1.2.2013

Pelottava kasvissyöjä

Olen tässä vähän pohdiskellut asioita näin kasvispainotteisen syöjän näkökulmasta (muitakin näkökulmia on esitetty).


Että jos joku taho kirjoittaisi vaikkapa kansanedustaja Eerolan mainitsemaa kasvissyöntiä kriittisesti käsittelevän kirjan ja pitäisi siitä jonkinlaisen keskustelutilaisuuden, niin tulisiko hänelle tosiaan mieleen laittaa aseistautunut vahti ovelle?

Että olisko hänellä oikeasti syytä pelätä vihaisten vegaanien hyökkäävän paikalle ituja viskoen ja kuorimaveistä heilutellen?

Onneksi asia selvisi: kun joukko luotiliiveihin pukeutuneita patriootteja kävelee puukko heiluen äärioikeistoa käsittelevän kirjan keskustelutilaisuuteen niin se on kirjan markkinointia.

En nyt ole ihan varma, että kuka markkinoi ja mitä, mutta ehkä se kirja kannattaa lukea.

8 kommenttia:

 1. Mullakin oli tänään fasismin vetovoimaista konseptia pohtiva postaus.

  Tuollainen puukkojunkkarointi ei kyllä lisää fasismin vetovoimaa ensinkään, ellei äärioikeistosta keskustelleita ja kirjottaneita esitetä niin hörhöinä ja äärivasureina ettei "se niinku kosketa mua". Vai tapahtuiko sekin jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä. Markkinointia tää keskustelu tosiaan mutta mainostajia on nähtävissä niin monta (itseni mukaanlukien) että menen teorioissa sekaisin.

   Poista
 2. Mutta se on myönnettävä, että tossa vikassa huomiossaan Eerola on ihan oikeassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja viittaan siis alkuperäiseen statukseen. Tosin on se varmaan oikeassa ton kommenttinsakin kanssa.

   Poista
  2. Juu. Emme kiistä hänen väitteitään.

   Poista
 3. Ai perkele, kasvissyönti on mun lempiaihe. Oon ollut vege jo yli kymmenen vuotta ja sepä heruttaa ihmisistä huvittavaa käytöstä esiin. Täytyypä kirjottaa tästä joku päivä. Toi Eerola...jaksa mitään edes kommentoida siitä. :D

  VastaaPoista
 4. Dan Koivulaakso on suorastaan pelottava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se tietysti pelottavaa että joku kirjoittaa aiheesta. Toisaalta omalla nimellään kirjoittamista pidetään myös suoraselkäisenä.

   Poista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...