28.8.2013

Minä sydän Docventures

Rakkaat dokkareiden ystävät!* Postaus sarjassa "rakastan työtäni". Pöydälleni on puolessa vuodessa tupsahtanut jo monta merkityksellistä projektia, mutta tänään, juuri nyt, starttaa yksi, joka sai minut suorastaan hihkumaan.

Huomatkaa henkilökortissani oleva pieni tarra jossa lukee "ei".
Rakastan laatudokumentteja ja haluaisin, että kaikki muutkin rakastaisivat. Rakastan myös kunnon debattia. Tänään alkavassa 12-osaisessa ohjelmasarjassa nimeltä Docventures yhdistyvät nämä kaksi.

Kyseessä on Madventuresin tekijöiden Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin show, jossa katsotaan yhdessä laatudokkari ja tökitään sen jälkeen maailmaa arkoihin paikkoihin. Lähtökohta on kunnianhimoinen. Tavoitteena on syksyn aikana selvittää, mitä meidän kaikkien pitäisi tietää maailmastaUskonnolla aloitetaan - dokkari pyörii kakkosella ja striiminä!

Kehotan siis vilkaisemaan ja osallistumaan töllön, puhelimen tahi tietokoneen avulla, mitä verorahoillanne tehdään. Jos ette jaksa valvoa, tallenteet löytyvät seuraavanakin päivänä.

* Tiedän, että olette dokkareiden ystäviä, vaikka muistelen Tuomas Kyrön joskus jossain käyttäneen vertausta "yhteiskunnallisesti valveutunut kuin imettävä äiti." (tjsp).

11 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa! Jotain tällasta tiivitettyä tietopakettia me imettävät tarvittiinkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Imettävän aika kun on joskus pitkä, niin mikäs sen mukavampi ajanviete kuin syvällinen dokumentti! ;)

   Poista
 2. Hienoa! Veikkaan, että ulkosuomalaisena en pääse nauttimaan näistä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, livestriimi on rajattu dokumentin tekijänoikeuksien takia vain Suomeen, ei siis ole Ylestä kiinni. :( Mutta katsopas näetkö sä noista tallenteista nyt mitään?

   Poista
  2. Täällä myös yksi ulkosuomalainen ja kokeilin noita tallenteita, ei onnistu. :'(

   Poista
 3. Ai jai, suoraan ytimeen siis - mahtavaa! Aion valvoa silläkin uhalla, että aamulla ahistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tartte valvoa, voi katsoa tallenteet! :)

   Poista
  2. Olin valveilla ja sohvalla eilen tasan klo 22 vain huomatakseni, että se menikin jo keskiviikkona. Syytän ruuhkavuosia. Onneksi on tallenteet!

   Poista
 4. Hahah, mainio heitto Kyröltä. Löydän kyllä itseni. :D Mut ehkä tää pikkuhiljaa tästä taas normalisoituu. Kiitti muuten vinkistä, olisi mennyt tääkin ohjelmasarja ihan ohi.

  VastaaPoista
 5. Hyvä kun muistutit. Pitääpä mielenkiinnosta kurkkaa millainen ohjelma on. Toinen pojista kun oikeasti tuttu ihminen mulle niin aina hauska seurata hänen prokkiksiaan.

  VastaaPoista
 6. Hieno dokkari ja keskustelu. Kerrassaan mielenkiintoista. Mielellään maksaa yle-veroa kun tulee kerrankin telkkarista jotain mitä voi katsoa. No, tulihan sieltä jo Solsidan, mutta vaihtelu virkistää.
  t.käly

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...