14.6.2011

Palaute

Hyvä sikiö,

Ihan ensiksi haluan kiittää Sinua miellyttävästä yhteisestä alkutaipaleesta! Mielestäni yhteiselomme on sujunut vähintäänkin mallikkaasti ja toiveenani onkin kehittää suhdettamme tältä hyvältä pohjalta. Katson tässä vaiheessa tarpeelliseksi antaa hiukan rakentavaa palautetta, jotta edellytykset hyvälle yhteistyölle säilyisivät.
 1. Tiedän, että siellä kohdussa alkaa olla jo ahdasta. Voin vakuuttaa, että tunnen ahdinkosi. Uskallan väittää, että havaintokyvyiltäni sinua kehittyneempänä ihmisenä, tämä olotila harmittaa minua jopa enemmän kuin sinua. Todisteena väärinkäytöksistäsi minulla on raskausarpia, joita sisaresi kanssa ei tullut. Otathan siis jatkossa fysiikan lait huomioon, etenkin klo 23-08 välisenä aikana. Ps. Tiedoksesi myös tämä uusi tutkimus, jonka mukaan avio-onni riippuu naisen yöunista. Vink vink.
 2. Oletan, että yllämainitusta syystä katsot aiheelliseksi leikkiä "syntymistä" joka yö. Tämä on paska idea. Toivoisin suoraviivaisempaa toimintaa eli joko a) tulet ulos tai b) pysyt siellä - mukisematta. Ehkäpä voisit harkita vielä pysymistä siellä, sillä hoitopöytäratkaisusi niin sanotusti kusi ja joudun nyt ravistamaan stetsonista suunnitelman B. Myös vaunut puuttuvat. Näistä molemmista otan action pointin itselleni.
 3. Ymmärrän hyvin, että hengitysharjoitukset aiheuttavat hikkaa. Mikäli mahdollista, käännä hartiasi kohtauksen sattuessa joko meno tai tulosuuntaan, sillä hikkaavan hanurin oireyhtymä tuntuu näin aikuisesta naisesta suorastaan typerältä.
 4. Mikäli aiot vielä pysyä siellä yli juhannuksen (mikä on myös paska idea), huomaa, että joudut tekemään sen salaatin voimalla. Eli jätskiä tai suklaata ei sitten enää tipu. Toivottavasti tämä motivoi sinua pitäytymään yhteisessä dediksessämme.  
 5. Nimeksesi tulee Sanelma. Olisi hyvä, jos näyttäisit Sanelmalta, sillä muuten olemme isäsi kanssa taas lähtöruudussa. Riittää, että et näytä Yodalta. (Lisäksi haluaisin huomauttaa, että Sanelma on ihan hyvä vaihtoehto verrattuna esimerkiksi joidenkin jenkkivanhempien luovuudenosoituksiin.)
Toivottavasti et pahastu tästä kaikella ystävyydellä annetusta ohjauksesta, mutta ymmärrän toki jos vedät tästä pienestä palautteesta täysin ylimitoitetut kilarit. Niin minäkin tekisin.

Yhteistyöterveisin,
Pimeiden seinien omistaja aka Äiti

19 kommenttia:

 1. Oi hyvanen aika!!! Loysin tanne aivan sattumalta ja meinasi sitten lounaat menna vaarasta roorista alas! HUIPPUA!!! Blogi pitaa tallentaa luetteloon, ja illalla tulla sitten naureskelemaan lisaa. OSUI JA UPPOSI!! OLET HUIPPU!!

  VastaaPoista
 2. Hikkaavan hanurin oireyhtymä! Pitää muistaa tuo tulevaisuudessa työelämässä, siitä saanee vakuuttavuuspiseitä. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas nauruista! Toivotaan, että ipana katsoo parhaaksi syntyä ennen juhannusta. Ja päivänselvyyksiä taas tutkivat :) Mies lähetti tuon saman linkin tänään kommentilla "meillähän tämä on tiedetty jo pidemmän aikaa ja toimittu parempaa avio-onnea tavoitellen".

