20.9.2011

Huuda pois


Raskausvaatteet tekee mieli polttaa roviolla, mutta laitoin ne sit kuitenkin myyntiin. On kuulkaa vaikea keksiä hyvää myyntipuhetta raskausvaatepaketille. Sama kuin yrittäisi kaupata kasaa pikkukiviä. Huutiskin kaatui kertaalleen kun latasin kuvia, joku rytkysuodatin sielläkin vissiin on.

68 kommenttia:

 1. repeeeeesss :D

  kivinen

  VastaaPoista
 2. Voi luoja mikä myyntipuhe, sinä olet hauskin tyyppi ikinä.

  VastaaPoista
 3. Kun on useamman kuukauden käyttänyt muutamaa rytkyä jotka vielä mahtuvat, alkaa niitä inhota. Been there, done that.

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuolla myyntipuheella menevät varmasti kuin kuumille kiville ;)

  Pitäisi varmaan noista omistakin ullakolle arkistoiduista mammarytkyistä hankkiutua eroon. Nyt kun juniori on jo kaksi, niihin pystynee jo koskemaan ilman välitöntä oksnnusrefleksiä. Mun ehdoton helmi on äitiysuimapuku, joka teki 9-kk -kokoisesta valaastakin miltei (?) biitsikelpoisen ;D

  VastaaPoista
 5. Loistavaa! :D Kävin lukemassa myös huutis-ilmoituksen ja kirvoitti uudet naurut. Kiitti. ;)

  VastaaPoista
 6. Niin hyvä myyntipuhe ja miljoona kertaa hienommat vaatteet kuin mulla oli raskausaikana, et tekis mieli melkein hankkiutua uudestaan paksuksi!

  VastaaPoista
 7. Iltaa,

  Eihän tuolle sun ilmoitukselle voinut kuin nauraa. Jos Mamat ei mee tuolla kaupaksi niin ei sitten millään.
  Päivän Piristys: Komensin muutama päivä sitten pikkuMurkun (11v) tyhjentämään tiskikoneen. Nuori hra vääntäytyi paikalle murkkukansalle ominaisella "ripeydellä" ja totesi että "antaisit mun nauttia elämästä kun mulla sitä on sentään vähän jäljellä...!".
  Meinasin aspiroida just keitetyt sumpit vääriin kitusiin kun nauratti niin pirusti. Elämän ehtoopuolellahan tässä jo kiikutaan, voi juma..

  Terkuin Täti

  VastaaPoista
 8. mua hymyilytti kyllä, vähän ehkä ohimenevästi, en tiedä miksi ei kauheasti naurattanut. ehkä epätoivosesti koitat todistella miten kaameaa se raskaus on. toivottavasti lopputulos kuitenkin palkitsee ;) ja repuistahan pääsee eroon jos tahtoo, toisille se reppu kasvaa takas (ilman vauvaa), too bääd :D ps. 85 kiloinen, käytän värikkäitä(kin) vaatteita ja just viimeks tänään niitä kehuttiin :)

  VastaaPoista
 9. Tsiisus tota sun ilmoitusta :D Jos ei tuolla mene kaupan niin ei millään!

  VastaaPoista
 10. Kyllä nauroin, ehkä parempi ettet kokopäiväiseksi kaupparatsuksi kuitenkaan hyppää ;D

  Harmi, ettei ollut paketissa isomahaisten takkia, sen oisinkin voinut huutaa pois nurkista lojumasta.

  VastaaPoista
 11. -ttu kun pääsis ees joskus tohon sun niin mollaamaan L-kokoon. Että kiitti. Ei naurattanut yhtään.

  VastaaPoista
 12. Mult pääs nauru.
  Tällane :DDDDDDD aka huutonauru.

  VastaaPoista
 13. Ihanaa, jos päivänne piristyi rehellisestä mainoksestani, se oli tarkoituskin. Pieni välimatka vaatteisiin olisi tosiaan auttanut pahimpaan ällötykseen, mutta ehkä menevät kaupaksi näinkin. :) Siellä on jo kaksi huutajaa, joten olen toiveikas!

  Täti, !!! :DD Odotan innolla ipanoiden teini-ikää.

  Loukkaantunut anonyymi, mä olen tässä pituudessa ja normaalipainossani M-kokoinen ihminen, joten L edustaa mulle vain ja ainoastaan Liikakiloja, joista haluan yksiselitteisesti eroon. Tämä laskukaava ei päde kaikkiin ihmisiin kun eri puusta ollaan veistettyjä.

