6.7.2013

Lundia toi järjestyksen

Projekti eskarilaisen huone on nytkähtänyt eteenpäin! Aloitin lastenhuoneen uudistamisen kirjahyllystä, koska toimiva ja tarkoituksenmukainen säilytys on kaiken järjestyksen edellytys.

Piti saada tyylikäs - aikuisen ja lapsen makuun sopiva - massiivipuinen hylly, joka kestää aikaa ja käyttöä. Plussaa muunneltavuudesta ja avainlipusta. Nakuttelin avainsanat tuotekatalogiin nimeltä Google ja kas...


Lundiaa minullakin kakarana oli. Mutta mielikuvani Lundiasta liittyivät siihen kellastuneeseen perushyllyyn, joka kelpaisi nykyisillä design-standardeillani lähinnä varastoon! Yyh. Kuvista näkyi kuitenkin ihan erilainen Lundia.

Uudistus lanseerattiin viime syksynä. Tarpeeseen tuli. Hyllyä on myyty yli sata miljoonaa hyllymetriä ja sitä löytyy yli 600 000 suomalaiskodista, mutta sisustutukseen kaivataan nykyään käytännöllisyyden lisäksi myös kauneutta. Firma on ollut vaikeuksissa myös siksi, että kierrätysaste on kova.

Arvostan suomalaisbrändejä, jotka uskaltavat uudistua ja luottavat edelleen kotimaiseen työvoimaan. Otinkin firmaan yhteyttä ja ehdotin yhteistyötä. Myötämielisten neuvotteluiden tuloksena sain postausta vastaan kalusteista alennusta - ja myös teille pienen edun!

Se perushylly eli Classic-hylly on nimensä mukaisesti klassikko, jota on suunniteltu ja valmistettu Suomessa vuodesta 1949. Classicin konsepti on yksinkertainen: on tikkaita (nykyään kymmentä eri korkeutta ja neljää eri syvyyttä) ja sitten on tikkaisiin kiinnitettäviä hyllyjä. Jos haluaa panostaa, tarjolla on myös laatikoita, hyllynjakajia, taustalevyjä ja laaja valikoima ovia.

Väreissäkin löytyy, joskin valikoima on perinteinen. Lakkausvaihtoehtoja tikkaisiin on kolme: valkoinen, väritön ja ruskea. Ovissa malleja ja värivalikoimaa on enemmän, myös mustaa löytyy. Ja jos valmisvärit eivät miellytä, puuosia voi toki hioa, tuunata ja maalata mielin määrin.

Suunnittelija tuli meille mittanauhan kanssa ja ryhdyimme hommiin. Skidin vinokattoinen huone sopi loistavasti hyllypalapelin raamiksi, johon huoneen omistaja toivoi iloisuutta. Konsensus löytyi parin korjauskierroksen jälkeen. Ja kuten aina ennenkin hätiköinti ei kannata: parhaat ideat tulivat vasta viimeiseen vedokseen.

Juhannusviikolla tuli asentaja, joka kasasi koko systeemin. Lopputulos on tämä.

Kokonaisuus sijoitettiin huoneen takaseinälle, josta se näkyy heti ovelta.
Eri korkuisilla tikkailla ja laatikkovärejä yhdistelemällä kokonaisuuteen tuli pirteyttä.
Laatikoissa ei ole sellaista "hiljaista" sulkemismekanismia, nämä siis täytyy työntää kiinni! 

Innostuin hyllyyn integroidusta kulmakirjoituspöydästä, joka säästää tilaa. Tässä malli,
johon on liitetty irtolevy jatkopalaksi. Näin pöydän ääressä mahtuu piirtämään parikin pikkutyttöä.
Lokerikkoon pöydän yläpuolelle saa piirustuspaperit, värityskirjat ja lehtiöt.
Jakolevyillä saa leveään hyllyyn lokerikoita.
Vetimiksi valkattiin nahkaiset lenksut.
Ovien taakse saa piilotettua legot ja junaradan.

