7.2.2014

Mikä ihmeen nelikymppinen?

Ikäloppuuden merkkipaalu siirtyi taas tänään kauemmas. Tauluun nakkasi pyöreitä. Täytän 40.Päivä on kriisitön. Tämä neljänolla on kummallinen väliinputoajaikä. Kolmikymppisistä ja viisikymppisistä puhutaan ihmis-, asiakas- ja kohderyhminä, mutta nelikymppiset vain ovat olemassa, ilman suurempaa arvolatausta. Kukaan ei halua nelikymppiseltä mitään.

Sehän sopii. 

Kuin tätä väliinputoajaikää kompatakseen Skidikin teki minulle syntymäpäiväkortin sijaan syntymäpäiväkirjan. Voin kuulemma kaivaa sen esiin jatkossa aina, kun minulla on synttärit. Hänelle nimitäin koituu näistä askarteluista aika paljon vaivaa, kun kaikille perheenjäsenille täytyy tehdä jos jostakin syystä kortteja.

Iloitsen tästä kestävän kehityksen ajatuksesta. Se sopii nelikymppisille kuin skumppa lasiin.

21 kommenttia:

 1. Onnea! Mulle kävi niin että täytin 40 neljä vuotta sitten ja siitä lähtien jos/kun joku kysyy ikää vastaan automaattisesti, että 40. Aina ennen olin heti esim 33 vuotissynttäreiden jälkeen 34. Ehkä tässä mennään nyt 10 vuotta kerrallaan tiedä häntä. Mutta tuo kukaan ei halua 40 kymppisiltä mitään pitää kyllä paikkansa. Tajusin sen vasta nyt. Ilmankos on jonkun aikaa tuntunut ihmeen helpolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä tässä elämänvaiheessa kaikki muut antavat mun olla kun perhe ei anna. ;)

   Poista
 2. Onnea! Joskus olit tainnut sanoa lapsentekoon liittyen, että haluat nukkua täysiä öitä nelikymppisenä. Nukutko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja kiitos kysymästä, kyllä nukun. Olen nukkunut jo pitkään tosi hyvin (ainoa, joka valvottaa on minä itse) mikä on edellytys kirjoittamiselle.

   Poista
  2. Hahaa, no ehkä toivoa on sitten itsellänikin (vaikka toivottavasti täydet unet koittavat ennen omia nelikymppisiä...) :D

   Poista
 3. Paljon onnea ja kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Ja kiva, että olet jaksanut lukea näin pitkään! :)

   Poista
 4. Jee, onnittelut! Ja tuohon arvolataukseen liittyen.. Minusta nelikymppiset ovat olleet mediassa esillä seksinäkökulmasta. :D Eli olen törmännyt useampaankin sellaiseen juttuun, johon haastatellaan nimenomaan nelikymppisiä naisia, jotka hehkuttavat, kuinka paljon parempaa seksi on kuin parikymppisenä ja kuinka paljon itsevarmempi on kroppansa suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Tietysti itsevarmuus näkyy muillakin elämänalueilla, mutta ehkäpä tuo on se lehtiä myyvä näkökulmia. ;)

   Poista
 5. Synttärionnea! Mukava tietää että vain viisi vuotta siihen, ettei kukaan enää odota minulta mitään :D

  VastaaPoista
 6. Ekologinen ja luova lapsi, mahtavaa!

  VastaaPoista
 7. Oho, onnittelut lempparibloggaajalle! :)

  VastaaPoista
 8. Onnea! Omaan tauluun osui 40 jo pari vuotta sitten. Ei tuntunut mossään. Tai no, ehkä vähän seuraavana päivänä päässä särkynä. 40 on uus 30, sanoi kaverini mun. Tokaisin hälle" 40 on 40."

  VastaaPoista
 9. Onnea, perässä tullaan! :)

  -Niina, joka on vielä melkein 7 viikkoa kolmikymppinen ;)

  VastaaPoista
 10. Höh, piipahtelen blogiisi näköjään liian harvoin, kun olisi ollut hauska päästä onnittelemaan juuri oikeana päivänä. Ihan höhlää, että tästä näin edes innostuin, mutta minulla on samainen hieno syntymäpäivä "seitsrmäs toista", mitä ei voi koskaan noin mssään ilmoittaa. Yritän ehkä olla skarpimpi ensi vuonna. Ja ahkermpi myös piipahtelemaan blogissakin, kun nämä jutut kyllä suunnattomasti meikää viihdyttävät. Terkuin, Laura (34v.)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...