  VastaaPoista
 14. Viddu sä oot hullu, nainen. Kiitos nauruista taas :D

  VastaaPoista
 15. Mä päädyin lukemaan tuon Huutis-ilmoituksen ennenkuin luin tän blogitekstin. Kaveri oli linkannut sen hyvänä vitsinä Facebookiin! Luin sitä hetken matkaa ja kelasin, että tän on pakko olla Katja! No nimimerkki anto osviittaa tietty myös...

  Sitten klikkasin tänne ja sain vahvistuksen.

  Aivan parasta päivän piristystä!

  VastaaPoista
 16. Loukkaantunut anonyymi tilittää. Painoin ennen häitä 75 kg, pituutta 175 cm. Nyt kahden lapsen jälkeen vaaka näyttää musertavat 116 - ja on näyttänyt vielä enemmänkin. Vaatekoko XXXL on arkeani. Siksi synkistää mieltä, että joku NOIN LAIHA kuin sinä viitsiikin itkeä jostain L-koosta, mutta tietysti(?) juuri laihimmat ovat niitä eniten painoonsa tuijottavia. En voi omaa painoani laittaa kuin omaan piikkiini, itse itseni tällaiseksi olen syönyt. Heijastanko sitten tekstiisi jotain mitä siellä ei ole - vai onko L-koon noin kamalana asiana pitäminen kuin ilmoituksessa kuvasit sitten kuitenkin jokin viesti suhtautumisestasi ylipainoisiin yleensä, eikä vain omaan koettuun ylipainoosi? Pahoittelut jos tekstini loukkaa vielä itseänikin lihavampia, kun sentään löydän vielä vaatteita joistain kaupoista tarvitsematta turvautua ompelijoihin... Suhteellisuutta siis, niinpä. Onko tässä ylipäätään aihetta kysyä, saako tai kannattaako painosta, mistään tai kenenkään painosta, puhua sarkastisesti tai ivalliseen sävyyn? Onko kevyt joukkonauru sen arvoista, että jotkut läskit saavat uuden naulan arkkuunsa? On aika vaikeaa yrittää pitää itsestään sellaisena kuin on, jos kuitenkin haluaisi/pitäisi pudottaa painoa, ettei joutuisi yhteisön vitsiksi.

  VastaaPoista
 17. Hei! Pakko kirjoitttaa, vaikka taitaa mennä vähän alkuperäisen blogikirjoituksen vierestä...

  Se miten syyllistetään, että joku "viitsii itkeä L-koosta", kun pitäisi iloita ja olla tohkeissaan painostaan/ulkomuodostaan, kuulostaa hurjalta!

  Minkä takia enemmän painava loukkaantuu? Miksei vähemmän painavalla saa olla syytä tuskailla painostaan? Eiköhän jokaisella ole ihan oma ja henkilökohtainen kokemus painostaan ja ulkonäöstään. Ja sen kokemuksen mukaan myös osaa arvioida miltä mikäkin tuntuu!

  Ja ei, en ihannoi laihuutta. Ihannoin sitä, että jokainen ymmärtäisi sen, miltä näyttää. Jos ITSE ei ole tyytyväinen siihen, siitä on lupa sanoa, ärsyyntyä ja yrittää mahdollisuuksien mukaan tehdä asialla jotain. Jos taas ITSE (lue: ei muut) on tyytyväinen siihen miltä näyttää, niin, silloinhan tässä ei ole mitään ongelmaa!

  Koitetaan kestää!

  Paula-Laa

  VastaaPoista
 18. https://www.facebook.com/#!/mariatalkshow

  VastaaPoista
 19. Saat tämän myötä muuten hyvää mainosta myös blogillesi! Jo kolme fb-kaveria, blogistasi tietämättömiä, on linkannut huutis-ilmoituksen seinälleen :D

  VastaaPoista
 20. Jokaisella meistä on omat murheensa, joten sikäli en ehkä ihan ymmärrä (ja toisaalta ymmärrän joltain kantilta) miksi loukkaantua jos joku muu pitää omalla kohdallaan L-kokoa kamalana. Niin itsekin tekisin itseni kohdalla (raskaudesta jäi 20 kg jotka nyt poissa). Se ei silti tarkoita etteikö hyväksyisi muita sellaisena kuin he ovat. Ei minulle ainakaan läheisteni paino ole ollut koskaan merkittävä asia tai mikään kummastelun aihe. Huolehdin vain omasta painostani. Ehkäpä anonyymille oma paino on arka paikka ja siksi lause kolahti...?

