossa ja mulla on tapana kulkea aina paljain jaloin, kun se vaan on mahdollista ;)

  VastaaPoista
 36. Haluaisin yllättää mieheni, sillä kasvohoito on jo kokeiltu (kerran kotona, eikä siitä kerrota kellekään hyshys). Nyt olisi siis jalkahoidon vuoro. Asumme täällä itärajalla niin täällähän nuo muovisukat tullee kauppoihin ehkäpä vuonna 2020, aikasintaan. Joten itärajan mutsi mukana arvonnassa.

  triikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 38. Heippa Katja, on mulla probleem - on mun jalkojen ihon tila on tosi horrriibeli.
  Jos sinne joskus uskaltautuu kurkkaamaan, on nähtävissä kovettumia, railoja ja kaikkea hyvin harmittavaa.
  Kuten kirjoitit ei jalkahoitoa varmaan mikään korvaa, mutta sellaiseen pääsykin on kyllä todellista utopiaa.
  On esteenä sille pikkupojalle priorisoitava aika, tiukassa oleva raha ja sitten vielä parin viikon sisällä räjähtävä maha.
  Rapsuttelu ja hankaus ei myöskään nyt onnistus, se on aivan liian iso ponnistus.
  Viiniäkään en nyt oikein voi nauttia, siksi olisi huisin ihana saada arkeen pikkuriikkinen pala luksusta.

  VastaaPoista
 39. Oijoi, jalkahoito kotisohvalla tekis terää viikon päästä 8 kuukautta täyttävän, juuri konttaamaan oppineen ja hampaita tekevän hurmurin äidille. Joo, vauva on IHANA, mutta voisin nukkuakin välillä, nimim. toissayönä "nukuin" neljä tuntia, jonka aikana imetin poikaa ainakin kolmesti. Huh. On täälä arkea sulostuttamassa myös neiti 2-vee uhmaikäinen, joka veti tänään totaaliset pultit kun ei halunnut sittenkään kattoa tuota muumia vaan sitä, jossa on Tuutikki. Argh. Hyvä jos naamaani ehdin välillä rasvata, jaloista nut puhumattakaan. Että semmonen hiljanen puolitoistatuntinen sohvalla (mies ja lapset ulkoistetaan siksi ajaksi) tulis tarpeeseen.

  VastaaPoista
 40. "onks sun jalat rikki" kysyi 4v. kun katseli mun kantapäitä.
  -Marjaana, Marjaana.heinonen@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Jooh. En välttämättä itse tarvitsisi tuollaista, mutta isäni voisi olla kiinnostava koekaniini. Sen varpaita ja jalkoja on leikelty mm. plastiikkakirurgin toimesta. Ne on rumat jalat. Mä voisin sitten ottaa vaikka ne rakkolaastarit, nimimerkillä kyllä nahkakengät venyy, jos niitä vaan käyttää.
  aino11.5@luukku.com

  VastaaPoista
 42. Kyllä kiitos! Itse mallia ei-vain-sukkahousut-vaan-kaikki-sukat-hetkessä-rikki, mutta sen päälle mikä lie syndrooma, jossa kaikki mitä yritän tehdä kantapäilleni aiheuttaa salamoita korvissa ja vihlontaa HAMPAISSA! Piuhat ristissä tai jotain.
  teacherwithtwins@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Jalkani ovat niin koppurat, että joudun pian vaihtamaan normaalit viilat ja kuorinta-aineet miehen kulmahiomakoneeseen. Toisaalta kesällä en tarvitse kenkiä kun sellaiset on jo luonnostaan. Olisihan se kuitenkin kiva kokeilla vieläkö näistä normaalit jalat saisi.

  VastaaPoista
 44. Miehelleni nämä antaisin: 12 h työvuorot jalat turvakengissä ja siihen päälle treenit ja lenkit, niin ihme että sillä edes on jalat...

