30.11.2012

Lumi teki ikkunaan koristeen

Lunta. Vaikka sain selkäni kipeäksi ensimmäisistä lumitöistä, saldo on plussalla. Toki positiivinen fiilikseni on suoraan verrannollinen siihen, että en ole tänään testannut julkisen enkä yksityisen moottoriajoneuvon talviominaisuuksia vaan viettänyt kotipäivää kersojen kanssa.

Lumi tuli juuri parahiksi. Tuli saman tien niin valoisaa että heräsin aamulla ilman herätystä. Ja kaunistakin tuli. Ikkunaan ilmestyneet lumipilvet peittävät pienet, rasvaiset sormenjäljet.
Miinuksena voidaan mainita lenkkeilykauden loppuminen. Mutta oletan, että latukoneita käynnistellään jo.

7 kommenttia:

 1. Nyt jäitä hattuun ja pörrösukat lenkkareihin ;) eihän lenkkeilykausi mihinkään ole loppunut! Suosittelen kokeilemaan talvijuoksua, on meinaan tosi kivaa. Pystyssäkin pysyy juosten paremmin kuin kävellen. Ihan tosi.

  t. toinen keskivertomamma

  Ps. Asutaan varmaan niin lähekkäin, et voin vaikka lähtee kaveriks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole juoksijana ihan siellä vielä - mut kevään ekaan lenkkiin varmaan tarviinkin jonkinlaisen kotiintaluttajan. Hiihtämään lähden kyllä heti kun latukoneet ovat tehneet tehtävänsä. ;)

   Poista
 2. Samoilla fiiliksillä. Aamu alkoi niin hitaasti, että, kun päästiin ulos ja likka pulkkaan, niin Hän oli jo niin väsynyt, että kitisi koko matkan naamaan tuiskuavaa lunta. Eikun takaisin neljän seinän sisään.

  Tälläinen päivä vaatisi pitkän leffan, tyyliin Sormusten herran, mutta saunaan nyt ainaki mennään.

  Iloa sinne!

  PS. MIssä sanotaan että San sääki ny jottai? Raumallako? Alkuperältäni tamperelaisena se suussani vääntyis että Sa sääki ny jotai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä! Luulen että Turun suunnalla, koska toi on Mutsin sanavarastoa. :D

   Poista
 3. Ainakin Johanssonin aivan hiukkasen yksinkertaiset veljekset sanoivat "san sääki ny jottai" Lapinlahden lintujen sketseissä 80-90-luvun taitteessa...

  Jatkaisivatkohan elämäänsä täällä, mene ja tiedä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! En tiennykään tota. :D

   Poista
  2. Johannsonin pojat ovat itse asiassa juuri Turusta! Saako tänne laittaa Youtube-linkin? http://www.youtube.com/watch?v=a4jXy9YDhqU&feature=related

   Poista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...