12.4.2011

Rasitus osa 2

Niissä sokeriarvoissa mitään vikaa ollut. Onpahan vain tullut painoa lisää ihan perkeleesti. Sen siitä saa kun iltaviinin korvaa turhalla mussutuksella ja räkä poskella -urheilun sohvapötkötyksellä.

Onneksi salaattilinja ei tunnu niin pahalta, kun terminen kevät on täällä.

7 kommenttia:

 1. mää tiesin sen.

  nimimerkki Naikkarilla 88,8kg. tummaa suklaata ja lakua nyt vaan koneistoon.
  käytsä yhä meidän tädillä?

  VastaaPoista
 2. Mä ylitin jo 80 kg. Onneks sinne synnärille jää just se kolme kiloa. Ja käyn toki tädillä, sanonko terkkuja? ;)

  VastaaPoista
 3. Oksensin 17 viikkoa ja pääsin alkupainooni viikon 20 kohdalla. Viimeisen 20 viikon aikana ehdin ottaa 20 kiloa ylimääräistä. Synnärille tais jäädä 5 kiloa. Oli se hienoa ahtaa suklaata =). Pari vuotta meni että ne 15 kiloa olivat poissa.

  VastaaPoista
 4. 94.85 ja jumalauta vielä 9 viikkoa laskettuun aikaan. Älä siis itke muru yksin, liityn valituskuoroosi ilomielin. En edes uskalla kävellä polvieni takia ja toivon todellakin sen imetyksen vievän edes jotain kiloja synnytyksen lisäksi. Huooooh.

  (uusimmassa postauksessani on kuva muodoistani jotka voivat sua ehkä lohduttaa)

  VastaaPoista
 5. hyi muistot rasituksesta vielä kummittelee täälläkin, vaikka siitä on reilusti yli vuosi. eikä niissäkään mitään vikaa ollut, mutta piti mennä kun ensimmäisessä oli tehty eikä siinäkään silloin mitään ollut.
  mulla ei painoa noussut mitenkään erikoisen ylimääräistä raskausaikoina, mutta se saatanan imetys. ensimmäistä odottaessa olin vakavasti huolissani, etten vain kuihdu liikaa! :D paskan vitut, jokaikinen kilo ja nestetilkkanen pysyy tasan tarkkaan niin kauan kun yksikään imetyshormoni on kropassa. oli se kiva näyttää vielä 6 kk synnytyksenkin jälkeen mursulta, "kun se imetys sitten vie ne kilot niin äkkiä!"

  Mamalle ja muille tsemppiä, onneks sen loppuminen on jokin konkreettinen ajankohta eikä hama tulevaisuus kuten tällä normiläskillä, joka nyt on vallannut tilukset.

  VastaaPoista
 6. Kati, kuulostaa mahtavalta! :D Mulla jäi kans synnärille joku kolme kiloa. Se oli järkytys numero 1.

  Oi mutsi mutsi, ohh, nostan hattua. Ysikyt on jo hieno suoritus! Ollaan muuten aika samoilla viikoilla.

  eskimolapsi, hehe, mulla lähti sitten synnytyksen jälkeen kilo viikossa kahden viikon ajan, HIUKAN oli turvotusta, joka puolella roikkui löysää nahkaa. yyyyyyyyh. Mutta komppaan, että tunsin itseni taas itsekseni kun lopetin imetyksen. Pidän estrogeenistä.

  VastaaPoista
 7. Hyvä juttu! ja tosiaan tsemppiä loppuun asti!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...