  VastaaPoista
 45. Täällä kaivattaisiin sukkia kipeästi - todellakin. Talven aikana jalat pääsee aina surkeaan kuntoon ja kantapäät on täynnä kivuliaita halkeemia. Tuntuu, ettei rasvauskaan auta yhtään kun on niin paljon kuollutta koppuraa tiellä. Jalat jää kiinni lakanoihin ja vaatteisiin, villasukat on ihan no go. Puhumattakaan, että kehtais jumpassa ottaa sukkia pois.. Yäk.
  kaisu-@luukku.com

  VastaaPoista
 46. Näin sinkkuna olis ihan mahtavaa, että vois edes kuvitella jonku tehneen mulle kotona jalkahoidon. ;) Ja sanomattakin siis selvää, että kintut on sen näköset, että niillä on kynnetty kevään ekat perunavaot. Eihän niillä ny edes saa miestä! :o pulina86@luukku.com

  VastaaPoista
 47. Tämä paketti tulisi enemmän kuin tarpeeseen omalle äidilleni. On mulla itsellänikin kyllä koppurat jalat ja varsinkin todella kuivat kantapäät, mutta äidilläni jalkojen kovettumat ovat paljon pahempaa luokkaa kuin itselläni. Tämän lisäksi meitä kumpaakin yhdistää, tai oikeastaan yhdisti, pahat vaivaisenluut. Nykyisessä kotimaassani minä pääsin leikkuuttamaan kummatkin jalat ilman sen suurempia ongelmia, Suomessa julkisella puolella äitiäni ei suostuta leikkaamaan, koska sen vaivaisenluut eivät ole riittävän isot (huom. omat vaivaisenluuni olivat pienemmät mitä äidilläni). Tämän takia olisi aivan ihanaa tarjota äidilleni edes jotain helpotusta jalkojen suhteen, vaikkei ihonkuorinta ja leikkaus ihan yks yhteen menekään... mutta silti.

  VastaaPoista
 48. Iskisin miehelle jalkaan, hän raapii mua vahingossa verille noilla jäätävän tikkuisilla kantapäillään :D
  jenni piste hl at gmail piste com
  //JenniHL

  VastaaPoista
 49. Tarviin! Koska rakastan kaikkea ällöä ja jalat karsean kuivassa kunnossa. Ottaisin kuvia ihosuikaleissa ja järkyttäisin niillä kavereita ;-) -Liisu (liisa.pajula (at)hotmail.com)

  VastaaPoista
 50. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 51. Ilmoittaudun ja juuri siksi, että mieheni jalkapohjat ovat aina ylipehmeät eikä niitä tarvitse hoitaa (hikoilu kuulemma auttaa). Entäs minä sitten, jalkani eivät hikoa koskaan ja varmaan juuri siksi jalkapohjani ovat niin paksun kovettuman peitossa ettei siihen tavan jalkahoitokaan meinaa tehota tai kaksi ja mies nauraa harva se ilta piikkisille jalkopohjilleni, kun yritän hankkiutua työpäivän päätteeksi sukkahousuistani eroon :/ indebra@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Minulla jalat ovat melko hyvässä kunnossa, mutta havittelen näitä äidilleni. Hän valittaa säännöllisesti jaloistaan ja kivenkovista kantapäistään, joihin ei raspi juuri auta. Äidin hämäläinen perimä aiheuttaa sen, että hän ei oikein mihinkään kauneuden ja hyvinvoinnin palveluihin rahaansa pistä, joten toimivimmaksi tavaksi näkisin sen, että jonain iltana iskisin pahaa-aavistamattoman äidin käteen tuommoiset sukat ja panisin Hakekaa kätilön pyörimään.
  vislaavan@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Hmmm. Mikähän siinäkin on, että sairaanhoitaja käyttää päivässä vähintään 8 tuntia ensin muiden hoitamiseen (varsinkin se ihonhoito) ja parhaassa tapauksessa toiset 8 perheen hoitamiseen. Oma itse jää väkisin aina jalkoihin... (tahaton sanaleikki).
  Tuo istuisi kyllä näihin koipiin kuin nenä päähän, kun joku vielä selittäisi miten pystyisin istumaan paikallani PUOLITOISTA TUNTIA.... =)
  viviaaltonen (a) gmail.com

