15.1.2015

Lainahöyhenissä gaalaan

Tuli gaala-kutsu! Yleensä alan ajatella juhlapukeutumista noin varttia ennen taksin tilaamista juhlapaikalle, mutta olin ottanut opikseni edellisestä kerrasta. Jouduin vuosi sitten hätäratkaisussa telkkariin ja nyt ajattelin ottaa toisen taktiikan. Kurkkasin siis vaatekaappiin jo eilen.


Iski klassinen mitämälaitanpäälle-kriisi. Vaatekaapin (ja meikkipussin) sisällössä tämänhetkinen elämäntilanne näkyy ihanan selkeästi: perussiistiä ja käytännöllistä neuletakkia löytyy, minkäänlaista bling-bling bilevaatetta ei. Tämä arjen glamour ei paljetteja vaadi.

Väriskaalakin on mustaa ja harmaata (eri sävyissä sentään). Ainoa väriläiskä oli pari kesää sitten häihin ostettu oljenkeltainen mekko, joka saa tammikuisen ihon näyttämään mozzarellalta.


Ei kuulkaa, vaikka kirjastonhoitajalook on kuulemma kuuminta hottia, ajattelin itse näyttää kerrankin joltain muulta.

Painelin luottoputiikkiini Nudgeen, josta löytyikin mahtava Piia Hännisen mekko (tuo vihreä tuossa etualalla). Luonnollisesti mekkoa oli jäljellä vain yksi kappale, joka osoittautui hiukan liian pieneksi. Olin jo valmis olemaan hengittämättä, kunnes kauppias sai idean. Hän päätti soittaa liikekumppanilleen, koska muisteli, että tällä on numeroa suurempi mekko kotona. Ja kas. Saan sen lainaksi.


Hyvänen aika sentään. Tämä on juuri sitä pelastetaan asiakas -ajattelua, mitä viikko sitten kaipailin. Kiitollinen asiakas on vielä astetta kovempi juttu kuin tyytyväinen asiakas.

Ostin lainamekon seuraksi vielä korvikset ja kynsilakkaa. Levittäkää punainen matto, täältä tullaan!

Ps. Ai niin: se koko, joka melkein mahtui oli 38. Kolkyt-fucking-kahdeksan!!!! Alkaa näkyä tää 5:2 jo vaatekoossa. Se on jotain se.

10 kommenttia:

 1. No ihan tosi jees! :) Ihan mielenkiinnosta - mitäs jos kaadat punkut mekolle - onks tästäkin joku diili jo etukäteen sovittuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole sen laajempaa sopimusta eikä disclaimereita. :) Lähteehän se punkku pesussa.

   Poista
 2. Jättekiva! Ja kenkäfriikki kysyy: MITKÄ KENGÄT?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän oli seuraava kauhunaiheeni. :D Mutta päätin ottaa kaapista ihan mustat nilkkurikorkkarit jotta ihanalle mekolle jää tilaa.

   Poista
 3. Haluu nähä myös kuvan, jossa mekko on sun päällä! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instaan laitan! Ja mahdolliset pystikuvat myös. ;)

   Poista
  2. Noniin, hyvältä näyttää! :)

   Poista
 4. Vihreä mekko lavalta bongatu

  VastaaPoista
 5. Oo, 38! Voitko laittaa esimerkkiruokavalioita kokonaiselta paastopäivältä? Täytynee itsekin ryhdistäytyä ja kokeilla tuota 5:2:sta.

  VastaaPoista
 6. Mä haluun nähdä ilman mekkoo.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...