Kuvan hyllykokonaisuus maksaa normaalihintaisena rapsakasti n. 3000 euroa. Paljon halvemmalla pääsee, kun pitää lisävarustelun maltillisena. Ja jos uuden hinta on täysin mahdoton, metsästä kirppiksiltä käytettyjä osia ja tuunaa lisävarusteilla! Käytettyä Lundiaa kun myydään monissa paikoissa.

Toivon, että kotimainen design on Skidille varmempi pesämuna kuin Nokian osake. Eikä hyllyä tarvitse myydä, jos tarpeet muuttuvat. Lundia nimittäin lupaa, että osat sopivat yhteen nyt ja tulevaisuudessa.

Täältä voi katsella lisää Lundian lastenhuonefiiliksiä. Jos vastaava projekti on päällä, niin tiedä että saat 15%:n alennuksen kaikista normaalihintaisista Lundia-tuotteista Lundia-myymälöissä syyskuun loppuun asti koodilla project mama.

62 kommenttia:

 1. Hieno kokonaisuus! Itse vannon myös Lundian nimeen, sillä eihän sitä parempaa *kirja*hyllyä ole. Yritin kyllä etsiä, turhaan. Lundia it is - mutta ei se peruskoivu, vaan valkoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiseen mekin päädyttiin. Toivottavasti värivaihtoehtoja tulee lisää, musta runkokin olisi nimittäin kiinnostanut.

   Poista
  2. Lundian tuotteethan valmistetaan männystä eikä koivusta, saanen korjata erehdyksen.

   Poista
  3. Totta! Jostain syystä muuten "koivu" on väri, mutta "mänty" ei. O_o

   Poista
 2. Postauksesta tulee kuva ostetusta mainoksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan oikea kuva! Tuon sen myös tuolla tekstissä esille, että sain postausta vastaan kalusteista alennusta. Kaikki maksettu mainos -tagillä merkityt postaukset sisältävät nimensä mukaisesti maksettua mainontaa.

   Poista
 3. Ihan ok juttu, mutta ei mulle alussa selvinnyt, että se on maksettu mainos. Vasta tekstistä se selvisi. Siis, näkeekö sen maksullisuuden jo etukäteen ja mistä? Hyvä on, jos merkkaat selkeästi jo jutun alussa, että on maksettu. Näin voi hypätä semmoisen postauksen yli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos otsikossa on tuotemerkki, niin asia on aika selvä.

   Poista
  2. Siinä tapauksessa kannattaa aina alkuun tarkistaa tagit, niistähän sen näkee heti.

   Poista
 4. Näyttää hyvältä! Mutta tärkein: mitä Skidi tykkäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedin tässä aika varman päälle eli otin kakaran mukaan suunnitteluun! ;) Tän hintaisissa hankinnoissa kun ei millään viitsisi kuunnella marinaa.

   Poista
  2. Loistavaa :) Ja just noinhan varmasti kannattaakin toimia.

   Poista
 5. Plääh tätä ennen niin ihanan blogin kaupallistumista. T:J.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No plääh. Olen myynyt mainoksia jo viime marraskuusta, joten ihan uusi juttu tämä ei ole. Hyväksyn tappioni, että et enää lue tätä. ;)

   Poista
  2. Näköjään kaikki ei tykkää, minusta on ainakin kiva kun saa vinkkejä erilaisista jutuista. Ja yleensä juuri bloggaajilla on alennukset niistä tuotteista ja jos muutenkin tulee tilattua niin mikäs siinä. Ei kaikesta tietenkään voi olla hyötyä kaikille, mutta miksei niitä postauksia voi jättää vain lukematta? Itse ainakin teen niin, en välttämättä kaikista lukemistani blogeista lue tarkkaan joka kirjoitusta jos ei liippaa kovin liki omaa mielenkiintoa.