  VastaaPoista
 4. Kiitos päivän nauruista uhmiksen hirmuvallan aikana.

  VastaaPoista
 5. :D Kiitos, piristi muuten ihan surkeasti alkanutta päivää kovasti! :)

  VastaaPoista
 6. Tämä oli taas niin loistava!

  Sun blogiteketejä muokkaamalla saisi loistavan "äitiysoppaan", joissa huumori on oikeaa eikä tekemällä tehtyä ja mukana myös painavaa asiaa. :)

  VastaaPoista
 7. Ois pitäny ittekki kirjottaa kirje. Vauva tuli lupia kyselemättä eikä vaunuja näy vieläkään. Hoitopöydän päällä pesemätön kasa vaatteita/pulloja/leluja joten ei siitäkään paljo iloa revitä.

  VastaaPoista
 8. Tsihihi! ;D Kiitän kaikesta inhorealismista.

  VastaaPoista
 9. Sä olet aivan loistava!

  VastaaPoista
 10. Olisi mun mielestä muuten niin kovin hauskaa, mutta kun omaan LA:han on vielä 7 viikkoa ja NYT JO olo tuntuu IHAN TUOLTA, niin ei paljon naurata. Mitenköhän sitten tuossa jossain 5 viikon päästä. HUOH! Pingottaa pingottaa... :)Joskin tuon salaattilupauksen olen tehnyt jo niin moneen kertaan ja jäätelöksi mennyt, että saas nähdä taas kuin käy...

  VastaaPoista
 11. Tulipahan naurut, vaikkei raskaana olemisesta ole vielä mitään kokemusta :D Ja ehdottomasti Maman oma opas paksuille painoon, jos joskus aikaa ja energiaa riittää ;)

  VastaaPoista
 12. Olet niin hyvä kirjoittamaan, että vaikkei perheen perustaminen ole vielä itselläni mitenkään ajankohtaista, täytyy tätä blogia silti päästä aina lukemaan näiden loistavien sarkastisten juttujen takia.

  VastaaPoista
 13. Loistavaa! Kiitos päivän parhaista nauruista. Itse viikoilla 39+3 olevana voin todellakin samaistua tilanteeseen. Olen yrittänyt uhkailla tätä sikiötä yksiön vuokra-ajan umpeutumisella, mutta ei ole ottanut kuuleviin korviinsa. Voimia sinnekin loppumetreille!

  VastaaPoista
 14. törmäsin artikkeliin josta kuvittelen että saattaisin olla kiinnostunut: http://ht.ly/5ijUZ

  VastaaPoista
 15. Kiitos kauniit kiitoksista! Olen taas viideltä herännyt kuulostelemaan kipeitä supistuksia - tai jotain vastaavaa menkkakramppia - joka kesti yli tunnin ja laantui sitten että tällainen palaute pelastaa minun päiväni.. :)

  VastaaPoista
 16. Tosi kiva nimi! Ehdotin sitä heti ruotsinkieliselle miehelleni mahdollisen pikkusiskon nimeksi, mutta hän sanoi, että siitä tulee "semla" eli pulla mieleen, joten ei. En tiedä, mitä vikaa on pullassa, enkä aio huomauttaa, että hänen hyväksymiensä nimien listassa kuitenkin on Selma...

  VastaaPoista
 17. Jes jes jes, tää on ihan mun blogi. eli siis tästä tykkään (paljon). ja nyt jatkan lukemista kun vihdoin sain lapsen nukkumaan. jee

  VastaaPoista
 18. Ihana kirjotus ja muutenkin mahtava blogi! :D en siis tosiaan itse ole raskaana, en ole ollut ja saattaa (toivottavasti) mennä muutamakin vuos vielä sihen että tuun raskaaksi.
  Mutta, ehkäpä tälläinen nuori nainen saa silti lueskella sun blogia ja nauraa kyyneleet silmissä :D olet vahva nainen!!
  ps. sanavahvistus tossa alapuolella: sperma ....

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...