16.9.2011

Pikaruokaa mutsille

Mutseilla on joskus vähän kiiru ja jääkaapissa on hyvä olla pikaruokaa. En ole mikään suuri papujen ystävä, mutta nyt löytyi sukujuhlien kautta formaatti, jossa ne menevät kitkatta alas.


Sekoita punaisia papuja, pestoa ja pilkotut mozzarellakuutiot keskenään sörsseliksi. Töräytä kauhallinen leivän päälle, ahmi kuin hyeena ja jatka imettämistä.

8 kommenttia:

 1. Tää meni jääkaapinoveen! Kiitsa.

  VastaaPoista
 2. Ahmi kuin hyeena ja jatka imettämistä! =D =D =D Tunnistan niin tuon olon! Varsinkin alussa kun piti imettää ihan koko ajan, mies väänsi minulle sarjatuotantona lihapasteijoita joita sitten napsin jääkaapista mihin vuorokauden aikaan tahansa...

  VastaaPoista
 3. Sen verran kivan kuuloinen ohje, että tahtoisin hieman tarkennusta. Eli löytyykö noita papuja suoraan purkista vai pitääkö niille ensin tehdä jotain?

  VastaaPoista
 4. Salamatkustaja, eipä kestä! Toi toimii myös ns. "salaattina" jos leipä on loppu. ;)

  Magdalena, ah, hyvä että muillakin! Toi on kuvaus mun ilta-ajasta 19-23. Ei paljoo sohvalta nousta.

  Anonyymi, mä käytän sellasia GoGreenin pahviboksipapuja, jotka on uskoakseni käytettävissä ihan sellaisenaan. Irtopavuista en tiedä mitään.

  VastaaPoista
 5. Mun tarvii sanoa, että samantyyppistä sörsseliä meilläkin tämä mami nauttii.. Tosin keskikertasuutta lisää tuo 4veen ihme hinkutus vieressä - anna mami mullekin ja sit se tulee ja vetäsee laatat lattialle. Hiihaa.. Ilmeisesti pikkusyöjä kyllä syö mielellään mamin maitoa, mutta isompi on ihmeissään kun mami vetää "pikana" jotain. ;)

  Ekaa kertaa täällä ja täytyy sanoa, että kivaa tekstiä. :)

  VastaaPoista
 6. Mul ei onneks oo lapsia enkä todellakaan ole halukas kokkaamaan edes pikaruokaa, en voi oikein edes samaistua mihinkään mitä kirjoitat -mutta nauran silti huutonaurua lujaan ääneen, kuten hyeena!
  Kiitos uskomattoman viihdyttävästä blogista Katja! :-D

  VastaaPoista
 7. Terve,

  vaikka minulla ei lapsia olekaan eikä ole tulossa, seurailen silti blogiasi hauskojen juttujesi vuoksi. En kestä tyypillisiä perhelapsi-blogeja, jossa puhutaan äitiydestä ja lapsikatraasta, kuin se olisi ainut asia elämässä. Oikein hyvää jatkoa sinulle ja onnea uusimmasta tulokkaasta! :)

  VastaaPoista
 8. Ihana Blogi! Kirjoitat mahtavasti :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...