14.9.2011

Bye bye Beibamboo

Snadi on vähemmän snadi kuin pari kuukautta sitten. Olen saanut päivittää vaatekaapin jo uudelle kymmenluvulle ja palauttaa Beibamboolta vuokraamani minisetin.


Vuokraaminen oli ehkä fiksuin lastenvaatesijoitukseni koskaan. Skidille neljä vuotta sitten ummikkona ostetut vaatteet eivät olleet siitä järkevimmästä ja käyttökelpoisimmasta päästä - jopa siinä määrin että en ole kehdannut joitain kappaleita antaa kavereillekaan. Pienimpiä vaatteita taas ehti pitää hikisesti kerran kunnes ne jo jäivät pieniksi - money well spent.


Mulla ei juuri ole tästä toiminnasta kritisoitavaa. Edullinen paketti pestyjä, heti käyttökelpoisia vaatteita tulee parissa päivässä kotivelle. Pehmeät ja helppohoitoiset puuvilla-bambuvaatteet toimivat helteilläkin mainiosti ja mallit ovat oikeasti näppäriä (vain haalarin lahkeet olisivat saaneet olla pidemmät), myös kestovaippoja ajatellen. Kokoja on keskosista 80 senttiin asti. Ja jos tulee ongelmia, asiakaspalvelu on supernopeaa ja ystävällistä.

Vuokraus on tavaran hamstaukseen taipuvaiselle pelastus: kun setti jää pieneksi, vaatteet palautetaan Beibamboolle. Ei tarvitse ahdistua vaatteiden säilömisestä tai kierrättämisestä. Iltatähdet kun olivat nyt tässä.

Ps. Jos haluatte tietää lisää: Beibamboon perustajaa Nina Ignatiusta oli haastateltu Ykkösen aamutelkussa hänen saamastaan keksijäpalkinnosta.

6 kommenttia:

 1. Beibamboon konsepti on jotenkin ihan mahtava. tykkään siitä ihan hulluna, ja nuo vaatteet vetoavat estetiikan tajuuni.

  meidän ainoa Beibamboo-vaate on myös miehen hyväksymä - se ehti noin kahdessa päivässä menettää hermonsa kaikkeen, missä on nyörejä. Beibamboossa on vain neppareita, voitto!

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan moisesta palvelusta ennen kuullutkaan! Nyt melkein harmittaa, että elän lapsetonta elämää :-)

  Kaikki ystäväni, jotka ovat äitejä, ovat myös aivan hirvittäviä vaaterohmuja mitä tulee lasten/vauvojen vaatteisiin. Enkä ole ikinä voinut käsittää, että miksi vaatteita mitä parhaimmillaan käytetään vain kerran täytyy ostaa jokaista väriä niin monta. Linkkasin Beibamboon ja tämän blogitekstin facebook-profiiliini ja lupasin tarjota illallisen sille äiti/isä-kaverilleni, joka todistetusti käyttäisi Beibamboota!

  VastaaPoista
 3. Liina, toi miessertifiointi pitäis olla markkinointiargumentti! Mä pidän myös tuosta yksinkertaisesta unisex-lookista. Mun puolesta saumatkin voisivat olla kokovalkoisia. ;)

  Maeve, huippua! Tilaa jollekin lapselliselle kaverille? ;)

  VastaaPoista
 4. Mun on nyt vihdoinkin pakko kommentoida. Mä oon vajaassa kuukaudessa ahminu tän sun blogin kokonaan (kyllä, alusta asti, koko neljän vuoden tekstit), ja pakko sanoa että sä oot Katja aivan ihastuttava! Tää on ihan parasta viihdettä. Oon pistäny muiden blogien lukemisen tauolle kun tää on vieny mut mennessään. Oon innostunut ekoilusta lisää sun suurenmoisen hippeilyn ansiosta, tirauttanu empatiakyyneleitä lukiessa sun äidin kuolemasta (myöhäiset osanottoni), hihkunut innosta lapsien syntymien aikaan ja hihittäny sun hauskoille sattumuksille ja tempauksille. Ja sun lapset on niin sulosia, oon nauranu ihan katketakseni Matildan nerokkaille jutuille! Kun pääsin vihdoin vuoteen 2011, ja huomasin, että kuukausia oli vaan syyskuuhun asti, kauhistuin. Pelästyin että sä oot yhtäkkiä lopettanu kirjottamisen, kunnes tajusin, että sehän onkin tää vuosi. Ällistyin miten nopeesti oon tän hamunnu läpi. Älä vaan koskaan lopeta kirjottamista, oot ihan loistava siinä.
  T. Lapseton (sinkku) 18v lukiolaistyttö ;)
  ps. oot aiheuttanu mulle kamalan vauvakuumeen! :D

  VastaaPoista
 5. Hyvä idea, mutta jäi mietityttämään seuraava:

  Mites kun ne menee ikilikaan? Esim. osa vauvan kakoista (ripuli) ei koskaan lähde vaatteista auringonvalolla, vanishilla eikä sappisaippualla. Palautetaanko ne vaan eikä tarvi korvata vai miten toimii?

  VastaaPoista
 6. Jarna; vauvaelämään kuuluvista tahroista EI tarvitse olla huolissaan. Et ole siis siitä korvausvelvollinen! Ellemme ammattiavulla saa jotain tahraa 100% poistettua, värjäämme vaatteen yksiväriseksi ja annamme (vielä käyttökelpoisen) vaatteen esim. sairaalalle. Kysy lisää yhteydenottolomakkeella nettikaupassamme www.beibamboo.com jos jokin asia askarruttaa!
  Ystävällisin terveisin, Nina/ Beibamboo

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...