  VastaaPoista
 54. Mun jalat on juoksunkovettamat kuivat koppurat. Jollain ällön ihanalla tavalla irtonahka kiehtoo minua (olen katsonut irtonahkakuvat moneen kertaan). Viettäisin laatuaikaa isäni kanssa tekemällä jalkahoidot - isäni kun ruukaa leikata jalkapohjansa nahkoja saksilla...

  laurakauppin,gmail,com

  VastaaPoista
 55. Mä tarviin nää koska meijän "vauvavuosi" ei lopu ikinä niin, että voisin olla tuosta lapsosesta erossa. Joten jos tahdon jalat hoitoon niin sen pitää tapahtua kotona. Eipä sillä, että muutenkaan kotihoidontuella juhlittaisiin niin edullinen ratkaisuhan nämä arvontavoittosukat olisi:) Ja tarpeellinen jos noin niin kuin jos ajattelee, että joskus esittelisi jalkojaan muuallakin kuin hiekkiksellä sitten kun kesä saapuu..

  tiia_leppihalme (a)hotmail.com

  p.s. ois kiva jos sullakin ois mahis jättää sähköpostiosoite vaan silleen, että se näkyy sulle muttei julkisesti :)

  VastaaPoista
 56. No nyt olisi osuva paketti meidän talouteen! Mieheni jalat ovat siinä kunnossa, että hän kutsuu jalkojensa hoitamista louhimiseksi, ja työvälineinä hän on käyttänyt tähän mm. sivuleikkureita, puukkoa, saksia, paperiveitsen kaltaista askarteluveistä, kynsileikkureista yms. ilmeisistä vaihtoehdoista puhumattakaan. Ostin hänelle kerran lahjakortin jalkahoitoon, mutta käyttämättä jäi, kun ei kehdannut koipiansa mennä sinne näyttämään. Jospa tästä saisi hyvän alkukäsittelyn? ansku2308-hotmail-com

  VastaaPoista
 57. Tässä muutama syy siihen miksi tarvitisin nuo ihmesäkit jalkoihin:
  1. Ei ole aikaa lähteä jalkahoitoon.
  2. Ei ole rahaa lähteä jalkahoitoon.
  2. Olen utelias ja haluan testata.
  3. Saako lapsista säälipisteitä? Tyttömerkkisiä tyyppejä on kaksi (4- ja 6-vuotiaat).
  4. Mies oli juuri viime viikolla viikon reissussa (päiväkotijuoksutukset kaikki mun vastuulla, elämä kulki repeatilla reittiä koti-päiväkoti-työ-päiväkoti-koti).
  5. Mies lähtee taas ensi viikolla työmatkalle (aaaaarrrgghhhhh)
  6. Tahtoisin että posti tuo muutakin kuin laskuja.
  7. Olen insinööri (tästä on pakko saada säälipisteitä).
  8. Lapsi rehellisyyden puuskassa kertoi, että päiväkotikaverilla on kauniimpi äiti. Tyhmänä kysyin että mitä se tarkoittaa. Vastaus oli "sillä on nätimpi naama ja pidempi tukka". Pöh. Tahtoisin vastata tuohon, että mulla onkin pehmeämmät jalat.

  VastaaPoista
 58. Minä en ole ikinä käynyt jalkahoidossa. :O Kantapäissä on varmaan siis vieläkin viime kesän paljasjaloin kävelyn jättämät kovettumat. Ja sitä edellisen. Ja sitä edellisen. Olisi aika mielenkiintoista nähdä, mitä ihmepussukat saisi täällä aikaan.

  VastaaPoista
 59. Itse olen perinyt äitini ongelmakantapäät. Syvät uomat halkovat kantapäitäni. Lisäksi jalkani pieni koko ja korkea jalkaholvi eivät varsinaisesti paranna kantapäitteni kuntoa. Lisäksi mies, jonka kanssa talouden jaan, kärsii atooppisesta ihosta ja suurista jalkaongelmista. Kynnet lähes irtoilevat ja jalat ovat erittäin kovaa korppua. Taloudessamme kuluukin sukkia paljon... kauhulla odottelen vappua ja sukkiksien jalkaan vetämistä illan juhlaa varten.

