12.10.2012

Ehdolla: loanheittoa

Olen odotellut milloin alkaisi jenkkien pressanvaaleista tuttu loanheitto. Siis se, että ehdokkaista kaiveltaisiin esiin kaikenlaista kakkaa, joka paljastaisi tyypin olevan pelkkä huijari-pyrkyri.

Jos kaapista löytyy luurankoja koko sivistystoimen biologian tuntien tarpeisiin, kannattaa tietenkin avata ovet vapaaehtoisesti eikä jäädä kiinni housut kintuissa kolmannen osapuolen toimesta.


Tässäpä minun avaukseni. Olen mukamas koko perheen hyvinvoinnin ja julkisen liikenteen asialla, mutta tässä todistusvoimaisessa kersan tuottamassa dokumentissa olen
a) hylännyt lapset (toisen pöntölle, toisen parkumaan pihalle) ja
b) lähtenyt helikopteriajelulle koti-insinöörin kanssa.
Tv:kin on päällä, vaikka sitä ei katso kukaan.

Korjaankin välittömästi sloganini siitä perhelässytyksestä johonkin sopivampaan kuten "kaikilla on oikeus omaan helikopterikenttään".

7 kommenttia:

 1. Toihan on kyllä ihan mahtava piirustus. Näitä odotellessa lapsen kasvaessa... Meillä on vasta kerrottu kanssaeläjille, että "äiti vähän suuttui isille". Ei olla vielä päästy kuvallisen todistusaineiston tasolle.

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton, Ihana :)

  VastaaPoista
 3. Reps! :D Mulla on FB-kavereissa yksi Ehdokas, joka keskittyy lähinnä muiden puolueiden ja niiden ehdokkaiden lyttäämiseen sekä kaikennäköiseen hölmöön trollailuun. Jää nähtäväksi, toimiiko strategia ja pääseekö heppu valtuustoon. Tilannetta on hauska seurata, mutta minun äänelläni trollipeikko ei tule juhlimaan.

  Bree

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on just parhaita, ketkä muistaa aina linkittää ja mainostaa kun eri puolueen tyypit on sanonu jotain "tyhmää", mutta ei sit vahingossakaan kerro mitä mieltä ne ite on. Tähän kategoriaan kuuluu mun mielestä myös ne, joilla on aina "periaatteita", joista ne ei ikinä suostu kertomaan, mihin ne perustuu.

   Poista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...