7.5.2011

Hyvää yötä, my ass

Sekava postaus, koska olen aivan kukkarossa. Tämä aivan liian aikaisin täysin epäoikeudenmukaisiin mittoihin paisunut pahka (ja räkätauti, joka ei lähde pois) aiheuttaa sen, että nukun superpaskasti. Asentovalikoima on balttiasta, lonkkia kivistää, kädet puutuu, pohkeet kramppaa ja hikoiluttaa. Kyljen kääntäminen vie tyynyjen uudelleenasettelun takia abt. viisi minuuttia. Ja sen kyllä huomaa.


Noh, when in Rome.. Olen käyttänyt viikon vapaapäiväni remonttijärjestelyjen lisäksi siihen, että olen opetellut ottamaan tirsoja. Saattaa kuulostaa oudolta, mutta en ole koskaan osannut nukkua päivällä. Vahingosta viisastuneena olen alkanut treenata nokostelua ja erilaisia paikkoja, myös valoisia, meluisia ja epämukavia. Minusta tuskin koskaan tulee kuolapäikkäröinnin ammattilaista, mutta edistystä on tapahtunut. Äitiyslomalla (TJ8) sitten intensiivikurssi.

Huomenna pääsen onneksi treenaamaan peruskuntoa, kun aamiainen valmistuu itsestään.

Ps. Tuo ovikyltti on bongattu Töölöstä kun en ollut vielä ryhävalaan mitoissa lyllertävä sotanorsu. Iskisin varmaan lasin sisään tällä hetkellä.

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa niiiin tutulta! Toinen raskaus oli juuri tuollainen. Viime kesän hellejaksoon osunut megaflunssa oli kanssa ihan persiistä. Ja se on kanssa outoa, että ihminen on käynyt avaruudessa ja vaikka mitä scifiä, mutta raskaana oleville ja imettäville ei ole tarjota yhtään tehokasta nenäsuihketta edes!

  Tsemppiä, toivottavasti tästä kesästä tulisi edellistä viileämpi. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa tutulle. Paitsi mä otan päivisin ihan tuntien päikkäreitä kun yöllä ei vain voi nukkua pitkiä unia: vessahätä, asennot, puutumiset, hengitysongelmat. uutuutena raskausdiabetes, mikä ei sinäänsä vaikuta uniin vaan vituttaa pelkästään. mietin just tänään, et jos saisin päättää synnyttäisinkö nyt vai 5 viikon päästä, en osaisi vastata. ruoholahden metrikseltä kaapelille tänään 10cm askelia ottaessani ja mahapistoksen takia 2m välein seisahdellen olisin ollut jo valmis ottamaan taksin kättärille.

  VastaaPoista
 3. Kaks viimeistä postausta... oooh! Rakkaus <3 Tsemppiä, oot mahtava!

  VastaaPoista
 4. Räkätauti kesäsäällä on kyllä perseestä. Suosittelen Dexpanthenol Mylan nenäsuihketta, jota itsellä meni keväällä kahden päivän aikana yksi puteli. Ihan varma en ole tuosta raskaana käytöstä, mutta ei sisällä sen kummempaa kuin 2% dexpantenolia (bepanthen-voidetta :) merisuolaliuoksessa. Ja tsemppiä loppuraskauteen! Kaunein mekko mikä mahtuu päälle ja huuliin vähän kiiltoa, kyllä se siitä.

  VastaaPoista
 5. Suosittelen nenähuuhtelukannua ja riippumattoa. Nenähuuhtelu ei välttämättä paranna mutta helpottaa kummasti. Ja uni tuli ainakin minulle molempien raskauksien viimeiset kuukaudet riippumatossa. Ainoa paikka missä pystyin olemaan, ja nukkumaan. Viehän se tellinki olohuoneesta about neljä neliötä ja pilaa sisustuksen mutta mitä väliä kun saa kerran nukuttua...

  VastaaPoista
 6. Oi voi kun tunnen niin tunnen tuskasi..
  Olo on jotenkin mummon ja valaan sekoitus.
  Kolottaa, jomottaa, juilii ja keskivartalon rantapallo vaikeuttaa huomattavasti kaikkia pikku perusjuttuja.
  Tästä syystä ostinkin itselleni ihan tarralenkkarit :D
  Naama pysyy lähestulkoon normaalivärisenä kun laittaan kengät jalkaan :)

  Elämän pieniä iloja, tarralenkkarit ja innokas apulainen joka nostaa sen mikä äidiltä tippuu :)

  -Meriponi

  Ps. mun tarralenkkarit on kohtuufiinit, ei ole vilkkuvia valoja eikä Hello Kittyjä ;D

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...