19.9.2012

Rehellinenkin mainos toimii


Vaihteeksi positiivinen lausunto mainonnasta: tästä tanskalaisesta bussimainoksesta voisi HSL:n mainostoimisto ottaa benchmarkin!

Nokia jäi taannoin nolosti kiinni mainoksesta, jossa tehdään mukamas puhelimella videota - tosiasiassa asialla oli ammattikuvaustiimi. Toki harhaanjohtavaa mainontaa harrastavat muutkin, mutta onko pakko?

Tässä mainoksessa vedetään överiksi, mutta ihan tosiasioista: bussissa todella on pehmeät penkit, ilmaiset kahvat ja vinkeä soittonappula.

Okei, ihmiset eivät ehkä suhtaudu dösään ihan noin kiihkeästi, mutta mainoksen nähtyään voikin kysyä, että miksi ei - tuote kun on aivan mahtava! Niin bussikuskin viileys kuin panoraamaikkunoista näkyvän maiseman kauneuskin on katsojan silmissä. Tästä jää hyvä fiilis, vaikka todellisuus onkin tiedossa.
10 kommenttia:

 1. Aivan mahtava! Ja hyvä esimerkki tanskalaisesta huumorintajusta... Tätä meillekin!

  PS. HKL:llä ei ole enää vuosiin ollut mitään tekemistä bussien kanssa. On vain ja ainoastaan Helsingin seudun liikenne eli HSL. HKL on pelkkä operaattori, joka ajaa metroa ja raitiovaunuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Argh. Toi HKL tulee selkäytimestä. Kiitos korjauksesta.

   Poista
 2. Aivan loistava mainos. Just näin vedetään hyvällä tavalla överiksi, ettei edes tunne myötähäpeää! :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Kiva mainos ja hyvä bongaus. Mun kommentti liittyy ihan toiseen juttuun. Mun on nimittäin tosi vaikea erottaa sun tekstistä linkkejä. Välillä ihan ällistyn kun hiiri sattuu vipeltämään jonkun tekstin kohdalle ja siinä onkin linkki. Voisko linkkejä korostaa jotenkin, koska niistä yleensä löytyy mielenkiintoisia juttua. Moi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No perhana! Minäpä säädän, hetki vain!

   Poista
  2. Hyvin säädetty, nyt erottuu!

   Tuo alempi anonyymi

   Poista
 4. Komppaan edellistä anonyymia! Jos ei halua sellaisia tylsiä yhekskeetlukulaisen näköisiä, niin voisiko niissä olla sellainen hip ja cool himmeänharmaa katkoviiva alla? Näin loistavasta blogista tulisi vieläkin luettavampi! :)

  VastaaPoista
 5. Tanskalaisten huumori on ainutlaatuista - siellä osataan olla ottamatta asioita turhan otsaryppyisesti :D

  VastaaPoista
 6. Tämähän voisi olla meidän 4-vuotiaan käsikirjoittama! Eli loistopätkä!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...