  VastaaPoista
 60. Wau! Tekisi mieli hihkua innostuksesta, intuitio sanoo että tämä on mun juttu!
  Mun jalat... ne on kamalat. Hobitin leveät räpylät joita en ole ikinä kehdannut jalkahoitoon viedä enkä vie. Kantapäät on valtavan kuivat ja iltahupiani on sotkea lattia ja sohva ja repiä varsinkin vasemmasta kantapäästä kuivia, kovettuneita biittejä joiden jättämät kolot eivät ole enää edes kipeitä. Olen jo niin pro repijä että osaan nykäistä palat irti oikeassa kulmassa. Ihan kammottava tapa ja mieskin yks päivä taas ihmetteli miten mulla voi olla noin kuivat jalat. Olen kausiluontoisesti rasvannut niitä ja yrittänyt kotikonstein hoitaa. En vaan jaksa sitä rasvausrumbaa ja niiden "rasvasukkien" kanssa vouhkaamista. Perustelut pähkinänkuoressa :) t. Meeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköposti unohtui :P
   hohkaco@gmail.com

   Poista
 61. Tällänen paketti olisi miehelle kyllä hyvä. Ei suostu lähtemään jalkahoitoon ja jalat kyllä kaipaisivat jonkinlaisen jalkahoidon. Jos onni potkaisee ja paketti lähtee tännepäin niin yllätyksenä voisin hänelle järjestää jalkahoidon ja rasvauksen :)
  moonangel_(att)hotmail.com

  VastaaPoista
 62. No tämä 3 lapsen mamma ei ole oikein ehtinyt raspata kantapäitään sitten tammikuisen vauvan syntymän. Ja ihan pian on perheen etelänlomamatkan vuoro, kääk!! Varpaat eivät missään nimessä ole edustuskunnossa :D speuhkur@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Olen saanut kolme (eri-ikäistä) lasta alle kolmen vuoden, joista viimeisinkin on vielä vauvaiässä ja jokaisessa raskaudessa ottanut 25-30 kiloa, joten jalkani ovat olleet to-del-la kovilla. Vielä imetän, joka sitoo minua "kotiin", mutta jalkahoidosta haaveilen valtavasti, että saisi koivet kesäkuntoon. Ehkäpä tämä olisikin ratkaisu näin ensihätään?
  En halua laittaa tähän julkisesti s-postiani, mutta jos onnetar suosii, niin laitan sinulle s-postia, jossa varmennan nimimerkkini. :)
  JKHA

  VastaaPoista
 64. Sairaanhoitajan seisomatyö ja kiire saa jalat hiveiksi! Neljän lapsen yksinhuoltajana ei ole aikaa lähteä jalkahoitajalle. Isä asuu Norjassa, joten täältä ipanoita ei niin vain lykitä isälleen. Tämä olisi juuri hyvä konsti hoitaa ongelmajalat :)

  VastaaPoista
 65. Minäkin ilmottaudun kisaan miehen takia! :D Hän ei lapsuudessaan juuri kenkiä käyttänyt, mikä oli hänen kotimaassaan melko yleistä niihin aikoihin. Kuvittele siis jalkapohjat, jotka eivät ensimmäisinä kymmenenä elinvuotenaan ole juuri kenkiä nähneet! Hopeless! :P Eipä oo mun jalkahoidot näkyviä parannuksia saaneet aikaan - ja ammattilaisella käynti olisi vähän turhan tyyristä hommaa. Tarpeeseen siis tulis! sposti: 1flash@live.co.uk