  Samaa kaavaa noudattaenhan bloginpitäjän olisi pitänyt olla hissukseen raskaudestaan ja iloita siitä vain rauhaa salassa kun onhan tässä maailmassa ihmisiä/lukijoita jotka eivät biologista lasta voi saada. Tai että joku ei voisi riemuita työpaikasta kun työttömiäkin on jne.

  VastaaPoista
 21. Jos tarvitsisin mammavaatetta, ostaisin tämän paketin :) Mutta onneksi olen päässyt eroon eturepusta juurikin 2kk sitten enkä sitä liiemmin kaipaile. Ihana blogi!! Kotiäidin päivää piristi kummasti kun huutonetin kautta pääsyin tänne. Onneksi pienin nukkui ja isommat sulkivat huoneensa oven niin sain lukea rauhassa vanhoja postauksiasi.

  VastaaPoista
 22. Hih, piti oikein hieraista silmiä kun kaverit on linkittäneet sun huutis-ilmon feseen myös :D

  Ylipainohommista olen täysin samaa mieltä Johkin kanssa. Painan 57kg, olen varmasti hoikka, mutta mulla on kauhea vauvamaharöllykkä jäljellä ja valitan siitä julkisesti ja vähemmän julkisesti niin kauan kunnes se on lähtenyt tai kunnes en enää jaksa valittaa. Jos joku oikeasti ylipainoinen siitä loukkaantuu, niin be my guest.

  VastaaPoista
 23. Sun kirjoitus huuto.net:tiin on vuoden hauskin. En ole ikinä käynyt tällä sivustolla aiemmin mutta sain vinkkiä facebookin kautta löytää tieni tänne. Ihan vuoden hauskin kirjoitus, kiitos. Tuolla moni olis jo valmis ostamaan sun satsin ihan vaan tekstin vuoksi, mutta ehkä sen saa joku oikeasti tarvitseva. Keep on writing! Sarkasmi rules!

  VastaaPoista
 24. Tän maan uutistarjonta <3: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/rehellisesta-huutonet-ilmoituksesta-tuli-nettihitti/art-1288416049768.html

  Niin että onnea vaan nettihitistä.

  VastaaPoista
 25. Tarvetta ei oo ja kokokin on osassa väärä ja silti tekis mieli huutaa :D Toimivaa mainontaa, siis! Tosikoille höpölöpöt, älkää jaksako ottaa kaikkea niin saakelin vakavasti.

  VastaaPoista
 26. Hei
  Sun ilmoitus oli jo radiossakin, Radio Suomi POP ja aamulypsy! Julkisuus on taattu :)

  VastaaPoista
 27. Virpi: Mulla olin (silloin aikanaan) maailman helpoin raskaus ja synnytys. Sanoinkin miehelleni, että voisin vaikka viikon päästä aloittaa saman uudelleen. Muistelen todellakin lämmöllä kyseistä aikaa. Siitä ei saa kaameaa millään. Siitä huolimatta repesin ilmoitukselle, ei sitä 20kilon extrapainoa ollut niin kovin mukava kantaa, enkä todellakaan keijukaiseksi itseäni tuntenut. Ja tyytyväisenä juuri lahjoitin omia, jäljelle jääneitä raskausajan vaatteita (mahatuki mukaan lukien) raskaana olevalle ystävälleni. Ei tullut ikävä.

  VastaaPoista
 28. Ja nyt sä oot jo Ilta-Sanomissakin!