   Ehkä mainokset pursuaa monella yli kun niitä on joka tuutissa, meille ei tule mainospostia eikä ole telkkua joten säästyn suurimmalta "saasteelta". Blogimaailmassa sivun voi sentään sulkea ja siirtyä muualle, TV:ssä monesti pitää vain kestää mainostauko tai poistua sohvalta hetkeksi. Ja mainospostissa ärsytti se alituinen lehtiroskiksella ravaaminen ja pinojen kertyminen kotiin.

   Poista
 6. Ihme nillitystä mainonnasta. Mun mielestä on ainakin ihan mahtavaa saada tietoa hyvistä tuotteista - siis nimenomaan sellaisista, jotka blogin pitäjä on itse hyviksi havainnut, kuten tässä blogissa mainostetut tuotteet aina. Lundia on ihan tuttu jo omasta lapsuudesta, mutta tosiaan ne vanhat mäntypuiset tuotteet ei enää pitkään aikaan oo miellyttänyt silmää. Yhden jäljelle jääneen kirjahyllyn tuunasin itse valkoiseksi joitakin vuosia sitten. Nuo uudet sen sijaan näyttävät todella kivoilta! Täytyypä pitää mielessä tulevia sisustusprojekteja varten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmiset jakautuu Lundian (ja blogimainonnan! ;)) suhteen vähän kahteen leiriin, mutta tämä uudistus tuli kyllä tarpeeseen. Ehkä joku tuote voi olla myös *liian* klassikko!

   Poista
  2. Semppu, nillitystä, niin kai sitten. Mutta kai sitä nyt tämänkin blogin kommenttipalstalla saa jotain vastakarvaan sanoa, eikä aina pelkästään hymistellä? Eihän tämän blogin kirjoittajakaan ole mikään myötäsukainen hymistelijä! Tykkään itse tästä blogista mahdottomasti. Mutta mainoksia en (ylipäätään) jaksaisi missään muodossa. Tilattujen lehtien sivuista puolet saattaa olla ostettuja mainoksia. Mainostulva on pökerryttävä. (En tarkoita tätä blogia!!!) Jos ne markkinaeurot takaavat sen, että hyviä juttuja tulee jatkossa, niin siitä (kai)vaan. Mutta ymmärrän hyvin meitä, jotka ovat muutosvastarintaisia, demokratiassa kun eletään:) Enkä minä ainakaan jätä tätä blogia mainosten takia lukematta ellei mainonta vallan mahdottomuuksiin mene. Sitä en kyllä usko :) Ylipäätään mainoksissa pelkään (enkä tarkoita tämän blogin mainoksia!!!) sitä vääristynyttä kuvaa, joka vaikkapa naisesta tai äitiydestä annetaan. Minä en ole mikään spesialisti, mutta luulen, että mainokset osaavat mennä ihmisten ihon alle niin, että meille tulee tarpeita ja vaateita, joita ei ilman mainoksia olisi edes ollut olemasssa.

   Poista
  3. Anonyymi: Juu ei, itsekin olen kyllä hyvinkin kriittinen mitä tulee esimerkiksi naistenlehtien mainoksiin ja erityisesti siihen, millaisia ne ovat. Ja osittain juuri mainoksista johtuen naistenlehtiä ei tule juuri koskaan luettuakaan, myöskään television mainostulvalle en itse altistu. Erityisesti kuitenkin sen tyyppinen mainonta, kuin vaikka tässä blogissa, ei ole mielestäni mitenkään verrattavissa vaikka niihin naisten- (tai voin vaan kuvitella kaikkien vauvalehtien) mainontaan. Itse en jaksa ärsyyntyä tällaisesta "järkevästä" mainonnasta, joka ei ole piilomainontaa ja joka ei perustu pelkästään siihen, että mainoksesta on maksettu, vaan kirjoittaja oikeasti itse päättää, mitä tuotteita haluaa mainostaa. Tokihan ihmiset ovat erilaisia ja monia tällainenkin selvästi häiritsee. Ja ilman muutahan mainonnasta saa täälläkin vastakarvaan ihan vapaasti sanoa. Siitä vaan en ole varma, kuinka paljon järkeä siinä (kerta toisensa jälkeen) on, blogin pitäjä kun saa itse ihan vapaasti tästä(kin) asiasta päättää ja epäilemättä tietää jo, että mainokset(kaan) eivät kaikkia miellytä. Blogien sisällön ei ole kuitenkaan tarkoituskaan demokratialla ratketa ;)

