4.9.2014

Muutto

Anteeksi radiohiljaisuus, mutta tilanne on ollut suht hektinen. Olemme muuttaneet.

Sammakko nimeltä "Peppujässikkä" tuijotti minua muuttolaatikosta tyrmistyneenä.

Lapsiperheenä muuttaminen oli ihan uusi kokemus. Töistä saa yleensä neuvoteltua muuttovapaata yhden päivän - tähän settiin olisi tarvinnut viikon.

Viime perjantaina ilmestyi 75 muuttolaatikkoa himamme oven eteen. Elämää paketoidessa meni muutama päivä. Ja yö.

Tiistaina tuli muuttoauto. Sen jälkeen ollaankin ihmetelty mihin kaikki kamat oikeasti laitetaan, etsitty sukkia, vaihdettu veitsilaatikon paikkaa kolme kertaa, pohdittu miten mikro toimii, yritetty liittää pesukonetta vesi- ja viemäriverkostoon (siinä onnistumatta) ja koottu huonekaluja. Lisäksi ovesta lappaa erilaista asentajaa vielä muutaman päivän.

Luonnollisesti selkä on romuna, olen täynnä mustelmia ja kynnet ovat katkenneet. Kädet ovat rutikuivat kaikesta jynssäämisestä. Enkä edelleenkään ole löytänyt sukkiani.

Mutta eipä haittaa.

Uudesta himasta tuli jopa odotuksia parempi. Sohva ei sovi mihinkään mutta kaikki remonttiratkaisut sentään onnistuivat. Ja internetkin toimii.

Nyt istun tässä sohvalla ja kuuntelen kuinka ainoa ääni keskellä Suomen toiseksi suurinta kaupunkia on kypsien omenoiden kopse takapihan terassille. Sukista viis.

7 kommenttia:

 1. Meinasin kirjoittaa, että maltan tuskin odottaa hienoja kuviasi, sitten ajattelin kirjoittaa että vitsi olisi hienoa saada joskus myös videotour sisustusratkaisuista, mutta sitten tajusin että et ehkä haluakaan esitellä kotiasi videolla kaiken maailman hulluille anonyymeille, joten tyydyn toivottamaan onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, miksipä en, kuvia on tulossa joka tapauksessa pian! Teen kaiken niin pirullisessa kiireessä että videon editointiin ei ehkä riitä enää pinna. Katsotaan!

   Poista
  2. Editointiin kyllä palaa aikaa, se on totta. Mutta jos ottaa vähän sissiasenteen, eli max minuutin mittaisia pätkiä kännykällä ja yhdellä otoksella, niin lopputulos syntyy hetkessä :) Kokemusta on, olen opetellut itse tätä taktiikkaa juuri ajankäytön vuoksi.

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Tiedän niin tuon tunteen, omasta muutosta kaksi viikkoa ja huh! Lasten kanssa se on aikalailla haastavaa hommaa. Mutta on se sitten ihanaa, kun on uudessa kodissa :) Kaiken sen vaivan arvoista!

  Rose

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tätä kelpaa fiilistellä. Tähänhän tuli päälle mm esikoisen enterorokko. Juuri sellaista pientä lisähaastettahan muuttoon kaipaa! XO

   Poista
 3. En kestä, Peppujässikkä! :D Muuttaminen on kyllä yhtä pirua, vaikka uuteen asuntoon kotiutuminen on ihanaa. Onnea uuteen kotiin joka tapauksessa. :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa onnelliselta! Odotan niiiiiin innolla sisustus- ja muita kotikuvia.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...