26.5.2011

Äitiyspakkauksesta kehto

Etsiskelin tietoa sormipaneeleista (kiitokset tämän hullutuksen istuttamisesta päähäni Anille) ja törmäsin tällaiseen:


Koska äitiyspakkausta voi käyttää vastasyntyneen ensisänkynä, siihen voi ostaa tervalepästä tehdyt kehdonjalat. Suomen Tervaleppä Oy:n saitilla ei ole mitään tietoa hinnasta, mutta kannatettava tuunausidea! 

Ja koska en tälläkään kertaa ottanut äitiyspakkausta mutta toisaalta pinnasänkykään ei ole valmiina kuten viimeksi, täytynee yrittää löytää joku noihin jalkoihin sopivan banaanilaatikko..

10 kommenttia:

 1. Eipä kestä, eipä kestä - se ON ihanaa!
  - Ani, kokovartalofiiliksellä

  VastaaPoista
 2. Noita jalkoja on tullut aikanaan äippäpakkauksen mukana, tehtynä jostain puristepahvista ja höystettynä kiinnityshihnoilla.. Miulla on yksi semmoin avaamaton paketti, meillä kun ei käytetty laatikkoa eikä pinnasänkyäkään sen puoleen..

  VastaaPoista
 3. Meillä taas ostettiin sen pahvilootan kanssa Lastentarvikkeesta sellaiset pahviset jalat, jotka erinäisen taistelun jälkeen (ja mä olen vielä DI) sain kutakuinkin vahingoittumattomana kiinni siihen laatikkoon. Jär-kyt-tä-vän surkeat kiinnitysohjeet, sanon minä (mussahan vika ei ollut)! Ja mikä onnistumisen fiilis! Kehto palveli useamman kuukauden aivan loistavasti ja suosittelen kyllä lämmöllä. Lopuksi koko hoito pahvinkeräykseen kierrätykseen.

  VastaaPoista
 4. aina voi vuokrata vaavi-sängyn (väh 4 kk).

  VastaaPoista
 5. Mä koin kans Vaavi-sängyn parhaaksi (vuokra)hankinnaksi alkutaipaleella, nukkuvaa naperoa oli helppo siirrellä huoneesta toiseen ja oli aina ns. käden ulottuvilla (rytmi kun oli alussa sellaista 15-30min unta, sitten taas hereillä, sitten taas unta).

  Eri kätsyä ja erityisen mukavaa että sänky oli tosiaan vain vuokralla, ei jäänyt nurkkiin pyörimään.

  VastaaPoista
 6. Ani, pohdin enää laitanko vaakaan vai pystyyn. Mutta miten pystyit olemaan paneloimatta koko kämpän? :D

  Spatz, no mukanahan ne tietty pitäisi tulla. Miksiköhän ovat sitten sen lopettaneet..

  Heli, hyvä kuulla, että pahvisillakin pärjää. Mun mielestä noi puiset jalat teki vaan tosta lootasta kauniin. :)

  Hmh, toi vaavi-sänky oli meillä viimeksi mutta ei tule enää. Se oli aika epäkäytännöllinen kun kaksikerroksisessa kämpässä pyöristä ei ole hyötyä. Lisäksi (ja tämä on kuitenkin se tärkein syy) ulkonäkö oli kamala. Katselin lasta kaltereiden läpi, mutten tiennyt kumpi oli vapaa. Taidankin syyttää Vaavi-sänkyä koko ekan äitiyslomani pilaamisesta. ;)

  VastaaPoista
 7. Päreestä punotusta vanhanajan pyykkikorista saa kankaalla päällystämällä (ja rimpsureunalla ;) kauniin vauvansängyn ensi viikoiksi. Meidän vauvoille mummu väsäsi sellaisen 70-luvulla. En halunnut panna vauvaani nukkumaan (äitiyspakkaus)pahvilaatikkoon, edes päällystettyyn. Pyykkikori oli jo ajatuksena kivempi ja lopputulos kauniimpi :) Myydäänköhän niitä vielä jossain? Kahvoista helppo nostella paikasta toiseen. Jälkeenpäin kori palvelee vaikkapa lehti- tai lelukorina.

  VastaaPoista
 8. Joo, se jäi tosiaan kirjoittamatta, että rumahan se hökötys oli kuin itse piru. Oikein itketti. Mutta onneksi tämä Kylli-täti jatkoi epäonnistunutta koostamistaan verhoilemalla kehdon kokonaan (lue: niittaamalla siihen kiinni kankaan). Näin meillä, toi puinen on todellakin sata kertaa kauniimpi.

  Mutta pahvisella tosiaan pärjää kunnes ipana lihoo/kasvaa (miten kukakin) siitä ohi. Tämän taas tietää siitä kun koko höskä lahoaa naperon alle (ei sattunut, koska pudotus matala ja sellainen pehmeä kun se jalka vaan kerrassaan taipui hiljaa ja kuoli pois). Fiksut ehkä tietää sen jo aiemmin.

  VastaaPoista
 9. Vaikeeta se oli :D mutta oli niin karseet (ei-sormelliset) puolipaneelit pohjilla, että tajusin malttaa mieleni. katossa se on kyllä huippu. laitettiin lopulta keittiöön ja eteiseen.

  VastaaPoista
 10. Nyt on saatavilla tyylikkäät jalat äitiyspakkaukseen. Katso lisää: https://uni2.fi

  - Lauri / UNI2

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...