17.5.2013

Perussivistävä flunssa

Karseassa flunssassa on monia ikäviä piirteitä. Kivun, säryn ja vitutuksen lisäksi myös vanhemmuuteni, itsetuntoni ja mielenterveyteni ovat koetuksella.

1. Auktoriteetti menee äänen myötä.
Raivoaminen mykkänä on vaikea laji. Kersat eivät liikahdakaan, kun pyydän niitä Barry-White-kolmen-viikon-rännin-jälkeen -tyyppisellä bassolla syömään. Yhtälailla kurkusta purkautuva hiljainen pihinä siitä, että lelud pidää korjada laadikkood dällä sekuddilla aiheuttaa vastapuolessa lähinnä hihitystä.

2. Itsetunto kärsii.
Aivastelu ja keuhkoja repivä yskä paljastavat armottomasti, että lantionpohjanlihasten refleksit eivät ole niin briljantissa kunnossa kuin kuvittelin. Perkele.


3. Olen tulossa hulluksi
Näen harhoja. Koska eihän tässä nenäkannun käyttöohjeessa voi mitenkään lukea, että piristävää ja miellyttävää perussivistystä. Siinähän ei olisi mitään järkeä. Olen ilmeisesti luhistunut henkisesti ja valtuustopaineiden alla näen perussivistystä kaikkialla.

7 kommenttia:

 1. :D tässäkin taudissa viihdyttävää tekstiä....terkuin ajat sitten ilman flunssaakin auktoriteetin,itsetunnon & oikolukutaidon kadottanut seinähulluksi tullut kollega ;)

  VastaaPoista
 2. Ai kauheeta :D Ei sais nauraa mut oon ite niin samassa veneessä ja jossain maailmanlopun flunssassa että pakko vähän. Sillälailla aivastusten ja räkäpapereiden seasta.

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista!

  En tiedä miten tuo nenäkannu sopii flunssan kanssa, mutta allergiselle se on aivan loistava. Työlekuri vinkkasi moisesta tänä keväänä ja ah,olen saanut mennä ½annostuksella allergialääkkeitä tavis kevääseen verrattuna.
  -Hanna

  VastaaPoista
 4. Perussivistys on sieraimesta.

  VastaaPoista
 5. just tänä aamuna nauroin noille kannun teksteille :D siinä kun lui myös jotenkin et "hieno asia" tms

  VastaaPoista
 6. "lelud pidää korjada laadikkood dällä sekuddilla aiheuttaa vastapuolessa lähinnä hihitystä." repesin :)

  kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 7. haha, tuo kannu!
  tunsin itseni ihan tolloksi kun sellaisen ylimääräisen,kultturellin ym ym extrasivistyksen sijaan multa puuttui tuota PERUSsivistystä haha :D

  muutenkin aiheuttaa aika jänniä tuntemuksia tuo nokkakannulla hulauttelu. Tykkään siitä tunteesta! Hyvää jatkoa sille että minusta kulmien nyppimisestä syntyvä tunne on ihana ja hyvä... :D

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...