21.11.2013

Kuumepotilaan seuraneidin hajanaisia ajatuksia

Arki on nyt reilun viikon ajan ollut vähän työlästä. Molemmat lapset ovat olleet kipeitä, joten työpäivät ovat menneet sumussa, lääkärillä jonottaessa ja seuraavan päivän hoitovuoroja sumpliessa. Ennätyspitkä kuumekierre on laittanut molempien aikuisten aivosolut ja allakat uusiksi.


Kirjoittamisesta ei tule väsyneenä mitään, joten tältä viikolta on tarjolla vain hajanaisia ajatuksia. Kuten sellaisia, että

... se fiilis, kun kuumemittarissa vilkkuu lukema 39.9, herättää minussakin hoivavietin. Tein mannapuuroa. Koska koen sen hemmotteluksi. En tiedä miksi.

... yskän kuunteleminen yöllä on jännitysnäytelmä helvetistä. Juuri kun uskot, että se loppuu, se alkaa taas. Nukkuminen on mahdotonta toivon ja epätoivon välillä poukkoilun takia.

... kauhein korvamato ei olekaan Pepe Willbergin Aamu kuten 35 vuotta luulin, vaan Oktonauttien tunnari. Sairastuvalla kun kailotetaan samaa biisiä joka päivä useita kertoja.

... 39 C asteen kuumeessakin voi treenata päälläseisontaa, jos on kaksivuotias,

... miten järjettömän huonosti nukkuneena voi mennä töihin ja suoriutua töistään vähintäänkin tyydyttävästi. Toki naaman värisävystä näkee todellisen tilanteen.

... kuinka tärkeää parisuhteessa on paitsi puhua myös vaieta. Joitain viikon valvomisputken jälkeen aamuneljältä mieleen tulleita ajatuksia ei kannata sanoa ääneen, vaikka mieli tekisi.

13 kommenttia:

 1. Äääää, nyt päässä soi Pepen Aamu. Kiitos siitä ;) paranemisia teille korvamadosta huolimatta.

  VastaaPoista
 2. Ihan asian vierestä: mistä tytöt katsovat Oktonautteja? Areenallahan niitä ei enää ole, ja yksi pieni poika täällä niitä kovasti mielellään katselisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Digiboksilta. :( Mut Areenasta löytyy tällä hetkellä toista suursuosikkia Dinojunaa.

   Poista
 3. Ai teilläkin tuo lenssu. Meillä mies ja 2v ovat olleet sairaita koko alkuviikon. Yksi huokaili ja inisi, toinen repi kirjoja, veti uhmaskitsoraivareita ja hajoitti paikkoja. Keskiviikkona oikeasti ensimmäistä kertaa harkitsin aidosti avioeroa ja/tai vakituista työpaikkaa, että pääsisi eroon molemmista sivistyneesti ainakin hetkeksi. Teen nimittäin kotoa duunia ja meni työviikko mönkään, mielenrauhasta puhumattakaan

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä, täällä ensin tuplana nuhakuume ja sen jälkeen tuplana vesirokko. Tekee eetvarttia uraputkelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karseeta! Skidillä tänään eka kuumeeton päivä 10 päivään. On ollut vähän sumplimista. Universumille kiitos Mummista.

   Poista
 5. Meillä samaa vikaa, kipeinä tosin olleet isäntä ja pienin mies, tiedä sitten kummasta on ollut enemmän vaivaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se. Hyvä puoli tässä on se, että itse on jotenkin pysynyt terveenä. Varmaan stressitaso niin taivaissa että pöpöt myrkyttyy heti alkuunsa...

   Poista
 6. Sympatiat. Aika touhua tuo sairastelu. Täällä kun siihen ryhdytään niin extramausteen tuo vielä isomman (3v) herkkä taipumus kuumekouristuksiin... Sumpliminen x 2, sillä hätiin pääseviä mummoja ei voi jättää yksin kuumeisten tenavien kanssa yksin... Yhtä säätöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh. Mä en ole ikinä todistanut kuumekouristusta, mutta ystävä kertoi pääpointit. Ihan karseeta. Tässä on sumpliessa kasetti välillä aika kovilla.

   Poista
 7. Haa - tuli tuosta Oktonautista mieleen oman esikoisen joku harvinaisen pitkä kuumetauti vuosia, vuosia sitten. Hävitin sen jälkeen Tohtori Sykerö videot. Ei yksinkertaisesti enää kestä edes kuulla sitä tunnusmusiikkia!

  Saija

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...