   Poista
  4. Saa toki mainonnasta nillittää (ja itse asiassa tämä olikin jo hyvää keskustelua eikä osoitteetonta huutelua), mutta se on minun näkökulmastani vähän kohtuutonta. Naistenlehdissä tilaaja maksaa jo itse lehdestäkin jotain, silti (epäkiinnostavia) mainoksia on monta sivua. Mediatalot haluavat tietenkin mainoskakustä mahdollisimman ison siivun, koska heidän täytyy tehdä voittoa. Minä onneksi saan päätuloni muualta. Lisäksi suurin osa ilmaisesta sisällöstäni on mainosvapaata.

   Itse pidän vain ja ainoastaan blogimainonnasta. Tv-mainokset skippaan, bannereita silmäni eivät enää rekisteröi ja naistenlehtiä en lue (tosin siksi että sisältö ei kiinnosta). Seuraan samassa elämäntilanteessa olevia bloggaajia, joten heidän mainoksensakin kiinnostavat minua. Blogimainonta vaatii ihan samanlaista kritiikkiä kuin mikä tahansa suositus, mutta se on jo kuluttajan itsensä vastuulla. Toki soisin, että sitä opetettaisiin ihan peruskoulussa.

   Poista
  5. Minä kyllä toivoisin, että turhanaikainen nillitys mainoksista moderoitaisiin pois. En yleensä lue mainospostauksia enkä varsinkaan niiden kommentteja, mutta silloin, kun luen, haluaisin lukea kommentteja tuotteista.

   Poista
  6. Ymmärrän, mutta mä en viitsi moderoida, koska tää keskustelu on vaan käytävä. Painellaan kipupisteitä niin kauan kunnes veri kiertää. ;)

   Paljon enemmän kuin mainokset minun osteluuni vaikuttaa tavarataloissa kiertely, mitä en enää tee. Itsekurini on kehittynyt, mutta en ole terästä.

   Poista
 7. Kyllähän sitä pitäisi ilmaisiksi näitä firmoja mainostaa, kun muuten tulee jollekin toropaiselle paha mieli, kun sehän on niin, että se on sitten heti toiselta pois, jos toinen on jotakin saanut. Oivoi. :S

  Ihana Lundia. Itse olen myös pitkään haaveillut tästä klassikkobrändin hyllystä meidän olkkariin. Tosi kivan ja toimivan näköinen kokonaisuus teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogimainonta (ja sisältömarkkinointi ylipäätään) on suhteellisen uusi ilmiö, joten olisin hämmästynyt jos yhtään muutosvastarintaa ei esiintyisi.

   Mutta Skidin minitoimisto tuli kyllä tarpeeseen. Sen ääressä on piirrelty ja legorakennettu melkein joka ilta.

   Poista
  2. Eihän siitä ole kuin 15 vuotta, kun itkettiin internetin kaupallistumista =)

   Poista
  3. Onko siitä jo niin kauan? ;)

   Poista
  4. No jumaliste joo! Meinasin nimittäin eka kirjoittaa 10 vuotta, mutta kyllä se oli joskus -98 kun bannerimainonta ja verkkokaupat alkoivat aidosti yleistyä. Ja kauhea polemiikki siitä kuinka internet viedään nörteiltä ja nyt se menee pilalle.

