23.1.2015

Kalenterimerkintöjä

Skidi sai joululahjaksi kalenterin. Annoin vinkin, että hän voisi merkitä sinne tärkeitä päivämääriä vaikka ympyröimällä perheenjäsenten, ystävien ja tuttavien nimi- ja syntymäpäivät sekä muita tärkeitä päivämääriä.


Kun sitten vilkaisin kalenteria, ilahduin. Kalenteri oli täynnä merkintöjä!

Paitsi, että emme tunne ketään Visaa. Ja toisaalta Isin kunniaksi tussattu tammikuun 28. päivä ei osunut mihinkään minun tiedossani olevaan merkkipäivään.

Selitykset toki löytyivät.

Visa tarkoitti tietenkin Galaxin Visa ja Turska -parivaljakon toista osapuolta. Isin päivä taas oli ihan muuten vain isin halimispäivä. (Toim huom. ÄIDIN HALIMISPÄIVÄÄ EI OLLUT) Lisäksi oli ympäröity muuten vain hienoja nimiä.

Ja sitten vielä.

Joistakin monen nimen litanioista oli huolellisesti teipattu piiloon yksi nimi valkoisen paperin avulla.

Nämä olivat olleet vahinkoja. Skidi oli täpinöissään ympäröinyt viitosluokkalaisen Henrin. Vasta jälkikäteen oli tullut mieleen, että ei oikeastaan tunne Henriä hirveän hyvin (...toisin kuin Visan). Rehellisyyden nimissä Henri piti sensuroida.

Kysäisin myös Saulin kohdalle piirretystä kakusta.

Tietenkin siksi, että muistaisimme viettää presidentinpäivää.

Kaikki väittävät, että lapset kasvavat nopeasti, mutta lisäisin tähän vielä että boksin sisäpuolelle pääseminen (joutuminen?) tapahtuu vasta paljon myöhemmin.

Ensi vuonna sitten kalenteri ja korjauslakkaa.

12 kommenttia:

 1. Apua, ratkean riemusta :D Ihania skidejä sulla, vitsi miten luovaa! Kakku Saulin nimen kohdalle, wau.
  Tähän kauheesti sydämiä :)

  t. Meeri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siis korostettakoon siis vielä että emme ole raivokokoomuslaisia, jotka oikeasti juhlisivat poliitikkojen nimipäiviä. :D

   Poista
 2. Muutama postaus taaksepäin kirjoitit omasta kiireestä ja täydestä kalenterista. Ehkäpä ratkaisu voisi olla se, että Skidi tuunaa kalenterisi tarralapuilla ja tussilla? Ihana skidi teillä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä ei teipillä ja valkoisilla paperinpaloilla saisi aikaan!

   Poista
 3. :D :D Ihan loistava! :D

  VastaaPoista
 4. Miksi merkintöjen määrä ilahdutti sinua? Merkinnäthän tarkoittavat paljoa tekemistä ehkä kiirettäkin. Hauskoilla ja ihanilla merkinnöillä oli onneksi tuo kalenteri täytetty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merkintöjen määrä = kalenteri on otettu tosissaan käyttöön. Minähän niistä reaalielämän merkinnöistä edelleen vastaan. :)

   Poista
 5. Voi parhautta! Mä haluan nähdä, miten Saulia juhlistatte. :D

  VastaaPoista
 6. :D :D :D Tästä tuli hyvä mieli! Sitä paitsi mitenkähän loogisia aikuisten kalenterimerkinnät muka on lasten mielestä??

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...