28.5.2012

Minun aseeni

Tätä postausta ei voi kommentoida. En nimittäin halua kuunnella enää yhtä ainutta aseiden puolustuspuhetta, joiden pitäjiä Suomessa on valtavasti. Varmasti myös Päivi Räsäsen korvaan kuiskimassa.

En halua kuulla, että metsästys- ja ampumaharrastaja tarvitsee asettaan 24/7. Haulikon kuuluu roikkua sängyn päällä, eikä lojua yksinäisenä metsästys- tai ampumakerhon tiloissa lukitussa kaapissa. Ei tule kuulonkaan, sehän aiheuttaisi aivan kohtuutonta vaivaa jos metsästyskaudella sitä pitäisi jatkuvasti veivata kaappiin ja takaisin, kaappiin ja takaisin. Ja onkohan se kaappikaan oikeasti turvallinen? Missä avainkin olisi ja kellä? Ja viedäänhän lukituista kaapeistakin arvotavaraa! Kyllä tällä tavalla rikokset vain lisääntyisivät, poliisi ruuhkautuisi ja kansakunta ajautuisi anarkiaan.

En myöskään halua tietää, että laittoman aseen saa ihan kuka tahansa, ihan mistä vain. Olen vain itse niin pumpulissa kasvanut tollo, että en tunne yhtä ainutta heppua, joka sellaisia myisi. Tai lainaisi. Tai mitä ikinä. Jos minun pitäisi joku ampua, murtautuisin yhden tutun luokse, jolla on oletettavasti luvallinen ase jossain päin kämppäänsä. Pöllisin sen ja posauttaisin. Tai en oikeastaan posauttaisikaan. Enhän nimittäin tiedä, mistä saa sopivia luoteja - ostan aina vääriä pölypussejakin. Niin, enkä osaa käyttää asetta.

Enkä todellakaan halua enää kertaakaan kuulla, kuinka aseet eivät tapa vaan ihmiset. Että aseet ovat ihan ok, ne on ne hullut kilahtajat, jotka ovat ongelma. Idea kaikkien kilahtajien ennakkoeliminoimisesta on niin mainio, että on jopa järjenvastaista, että sitä ei toteuteta. Huoltoon vain etukäteen kaikki rikkinäiset mielet - lastenkiduttajista kouluampujiin. Vai voisiko olla, että turhien aseiden poiskerääminen olisi kuitenkin halvempaa ja helpompaa?

Tätä postausta ei voi kommentoida. En halua kuunnella enää yhdenkään muutosvastarintaisen, hurskastelevan aseenhalaajan vähättelevän oikeaa ongelmaa, johon ei ole yhtä, yksinkertaista ratkaisua. Mielipiteenne eivät kiinnosta. Jos harrastuksenne menee vähän vaikeaksi niin se on voi voi. Hakatkaa vaikka halkoja, on se kirveskin vaarallinen. Halko ei edes pääse karkuun.

Tätä postausta ei voi kommentoida. Toivottavasti kukaan ei kuole vitutukseen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...