   Poista
 8. Lundia on kyllä ihanaa ja vaikka arvostan vanhaakin Lundiaa (esim. parhaillaan ah niin ihastuttavan kellastuneen mäntyhyllyn ja siinä kiinniolevan pöydän ääressä istuvana), niin kyllä tuo ulkonäköpäivitys alkoikin tulla tarpeeseen. Vaikka onhan niitä aina saanutkin maalattua, niin hieman helpompaa ne on saada jo valmiiksi hyvännäköisinä ;)
  Lundian suurin ongelma omalla kohdallani on hinta, joka on mielestäni vähintäänkin suolainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiskana ihmisenä arvostan sitä, että valikoimaa on jo tehdasasetuksissa. :) Lundiassa maksaa suomalainen valmistus, mutta onneksi kierrätetty on jo vähintäänkin kohtuuhintaista.

   Poista
 9. Tuosta Lundian hinnasta täytyy todeta, että kyllä yhtä ison säilytyskokonaisuuden hankkiminen vaikkapa Ikeastakin olisi maksanut jo aika monta mansikkalaatikollista. Ja kierrätysaste tahi materiaalit tuskin olisivat vastaavat? :)

  Peukkuja sekä Lundian että lastenhuoneen uudistukselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää hintakysymykset on vaikeita. Ei tätä oikein voi verrata Ikeaan, joka teettää tuotteensa edullisesta kalustelevystä halpamaissa. Siinä vaiheessa kun kaikki katsovat, että suomalaisesta työstä ei kannata maksaa, Lundiakin joko lopettaa tai siirtyy valmistamaan hyllyt edullisemman työvoiman maassa.

   Poista
 10. Ei hemmetti! Miksen mä ole tajunnut että niitä hyllyjä voi maalata!!! Mies alunperin kielsi meiltä Lundiat koska työpaikalla on ne kellastuneet männyn väriset hyllyköt. Ennätin myymään makkarin kirjahyllyn (sen ruotsalaisen) ennenkuin on hankittuna uutta tilalle mutta nyt ongelma on lähes ratkaistu. Uutena tarvitsee sitten enää hommata vain ehkä ovet kaappiin. Toria ja kierrätyskeskusta tässä muutenkin on koluttu, koska täydellistä keltaista vitriinikaappia ei vain tahdo löytyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Keltainen on muuten huippuvalinta kirjahyllyyn!

   Poista
 11. Se, mikä yleensä menee pieleen hyllyjen kanssa, ei ole itse hylly - oli se millainen hyvänsä - vaan että tavaraa on liikaa suhteessa tilaan. Se on tässä vältetty.

  Siihen ei auta mikään design-standardi, ainoastaan itsekuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä on taivahan tosi.

   Poista
  2. Meillä sovittiin, kun viimeksi Lundiaa laajennettiin, että aina, kun taloon tulee uusi kirja, jokin vanhoista lähtee myyntiin. Tämä on koti eikä kirjasto.

   Poista
  3. Oli kiva tavata; olen fani.

   Toivottavasti kesä kuivasi, minkä kastelikin. :-)

   Poista
 12. Hitsi, onpa hyvän näköinen!! Meiltä löytyy sitä "terveisiä 70-luvulta" kellastunutta versiota, mutta on siinäkin ollut se hyvä puoli, että on palvellut sekä minua että miestäni jo 80-luvulta ja sitten opiskeluvuosina. On se ollut kätevä, kun jokaisen muuton jälkeen niistä palasista on saatu kasattua taas järkevä kokonaisuus. Vanhat ovet ovat niin hirveitä, että niitä en ole enää itselleni kelpuuttanut ja tostakin tulee joskus varastohylly, kunhan vain rikastun ensin ja hommaan jotain muuta tilalle. Olen tosin miettinyt myös näiden osien kiikuttamista paikalliseen ammattikouluun hiottaviksi ja maalattaviksi. Voisi tulla siistimpää jälkeä kuin itse tuunaamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä veikkaan että vuosikymmenen päästä ne vanhat ovet on taas kuuminta hottia. ;) Kokeile pliis ammattikoulua ja tuu kertomaan miten kävi!