  VastaaPoista
 66. 2-vuotias prinsessani totesi tänään, että "äidillä on iso pylly ja korppuiset jalat"...hmmm, mistä lie tuollaista kuullut ;) pyllykin on äidin omasta mielestä niin pieni ja simpsakka, mutta tietty se voi tuollaisen pienen silmissä näyttää huikean suurelta, kun oma on kuin pennin korppu!! No mutta siis noiden korppujalkojen vuoksi mielelläni kokeilisin noita jalkapussukoita. sinipit@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Minun jalkani tarvitsevat tuollaisen hoidon. Piste.
  saojala@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Oi kyllä kiitos! Antaisin tähän realistisen kuvauksen jalkojeni tilasta, jos voisin jättää kommentin anonyymisti...Mutta sanotaan vaikka, että sandaalikuntoon on hieman matkaa. Lisäksi voinen paljastaa, että esim. kuivahtaneen liiman irrottelu sormenpäistä on mieluisaa puuhaa. Tuollaisen kokonaisvaltaisen kuoriutumisen seuraaminen siis kiehtoisi. silja.kauppinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 69. Opiskelijan tuloilla ei paljon jalkahoitoihin mennä, ja talven jäljiltä koivet on melko ärtsyssä kunnossa. Jalkoja tulee rasvattua lähinnä silloin, kun mies jostain syystä haluaa niin haluaa tehdä. Eikähän näihin koppuroihin mikään rasva enää edes imeydykään.
  c3kole01 ät students.oamk.fi

  VastaaPoista
 70. Seisomatyö on aiheuttanut jalkoihin kovettumaharjanteita mm varpaiden alle eikä niitä saa millään raspilla tai hiomakoneella pois. Saksiminen (ja nuo sukat) on vielä testaamatta. Lisäksi innostuin juoksumatosta pari viikkoa sitten ja jalkoihin tuli rakot kantapäihin, päkijöihin ja nimettömiin varpaisiin. Rakot parani, mutta kovat ihon riekaleet jäi jäljelle. Ei niitä uskalla repiäkään ettei tule haavoja. aemiliat@yahoo.com

  VastaaPoista
 71. No mie tarviin! Jalkapohjat on kovat kun hevosen kaviot. Kopina vaan kuuluu parketilla käpsytellessä. Varpaat on muutenkin kun juurakkoa ja aina joku kenkä hankaa jostain esiin uuden kovettuman. Sandaalikelejä odotellessa ehtisi testata olisiko näistä apuja.Kiitos.

  VastaaPoista
 72. Todella kuiva iho hilseilee ja etenkin jalkapohjat ovat täynnä "tikkuja". Sukat ovat melkein kertakäyttökamaa ja tuntuu, ettei mikään rasva tai jalkojen raspaus auta. Raskaus ja vauva-aika eivät ainakaan paranna tilannetta. Lisäksi pienillä tuloilla ei jalkahoidossa käydä. mieti_@hotmail.com

  VastaaPoista
 73. Voi kun tietäisit! Kantapäissä on niin syvät halkeamat että verta valuu! Onneksi kesää kohti mennään, silloin yleinsä hitusen helpottaa. Hetkeksi :D Sukkahousuista en edes haaveile, saatikka kantapäistä avonaisista kengistä. Sukkahousut menevät rikki jo jalkaanvetovaiheessa ja kantapäiden rotkot näkyvät heti jos on Converseja matalammat varret kengissä.

  7qdh3ec8@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Mies just sano eilen illalla, kuinka ei tykkää tällä hetkellä käytössä olevasta lakanasta, kun kantapäät jää siihen kiinni. Kommentoin, että sie tartteet sellaset jalkakuorintapussit. Itekin ois kiva kokeilla. Tossavainen

  VastaaPoista
 75. Muistatko viime elokuun vuosisadan helteet? Minä muistan, vaikka tahtoisin unohtaa. Olin erittäin raskaana, laskettu aika syyskuussa. Turvotusta kertyi 20kg. Jalkoihin. Itkin koko elokuun tuulettimen alla pahaa oloani, jalat olivat niin kipeät ja turvonneet etten voinut astua niiden päälle ja kulkea kuin varovasti vessaan. Päkiät olivat valtaisat nestepallot, iho pingotti kireänä ja hilseilevänä. Edes flipflopit eivät mahtuneet. Lopulta helteiden päätyttyä lapseni syntyi yliaikaisena jättiläisenä. Hän on ihana, täydellinen - ja allerginen. Hän itki, häntä täytyi kantaa. Paljon. Jättivauvan kanniskelu on sen sortin jumppaa, että kaikki raskausturvotus ja kilot ovat lähteneet vauhdilla, tilalle on jäänyt tyhjää, kurttuista, kuivunutta nahkaa, erityisesti niihin jalkoihin. Jalkojenhoidolle ei ole jäänyt aikaa, ja nyt kevään koittaessa ja kesän lähestyessä huomaan kuinka jalkani näyttävät oksettavilta. Tänä kesänä olo tulee olemaan kevyt ja kaunis, ja lapsenikin on parempivointinen ja iloinen - kaikki näyttää valoisammalle. Olisiko nyt aika huoltaa äidin jalatkin kuntoon ja kuoria norsujalkaisesta mammelosta taas nainen esiin? Luoda nahkat oikein kirjaimellisesti :D