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/rehellisesta-huutonet-ilmoituksesta-tuli-nettihitti/art-1288416049768.html

  VastaaPoista
 29. Mulla on ikävä sitä ihanaa pallovatsaa - muttei sitä kauheeta synnytyksen jälkeistä roikkuvaa nahkaa, joka plösöttää kuukauden päivät vielä sellasena että olen joko raskaana vieläkin tai mul on kaljamaha..parhain ja inhottavin kommentti siihen on ollu tää perinteinen kysymys;"tuleeko sieltä toinen"

  VastaaPoista
 30. Oot sitten päässyt Ilta-Sanomiin:

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/rehellisesta-huutonet-ilmoituksesta-tuli-nettihitti/art-1288416049768.html

  Ostaisin koko setin, jos olis tarvetta :D

  VastaaPoista
 31. Iltalehden sivuilla myös :P

  http://www.iltalehti.fi/perhe/2011092314442901_pr.shtml

  VastaaPoista
 32. Ok itseironiaa/huumoria!:)))
  Mutta oikeesti noi rytkyt näyttää mun norm. vaatteilta, täytyy raivata vihdoin vaatekomero ja ryhdistäytyä kohti sitä parjattua L-kokoa...
  t. Ei-raskaana eikä synnyttänyt eturepun kuskaaja

  VastaaPoista
 33. Oli kyl mainio myyntipuhe Huutonetis, oot ilmiömäinen taivaanlahja. Jatka samalla mitalla. T:Mummu-63

  VastaaPoista
 34. Tää ilmoitus oli jo huomioitu iltiksen nettisivuilla ;)

  VastaaPoista
 35. Herramunjee.. Taidankin tästä lähteä minikaivurilla Hankoon.

  Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! :)

  VastaaPoista
 36. Voi juma, sä olet loistava! Mä ohitin tämän Huutis-ilmoituksen täältä blogista, kun en enää äitiysrytkyjä tarvitse ja vasta iltapäivälehtien uutisoinnin perusteella menin lukemaan. Oli tulla aamukahvit housuun. Mahtavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 37. Sun postaukset alkaa näköjään aika elää usein omaa elämäänsä... ;)

  jos lukee sun blogia, niin onko melkein sukua julkkikselle?! :P

  VastaaPoista
 38. Sä pääsit Iltalehteenkin :D http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/rehellisesta-huutonet-ilmoituksesta-tuli-nettihitti/art-1288416049768.html

  VastaaPoista
 39. Hehee, kiitos hyvistä nauruista! Tuskin maltan odottaa myynti-ilmoitustasi, jossa myyt imetysvaatteet pois. ;) Siis jos sellaisia omistat, alan vasta nyt seurata tätä blogia. T. Tuleva fanisi Maisa

  VastaaPoista
 40. Kaikista parasta nuissa uutisoinneissa on että kyseiset "toimittajat" eivät ole saaneet selville varmaankaan että sulla on myös blogi... ;D

  VastaaPoista
 41. Entisestä M-koosta (joskus on mahtunut joku S:kin!!!) 9kk aikana reilu satakiloseksi keijukaiseksi muututtua ei oo mitenkään söpö olo. Ennen raskautta oli varaa leikitellä pukeutumisella, nyt pitää vetää päälle se mikä mahtuu, ja jalkaan croksit. Masentavinta oli lukea, että jalan koko voi pysyvästi muuttua numeroa suuremmaksi. Että hyvästi vaan lempikengät joita varten joskus on säästetty jopa puoli vuotta. Ilmoituksesi oli lohduttava. Ihanaa, että joku muukin tuntee samoin.

  En ymmärrä asiasta loukkaantuneita lihavia. Varsinkaan jos vielä myöntää itse itsensä lihavaksi syöneen. Kyseessä on silloin oma valinta. Huomio katkerat XL-XXXL:t! Itsekin tämän kokeneena voin sanoa, ettei se mässyttämisen vähentäminen oikeasti ole niin ylitsepääsemätöntä. Kun olet ihan omatoimisesti pudottanut kokosi haluamallesi tasolle, saatat tuntea lievää typeryyttä niistä ajoista kun syytit huonoa omaatuntoasi keveämpien ihmisten painotuskailuista, kun siihen syyllinen on oman pääsi sisällä.
  Ja pliis, huomioikaa, tämän kirjoitti henkilö, jonka vaaka näyttää tällä hetkellä yli sataa.