   Poista
  2. No, kaivan ne siis silloin vintiltä ja pistän rahoiksi. Niillä rahoilla sitten hyllykauppaan... ;)

   Kyl mä varmaan kontaktoinkin ammattikoulua sitten kun seuraavaan kotiin muutetaan. Mutta pitäis ensin saada se seuraava koti. Homma vienee vuosia. :D Voin mä silti tulla kertomaan jos vielä muistan.

   Mutta muuten voin kyllä kehua ammattikoulujen tilaustöitä. Mä esim. teetin vaatehuoneeseen sellaisen L-mallisen vaatetangon (kun en kaupasta löytänyt). Meillä on lähes katonrajassa perinteinen suora tanko ja alempana sitten tuo teetetty. Näin ollen ne harvat tosi pitkät releet mahtuvat roikkumaan, mutta muuten mahtuu kamat sitten kahteen tasoon. En vieläkään ymmärrä miksei näitä myydä kaupassa. Se on kuitenkin vain taivutettu metalliputki ja tosi kätevä systeemi. Jotain ihme heiluvia virityksiä kyllä oli, mutta tämä on siis ihan itsenäinen kiinteä vaatetankonsa. Ei se työn jälki nyt mitään ihan priimaa ollut, mutta tosi tyytyväinen olen kyllä ollut ja vaatehuone nyt ei ole mikään varsinainen edustustila.

   Poista
 13. Persaukisena yh-äitinä sain lahjaksi ison läjän vanhaa Lundiaa. Nautin suunnattomasti siitä, että saan yksin kasattua ja purettua ja siirrettyä hyllyköt paikasta toiseen. Nautin siitä, että hyllyt kestävät seinään pultattuina kaatumatta kirjojen ja romujen painon ja muksujen kiipeilyn. Nautin siitä, että alahyllyille, keskihyllyille ja ylähyllyille voi rakentaa nukkekodin tai majan tai kerrostalon, eikä minun äitinä tarvitse pelätä henkilövahinkoja. :)
  Ainoa asia, missä näen kehittämisen varaa, on erinäisten lisäosien kiinnittäminen, joka saisi onnistua kokonaan puuosia reikimättä (maanantaina ovi, tiistaina maja ja ovi ehkä koko hyllykkö toisessa paikassa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa että teillä on hylly noin aktiivisessa käytössä!

   Poista
 14. Hyvännäköinen kokonaisuus. Tykkään erityisesti juuri siitä, että on aikuisen sekä lapsen silmää miellyttävä. Kammoan "lapsi-huonekaluja" ja pelonsekaisesti odotan samalla, että meille tulee joskus joku himpatin laiva/paloauto/junasänky tai muu "kiva" härveli... Mistä tulikin mieleen, että Skidin sänky on aivan huippuhieno!

  Blogimainonta ei minua häiritse ja koen olevani jo niin aikuinen, että osaan tarvittaessa suodattaa sitä. Hassua on sekin, että jos olisit sattunut muuten vaan hankkimaan vastaavan kokonaisuuden ja kirjoittamaan siitä, niin ketään ei ehkä häiritsisi piilomainonta. Kun kertoo reilusti, että tässä on kyse yhteistyösät, niin heti ollaan sormet ojossa. Hoh-hoijaa...

  Satu T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin kammoan kaikkea lapsisisustusta! Meillä yksi vaatimus on, että huoneiden omistajuutta on tarvittaessa voitava vaihtaa ilman remontointia ja silloin ei vaaleanpunaiset nalletapetit käy laatuun. :) Toi sänky on huutiksesta, muutamalla kympillä sain.

   Mitä mainontaan tulee niin näinhän se on: olisinhan mä tästä jotain kirjoittanut, vaikka eivät olisi mukaan halunneetkaan.