  VastaaPoista
 76. Mä juoksin tänään 28 kilsaa. Help. T. Viliina :)

  viliina at hotmail piste com

  VastaaPoista
 77. Voi hyvänen aika kun on routaisia kinttuja tämän maan naisilla, niin äideillä kuin tyttärillä! Tän tuotteen pitäis nähdäkseni olla osa äitiyspakkausta, sen verta symppaan kaikkia raskaanaolijoita, jotka ei tosiaan voi edes kynsiään leikata. Olipa kyllä vaikea valita kun jokainen ansaitsisi sen fiiliksen että sukat saa pois jalasta ilman raastinääntä.

  Mutta paketin saavat siis:

  - Hanski, joka saa kolmannen lapsensa ihan just.
  - Laura, sairaanhoitaja ja neljän lapsen yksinhuoltaja.
  - Heli, joka on ravannut lääkärillä asti selvittämässä mikä jalkoja vaivaa.

  Kontaktoimme teitä heti huomenna! Jos joku ei ilmoittaudu, varalla on *Nelsson*, joka haluaisi postin joskus tuovan muutakin kuin laskuja.

  Huom te, joiden miehet käyttävät sivuleikkureita jalkojenhoitoon: pussit sopivat vain kokoon 42 asti. Laittakaa siis firmalle palautetta että isompi koko olis tarpeen. Tämä on tuote on nähdäkseni kuin tehty miehille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää viesti oli jäänyt multa näkemättä ja päivän piristys tuli tänään sähköpostilla kun pyydettiin osoitetietoja :) kiitos!

   Poista
 78. Kokokysymys! Kuinka tarkka tämä koko 42 oli, ainakin sinä ja Satu kun saitte miehet kokeilemaan - onko heillä siis sattumalta jalka kokoa 42 vai eikö se ollut niin nöpönnuukaa? Toivottavasti vastaat vielä vaikka kilpailu on ohi, pitäisi tilata kalliokiipeilyä harrastavalle veljelle tuollaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KORJAAN: koko onkin 43! Ja kyllähän noi pussit menevät isompaankin jalkaan mutta silloin jalkapöytä ei ehkä peity mikä nyt ei varsinaisesti haittaa. Koti-insinöörillä tuo 42 ja olivat ihan väljät.

   Poista
  2. Kiitos! Taidan sitten ottaa riskin. :)

   Poista
 79. Osaatko sanoa, voiko noissa sukissa kävellä, vai pitääkö oikeesti ottaa puolentoista tunnin sohvasessio? Vois samalla tehä vähän jotain järkevää, siivousta tms. vai litiseekö geelit pussissa sit ihan minne sattuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä voi kävellä. Tai ainakin itse kävelin vaikka se onkin vähän hankalaa. Ei ne geelit enää mihinkään valu kun ne kerran on tiukasti laittanut jalkaa ja varpaita pyöritellyt, mutta rikkihän toi pussi saattaa mennä joten en ehkä koiria ulkoiluttais. ;)

   Poista
 80. Joo..elikkä olen kokeillut kaikkea mahdollista millä saisi jalat pehmeiksi ja kovettumattomiksi :D eipä ole toiminut..jos nämä irrottavat nahkaa syvemmältäkin nii vois olla ainoa juttu mikä toimisi! Jos en voita niin ostan kyllä itse :D

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...