  Takaisin aiheeseen. Vaikka inhorealistisesti käsittelisikin raskauteen liittyviä negatiivisia puolia, ei tarkoita, etteikö lastaan rakastaisi. Joillekin tämä nyt sattuu vain olemaan selviytymiskeino niistä ikävistä puolista. Sitä paitsi, kaikki raskaudet ovat erilaisia, joillekin niitä ikäviä lieveilmiöitä nyt vaan siunaantuu toisia enemmän.
  Ei pliis heittäydytä marttyyreiksi raskauskiloinemme ja arpinemme; hyvä neuvo ahdistaville asioille on: Jos voit tehdä asialle jotain, tee. Jos et, niin anna olla.
  :)

  VastaaPoista
 42. Hyvin on noussu lukijamäärät sulla, liityn itse myös tukijoukkoihisi ;)

  Ja samaa ku aiempi ano: laittakaa XXXXXXXXL-kokoiset daamit sipsipussin suut kiinni, lakatkaa syömästä kolmen edestä (ne kaksi lasta osaavat syödä jo itse) ja ruvetkaa kokkaamaan vhh-ruokaa, ni alatte nähdä varpaanne mahan tieltä! Keppi pois perseestä ja tekemään asioille jotain!

  VastaaPoista
 43. Aivan mahtava tuo sun ilmoituksesi huutiksessa :) Juurikin noin. kaikki mitä raskaanaolevan on "soveliasta" pukea ylleen on just pehmeää, mukavaa ja joustavaa!

  Ihanaa syksyä! Mä niin meinaan jatkossakin eksyä tänne :)

  VastaaPoista
 44. Seurasin Ilta-Sanomien linkkiä hassuun huutisilmoitukseesi ja sitä kautta blogiisi. Ahmin ainakin yli tunnin heti alkuun blogikirjoituksiasi ja nauroin ääneen monesti. Sinulla on ihana ote elämään ja elämiseen ja mikä parasta, tekstisi on osuvan lisäksi hyvää kieltä! :) Muoti- ja tyyliblogeja on kiva lukea, mutta lukuisat näppäily-, taivutus- ym. virheet saavat suoneni pullistelemaan. Kun kieli on hyvää ja tyyli hauska, ei näköjään haittaa, että aiheena on äitiys, vaikka itse olen 25-vuotias sinkku opiskelija vailla lapsia! :)

  - Sose

  VastaaPoista
 45. Täällä yksi ex-hirmuläski, nykyisin enää vain läski :) repeilee ihan totaalisesti sun ilmoitukselle. Enkä vetänyt kokolapuista hernepussia kitusiini, mutta olet loistavasti osannut kuvata sen fiiliksen mikä (erityisesti loppuraskauden aikana kun se vaavi ei koskaan tunnu haluavan syntyä...)silloin vallitsi. Thanks.

  VastaaPoista
 46. Myös aamulehden verkkolehti kertoi lukijoilleen tästä hulvattoman hauskasta ilmoituksesta :)

  VastaaPoista
 47. Parasta markkinointia! Kiitos tästä!

  VastaaPoista
 48. Kiitos! taidan palata tälle astialle. Ironia rulz

  VastaaPoista
 49. Arvasin, että tää on sun ilmoitus, kun luin jutun iltasanomista! :DDD

  VastaaPoista
 50. Hehee, kiitos naurut kirvoittaneesta myynti-ilmoituksesta! Se johdatti tänne blogiinkin. Hyvää settiä!

  Terv. "Kaksi ilman kolmatta"

  VastaaPoista
 51. Hihii, Täälläkin yksi tänne eksynyt :-))
  Kiitos suupielien nostatuksesta !

  VastaaPoista
 52. Huippua! Mulle saa hymyn huulille tämä jengin palaute! Olisiko niin että näin latautuneeseen asiaan kuin äitiys saa pikkuhiljaa alkaa suhtautua kepeästi ja nauraa itselleen. Sepä olisi helpotus. :)

  VastaaPoista
 53. Ilmoituksen perusteella tekisi mieleni huutaa rytkyt, vaikka toivoisin jo pian pääseväni eroon viimeisistä omistanikin (kolmas raskaus meni jo, maha ei ihan vielä). Siis ihan huippu ilmoitus! Olet tavoittanut jotain niin olennaista raskaudesta, vauvamahasta ja äitiysvaatteista. Ei se korulauseilla muuksi muutu... vaikka jotkut oikein käskivät minunkin nauttia raskauden loppumetreistä, koska tulisin kuulema vielä kaipaamaan mahaani.

  VastaaPoista
 54. Melkein harmi, ettei meillä ole aikeita hankkia lapsia... Nauroin ääneen ja vedet silmissä ilmoituksellesi. Aamu oli hyvä jo ennen tätäkin, mutta nyt se vain parani. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 55. Kaikki eivät saa sitä vauvamasua koskaan, vaikka kovasti haluaisivat.
  Toivottavasti ilmoituksesi ansiosta saat kuitenkin vaatteesi myytyä.

