28.9.2011

Minkä väriset hiukset sillä on?

Helppo kysymys.

No, päälaen pyörteen ympärille kasvanut karvakipa on tuhkanvaalea.
Sitten korvasta korvaan ulottuva tukaton alue on ihonvärinen. Ja tuntuu pata-padalta.
Takatukka (featuring Kalevi Sorsa) on tumma.

Lisäksi otsassa kasvaa yksi pitkä punertava haiven. Onneksi on pipokausi.


16 kommenttia:

 1. Vielä pystyssä keikutaan,

  vaikka herätys on jo klo 5.30...kele.
  Aikas liikkis tuo pirpanan takaraivokalju, meidän ykkösellä oli aikoinaan ihan samanlainen. Mutta kun tukka alkoi kerran kasvamaan sitä onkin tullut semmoinen pehko että heikompaa hirvittää. Molempien ipanoiden lämmönsäätely on aina toiminut pään kautta, piponkaan ei tarvitse talvella kovin olla kovin paksu, kun on tuo luontoäidin antama karvalakki omasta takaa.
  Ja nää teinit, ne on tosiaan ihan oma rotunsa. Talvella kiljun pakkaseen lähtevälle ykköselle että "munuaiset jäätyy!!", kun pukeutumistyyli on sellainen sopivan huolettomasti chic. Muistan kun (oisko ollut ykkönen?) oli vuosia sitten lähdössä silloiseen harrastukseen liittyvälle leirille. Oli talvi ja kunnon äidin tavoin höpötin kaulahuiveista ja varakinttaista. Kuulin kun ipana lähtiessään mutisi isälleen että "mä EN KESTÄ, kun tuo NAINEN hössöttää..!". Isänsä vastasi että "kuule, se on geeneissä, emot huolehtii pennuistaan".
  Että geeneissä ne on takaraivokaljutkin, pipolla tai ilman.
  Nyt moikkaamaan nukkumattia (jotenkin siitä tulee edelleen mieleen se lapsuuden DDR:n aikainen nuttuheppu).

  Täti

  VastaaPoista
 2. meillä tuo tukka kasvaa myös korvissa...

  VastaaPoista
 3. Meijän Kerulla on ihan samanlainen tukka kuvio:D!

  VastaaPoista
 4. meillä taas on pelkkä musta 5cm pitkä takatukka, koko muu pää on kalju.. Lapsi on rakas, pää on kyllä rehellisesti sanoen aivan hirveä.

  VastaaPoista
 5. Tää on nyt tän päivän muotia ihan selevästi! Meidän lähes saman ikäisellä kakkosella on sama kampaus, ykkösellä myös aikanaan. Se muuntautuu muutaman kuukauden päästä kauniiksi pitkätukkaiseksi kaljuksi aka juiceleskinen-tukka. Onneksi on pipokausi! :D

  VastaaPoista
 6. Kaamoksen hiukset on punaiset. Eka ajatus oli kyllä wtf.

  VastaaPoista
 7. Hahaa. Meilläkin on Patapata-kalju. Mutta se tossa päässä onkin ihaninta. Sitä on kiva hinkata omaa poskea vasten. Hullua, tiedän.

  VastaaPoista
 8. No nyt mulle selevis miks meillä aikanaan jäi täyttämättä vauvakirjassa kohta: hiusten väri! Meillä oli nimittäin ihan samanlainen tytön letti väreineen päivineen... Yritin sitten poimia sängystä noita hiushaivenia todisteeksi että on ollut edes jotain yritystä täyttää tota kirjaa! Miksihän sitä vauvakirjaakin muka yrittää täyttää niin hitsin tunnollisesti ihan kuin tässä hetkessä täysillä eläminen ei ois se kaikkein tärkein juttu!

  VastaaPoista
 9. Italiattarella oli myös tuollainen selinmakaajan takakalju, mutta ihan kunnollinen kastanjanruskea fleda siitä on ajan kanssa kehittynyt :)

  VastaaPoista
 10. Olethan katsonut myös
  Volkswagen: The Making of "The Force" Commercial

  ...you might also like...

  VastaaPoista
 11. Eikä sillä lopulta ole mitään väliä minkä värinen se tukka on nyt, kun se kuitenkin tippuu kaikki pois ja muuttaa väriään ehkä kokonaan toiseksi. Mutta valmiiksi raidallinen tukkahan olisi kiva.

  VastaaPoista
 12. Niin ihana kuva. Kuopuksella oli myös samanlainen tukka, miltein musta. Nykyään neidillä (pian 3v.) on pitkä vaalea tukka. :D

  VastaaPoista
 13. :'DDD

  Meillä oli lapsilla myös takajeejeet pienenä.

  VastaaPoista
 14. Meilläkin tyttöä sanottiin Kaleviksi takatukan takia!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...