17.6.2011

Raparperia toscakuorrutuksella

Raparperia osa kaksi (osa yksi käsitteli grillausta). Tästä ihanan happamasta raaka-aineesta saa muuten piirakoiden lisäksi myös upeita taidekuvia.Sain anopilta eilen muutaman raparperinvarren (kohtuullinen r-harjoitus) ja aloin metsästää piirakkaohjetta. Pastanjauhantaa-blogista (joka lähes aina pelastaa minut inspiraatioalhosta) löysin raparperi-toscapiirakan ohjeen. Toscakakku oli mun ja mutsin yhteinen pahe, joten tartuin syöttiin.


Kuten aina kaikki leivonnaiseni, pieleenhän tämäkin lievästi meni, mutta vahinko ei ollut näillä aineksilla valtaisa. Olisi pitänyt levittää setti pellille, kun nimenä kerran oli piirakka. Vuoassa sain aikaan kakun, jonka katolla oli kaikki herkulliset asiat. Onneksi pohjan sai upotettua vaniljakastikkeeseen.


Parasta ohjeessa oli se tosca. Nyt kun osaan tehdä sitä, ajattelin kuorruttaa sillä olohuoneen. Alkuun.

5 kommenttia:

 1. mutta hieno piirakka!!

  VastaaPoista
 2. Heh. Jotenkin minä aistin näistä sun parista viimeisestä jutusta sen, että sinä vaan oikeesti ajattelet siellä, että synny synny synny....tapahdu nyt jotain! ;) Ja pakko kirjoittaa jotain tai porukka alkaa jo kyseleen, et no joko se lähti ;D No ei nyt sentäs...tai no...;D

  -San-

  VastaaPoista
 3. Piparella, kiitti! Mut kyllä toi pohja oli liika paksu.

  San, lähinnä olen järkyttynyt jos TE mietitte siellä vaan sitä millon mä lähden synnyttämään?!? Jos mä haluaisin jotain tapahtuvaksi, en tod istuisi koneen ääressä. :)

  VastaaPoista
 4. Usko pois täällä on heti muutama sata tyyppiä, et no nyyyyt se on synnyttämässä, ku ei mitään kuulu ;)

  Tsemppiä synnytykseen! Toivottavasti menee siedettävästi! Ja nopeasti. Ja hyvin!

  -San-

  VastaaPoista
 5. Hullut. :) Mut kiitti tsempistä. Taidankin ihan tahallaan pitää postailuväliä niin saatte jännitystä. ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...