  VastaaPoista
 56. Oli sen verran hyvä myyntipuhe, että kateeks käy! Jos olisin ollu äitiysvaatteiden tarpeessa, niin sulta olisin ne ostanu!:--D

  Kiitos aivopierustasi, piristi kyllä päivää! Keep up doing the good work, mama!

  VastaaPoista
 57. Oi maailma!! :D :D Kiitos makeimmista nauruista pitkään aikaan. Eksyin tänne samaa reittiä kuin varmaan moni muukin, Facebookiin linkitetyn Huuto.net -ilmoituksen kautta. Vanhempia postauksiasi lukiessa naurattaa ajoittain ihan yhtä paljon..:)

  VastaaPoista
 58. Kuule Katja, olen männä viikonlopun aikana kolunnut koko blogisi läpi. Eksyin tänne samoin kuin moni muukin kommenttien perusteella. FB:ssa olleen huutonet-linkin kautta jne. Olen vallan vaikuttunut sinusta ja sait minusta ikuisen fanin.

  Lapsi täällä toiveissa, mutta olen aivan vittuuntunut kaikkeen äitiyslässytykseen ja siksi miettinyt, että pitäisikö sittenkin jättää väliin.

  Nyt kun löysin tämän blogin, elämä hymyilee. Jes, äitiyden auvolässytys ei ole pakollista. Että piti näinkin vanhaksi elää (31 v.), että tämän opin.

  Vilpitön kiitos.

  VastaaPoista
 59. Hei,

  jaan Sulossa sunnuntaisin Viikon kauneusjuttu -tunnustuksen. Onnittelut voittajalle! Ihailen.

  http://sulo2011.blogspot.com/2011/09/viikon-kauneusjuttu-tunnustus-project.html

  VastaaPoista
 60. Mä oon raskaana ja vaatekootkin täsmäis, hitto kun ei vaan tarvii enää enempää raskausajan vaatteita! :D Ihan huippu myynti-ilmoitus, nauroin niin että ennestäänkin kipeät liitokset senkun rytisi!

  VastaaPoista
 61. löysin kanssa blogisi ja olen koko viikonlopun ahminut sitä alusta asti! meillä kanssa samanikäinen baby kun teidän nuorimmainen ja helpottavaa kuulla että joku muukin ajattelee samalla tavalla monesta asiasta, ehkä hiukan helpottanut olen huono äiti syndrooma. Ja parhaimmat naurut aikoihin, yritin puolisoleni lukea joitan pätkiä eikä siitä naurulta tahtonut tulla mitään!

  VastaaPoista
 62. Musta sä vähän rumasti puhuit harmaasta. Mun ihonväri on aika harmaa ja silmien alla mustaakin, tulee paha mieli.

  ihan mahtava myynti-ilmoitus ja blogi, kiitos!

  VastaaPoista
 63. Minä puolestani pienehkönä xs-s kokoisena tiineysajan puolivälissä raaviin tiukasti päätäni kun luijn huutisilmoitustasi ja toivoin salaa suurenevani niin paljon, että vaatteet sopisivat. Ällöruusunpunarakkauspakkauslässynlässynlurinat kun aikaansaavat itselläni lähinnä oksennusreaktioita ja olemuksen kasvaessa vastaan tulee kuitenkin äitiysvaatteiden hankintaa enemmänkin. Ja ilman vatsaa ja muuta laajenemistakin vaatteitteni värimaailma olisi juurikin tuollainen harmaanmusta. Mutta ei auta, itselleni ovat suuria.
  Blogiasi olen lukenut ennenkin ja pidän siitä kovasti.
  Kiitos ja ajtka ihmeessä samaan malliin,
  Kaisa

  VastaaPoista
 64. Onko se ilmoitus nyt kadonnut maailmasta?! Se olisi pitänyt arkistoida, koska se oli niiiiiin Huikea!

  VastaaPoista
 65. mie kokosin kaksi vaatepakettia ja mietin kuinka pääsisin noista helpoiten eroon ja kuitenkin että saisin hiukan itelle päin jotain...laitoin fbn vaihdetaan ryhmään eikä ne siltikään kelpaa kellekään xD

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...