   Poista
 15. Lundia <3 Lastenhuoneen sisustus on meilläkin parhaillaan työn alla, tosin niillä mieheni lapsuudenkodin Lundioilla 70-80-luvulta :D Kyllä se vaan hienosti aikaa kestää!
  -Anna

  VastaaPoista
 16. Mun on jo pitkään pitänyt hommata lundiaani noita uusia viiluovia, että saisin olkkarin vähän siistimmäksi. Olin siis oikein tyytyväinen tästä alennuskoodista ja sain vihdoinkin aikaiseksi käväistä liikkeessä tekemässä tilauksen! Mielestäni mainostaminen on ihan hieno juttu, kun voi luottaa siihen, että blogisti mainostaa vain asioita, joihin itse uskoo. Tässä blogissa ei ole toistaiseksi ollut mitään syytä epäillä muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, että pääsit käyttämään alennuksen! Toivottavasti tuli hyvät!

   Poista
 17. mun on pakko kysyä, mistä saa noin rumia mattoja :D

  VastaaPoista
 18. Aivan mielettömän hieno lopputulos!
  Täällä on myös lastenhuoneen muutos meneillään ja siksi haukkana kiinnitin huomion tuohon juniorisänkyyn - mahtaako se olla kotimainen (Iskun?) mäntyinen malli? Meillä nimittäin on sellainen työn alla, mutta nyt kauhukseni huomasin että sopivaa patjaa ei meinaa löytyä! Satutko muistamaan mistä olette patjan hankkineet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaahtomuovipatjoja saa ihan mittojen mukaan leikattuna. Varmaan joka paikkakunnalta löytyy joku putiikki, joka kyseistä palvelua tarjoaa.

   Poista
  2. Juu, tämä on yksi vaihtoehto mutta mieluusti etsisin jonkin muun vaihtoehdon kun aivan vaahtomuovisen, itsekään emme sellaisilla nuku. Finlaysonilla onneksi vaikuttaisi olevan suunnilleen oikean kokoista patjaa tarjolla!

   Poista
  3. Sänky on huutiksesta, joten en tiedä merkkiä enkä mallia! Siinä tuli patjat mukana. Toivottavasti löytyy!

   Poista
 19. Jos tämä on ollut teillä kerran hyväksi havaittu kokonaisuus, miksi olette laittaneet työpisteen tori.fi:in myyntiin? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öh, emme ole laittaneet työpistettä myyntiin.

   Poista
  2. Sitten joku on kyllä tästä postauksesta ottanut kuvan lainaan: http://www.tori.fi/uusimaa/Lundia_valkoinen_poytataso___ruokapoyta_7289517.htm?ca=18&w=1

   Poista
 20. Mulle hankittiin kouluun mennessä Muuramen kirjoituspöytä ja sen ääressä tässä istun edelleen, kolmekymppisenä!Onhan se vähän ruvella jo kulmista mutta muuten hyvä edelleen. Ja samaa Muuramea hankittiin myös olkkariin ja makkariin kun muutama vuosi sitten muutettiin vuokrakämpästä omaan ja haluttiin huonekalut jotka kestää pitkään.

  VastaaPoista
 21. äskeinen nimetön12. elokuuta 2013 klo 15.55

  Ai niin, mikä toi ihana tapetti on? Pojan huone on tällä hetkellä valkoinen ja toimii varastona, jottain tarttis tehdä...

  VastaaPoista
 22. Kiitos vaan alekoodista, nyt on saatu päätökseen meidänkin pitkäaikainen suunnitelma ostaa Lundiaa. :) Kirjoja kun on kertynyt kiitettävästi, oli tilausta sekä ylimääräisille hyllymetreille että oikeasti tukeville hyllyille. Entisissä lastulevyhyllyköissä nimittäin oli hyllyt painuneet jo kaarelle kirjojen painosta. Sattuipa lisäksi osumaan kohdalle sama myyjä joka oli teillä ollut apuna suunnittelussa (hän itse mainitsi asiasta).

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...