7.2.2012

Vuoden Mutsi Award goes to..

Jätimme Sadun kanssa viime viikolla kirjaprojektimme käsiksen kustannustoimittajalle! Huh. Kirja ihan oikeasti ilmestyy maaliskuussa. Sen kunniaksi otan vastaan oman haasteeni.
 1. Tunnen itseni Vuoden Mutsiksi... aina päiväkodin ovella. Yleensä jotain on jäänyt koska reissuvihko on hukkunut tai emme ole muistaneet koti-insinöörin kanssa kommunikoida keskenämme. Ehkä pitäisi keskittyä tuntemaan ylpeyttä siitä, että tänäänkin muistin hakea kersan.
 2. Lapsiperhe-elämässä haasteellisinta on... lähteminen. Kylään, ulos, reissuun, luistelemaan, leffaan. Kestää sata vuotta ja tulee hiki. Etenkin pohjoisen pallonpuoliskon talviaikaan.
 3. Suurin lapseltani saama kohteliaisuus on se, kun hän... huomauttaa minun leikkineen taas kauneutta. Leikkiähän se tässä iässä tosiaan vain on.
 4. Kello 12 yöllä olen yleensä... juuri saanut viimeisenkin blogimerkinnän tehtyä ja/tai luettua, jonka jälkeen hipsin yläkertaan, jossa muu perhe jo koisii. 
 5. Kello 8 aamulla olen yleensä... sängyssä ja teeskentelen nukkuvaa, jotta vauva hämääntyisi ja nukahtaisi vielä puoleksi tunniksi.
 6. Haluaisin sanoa lapsen/lasten isälle, että... olisit päässyt paljon helpommalla, jos olisit valinnut vaimoksesi äitimateriaalista rakennetun naisen. Minun onnekseni se helpommalla pääseminen ei ole sinun juttusi.
 7. Haluaisin sanoa omalle äidilleni, että... moi. Mutsin kuolema on edelleen pinnassa oleva, elämäni toistaiseksi suurin suru.
 8. Viimeksi kiroilin, kun... vedin eilen juuri pakasta otettuja sukkahousuja jalkaan ja ne saatanat ratkesivat. Olin jo muutenkin myöhässä ja suutuin niin perkeleesti, että revin nailonit jalastani ihan hartiavoimin, jolloin ne menivät täysin riekaleiksi. Syvä tyydytyksen tunne valtasi minut. Pitäisi repiä sukkahousuja paljon useammin.
 9. En ole koskaan osannut... leipoa sämpylöitä. Ei kohoa, vaikka lapa on saletisti jäässä.
 10. Parasta, mitä housut jalassa ja ilman lapsia, voi tehdä on... kaivaa varpaat viileään hiekkaan ja kastella sormet rose-lasin pintaan tiivistyviin pisaroihin jossain Välimeren rantaravintolassa Koti-Insinöörin kanssa.
Vuoden Mutsi -palkinto lähtee jakoon seuraaville mammabloggaajille, joilla on syystä tai toisesta mahtava meininki. Seuraavat bloggaajakollegat saavat siis laittaa hyvällä syyllä lätkän blogiinsa ja täydentää yllä boldatut lauseenpätkät.
  Nyt alan pakata. Koska suuntaamme sinne rosélasien, bikinikriisin ja Bamse-klubin ääreen ihan tuota pikaa. Adios!

  11 kommenttia:

  1. Sä niin hyvin kiteytit mun blogin linjauksen. Ja ihan oikeesti Blogger, voiko varmennesana olla pershl? Onko se jokin lyhenne?

   :D

   VastaaPoista
  2. Kiitos ja kumarrus!

   Häkellyin valtavasti - bloggaamisessa on pahinta se, jos ei kukaan lue, ja se jos joku lukee :D

   VastaaPoista
  3. Woe viddu, ja mä oon niin kateellinen tosta Bamse-klubin koittavasta jäsenyydestä. Mahtuuks matkalaukkuun? :)

   VastaaPoista
  4. Kiitti.Koska en oo lähössä lomalle niin mulla on aikaa tehä tällänen haaste heti. Ja tein sen jo siis.

   Onnea kirjalle vielä kerran.

   VastaaPoista
  5. Arkitehti, haha, eikö? Ehkä tosta vavistuksesta jäi vaan pois megaperls.

   Liina, well put. ;)

   Salamatkustaja, vielä enemmän kannattaa olla kateellinen siitä, että mummi tulee mukaan. We can has babycare. ;)

   Oi mude mude, ripeydestä iso käsi. :)

   VastaaPoista
  6. Ooh, kiitos tunnustuksesta, olemme sanattoman häkeltyneitä :D

   (Nimimerkistä saa syyttä isoveljiä)

   VastaaPoista
  7. Vinkki sukkahousujen kanssa: kuulemma ne kannattaa kastella kerran ennen käyttöä, koska elastaanin joustavuus heikkenee, jos se on kaupan hyllyllä pitkään. (siis niiden voi kyllä antaa kuivua ennen jalkaan laittoa).

   VastaaPoista
  8. Vinkki sämpylöistä: vaivaat liian vähän. Kaikki tekee niin. Tsekkaapa googlesta no-knead bread.

   VastaaPoista
  9. Blogin satunnainen ja anonyymi lukija täällä hei,

   Tää nyt ei liity sun postaukseen millään lailla, mutta törmäsin yhteen sivuun, jonka arvelin kiinnostavan sinua. Tai siis kun olet joskus kironnut sitä, miten vaikea on löytää mitään ekologiseen viittaavaa infoa tekniikasta. Nyt löyty tällänen suomalainen nettikauppa, joka valitsee tuotteensa niiden ekologisuuden ja vastuullisuuden mukaan. Herranjee! http://www.ecosto.fi/

   Sit vaan ihmetyttää, miksi nää ei pidä ittestään ihan hirveetä mekkalaa kaikilla mahdollisilla foorumeilla.

   Ei mulla sit muuta kun kiitos kivasta blogista :)

   Tiina

   VastaaPoista
  10. Ihanasti sanottu Koti-insinöörille, mutta myös Koti-insinööristä! Nimimerkki näitä asioita useinkin sivusta seurannut haluaisi kuitenkin sanoa, ettei "äitimateriaalista" tehty nainen välttämättä ole miehelle yhtään helpompi: tiedetäänhän tapauksia, jotka ovat ulkoistaneet erinomaisesta äitydestään myös miehensä... (No joo, tämänhän kaikki tietysti jo tietävät, mutta halusin vain kirjoittaa sen tähän.) Nauttikaa hyvinansaitusta matkasta!

   VastaaPoista
  11. Prinsessa paskavarvas, isoveljet! <3

   Anonyymi, oikeesti? Nää oli kyllä tahallisen kireät tukisukkikset joten syy oli täysin omani.

   Anni, haha, en vaivaa juuri lainkaan. Se on niin tylsää. :D

   Tiina, joo olen kuullut tosta, mutta kun ei ole ollut hankintatarpeita niin en ole perehtynyt. Nyt olisi hyvä syy!

   Ellen, nojuu, ongelmansa kullakin tyypillä. ;)

   VastaaPoista

  Mitä itse funtsit?

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...