4.4.2011

Kauneus

Tämä on vissiin joku uusi ohjelma. Mainoksesta killittää tyyppejä, jotka näyttävät Madame Tussauds'in näyttelyesineiltä. Pääviesti on, että "kauneus ei ole katoavaista". Eikö tämä samainen foto justiin todista, että kyllä on?

Olisipa virkistävää saada ohjelma, jossa todettaisiin, että kauneus on katoavaista, mutta se ei haittaa. Tai että kauneus on aitoutta, älykkyyttä, subjektiivista ja kulttuurisidonnaista. Muun muassa. Huoh. Ehkä olen vain tulossa vanhaksi ja rumaksi.

14 kommenttia:

 1. Kun näin ton mainoksen tv:ssä ekan kerran niin mielessä käväisi, että tää on ehkä pelottavin mainos IKINÄ. Hrrrr.. *kylmätväreet*

  Eikös noissa piikityksissäkin pitäisi keskustella asikkaan kanssa ja varmistaa, että se ei ole holhouksenalainen tai muuten latvakakkonen. Ei nimittäin psyykkisesti täysin terve ihminen voi haluta tehdä tuollaista itselleen..
  (joo mä olin nyt ehkä vähän ilkee, mut pakko tunnustaaa: olen vartalonmuokkaus-rasisti, mä tykkään vaan operoimattomista ihmisistä..)

  VastaaPoista
 2. Puolisoni totesi, että Blade Runnerin lukemisen jälkeen kyseinen mainos oli erittäin pelottava.

  VastaaPoista
 3. ^ Oma puolisoni taas mykistyi hetkeksi mainoksen nähtyään, ja kysyi sitten varovasti: "Eiks niin, että toi nainen on oikeesti mies? ...Eikun siis oikeesti, onhan se?"

  VastaaPoista
 4. ^ Ymmärtääkseni kyseisellä rouvalla on takanaan sen verran paljon steroidien käyttöä, että testosteronia jyllää elimistössä enemmän kuin keskivertomiehellä.

  VastaaPoista
 5. Mä vahingossa näin ekaa jaksoa ja järkytyin. Se Jylhä on hieman pelottavan näköinen. Pitääkä se oikeasti itseään kauniina? Vahvistui taas usko, et mä en halua leikellä enkä piikitellä itseäni. Pakko luottaa sisäiseen kauneuteen :)

  VastaaPoista
 6. Viimeksi tänään nauratti, kun näin tuon mainoksen. Tuoko sitten on kaunista: kaikilla jäykkä tekohymy, jossa silmät ei hymyile ja varsinkin naiset ovat kuin toistensa klooneja (ja varmaan se mieskin menisi aika samaan sarjaan, jos silläkin olisi tekohiusta päässä...).

  Tällä hetkellä kaduilla on myös jokin aurinkolasimainos, jossa vaalea nainen nauraa ja on kyllä kaunis, vaikka taisi olla vähän ryppyjä silmien alla (apua!). Nauru kun on aidon näköinen.

  VastaaPoista
 7. Ei hitto, muutkin ovat siis huomanneet tuon eukon maskuliinisuuden. :D Se on sekä pelottavan näköinen että muutenkin rumempi kuin mitä todennäköisesti ois ilman operointia. Näyttää lisäksi n. 70-vuotiaalta, vaikka jossain kehuttiin sen olevan "hyvinsäilynyt viiskymppinen".
  Mä myönnän kans olevani vartalonmuokkausrasisti, kauneuskirurgiaa pitäisi tehdä ainoastaan terveydellisistä ja/tai puhtaasti lääketieteellisistä syistä (liian isojen rintojen pienennys/syövän takia poistetun rinnan korvaaminen, palaneen ihon korjaaminen jne), eikä turhamaisuuden. Nämä ihmiset joita jatkuvasti kiristetään ja täytetään näyttävät TO-DEL-LA rumilta, hyvä esimerkki on vaikka Kauniiden ja Rohkeiden Taylor, googlatkaapa vaikka Hunter Tylon kuvat parin kymmenen vuoden takaa ja nyt...

  VastaaPoista
 8. Jylhä tyttärineen näyttää ihan zombielaumalta liian tummiksi meikattuine elottomine silmineen. Pelottavaa, etenkin se, että Jylhä ilmeisesti ihan tosissaan kuvittelee olevansa kaunis. Kuka tuon asiakkaaksi uskaltaa muka mennä kun katsoo mitä se on itselleen tehnyt?!

  Juu ja tuo Hunter Tylo oli kaunis nainen ennen kun alkoi kirurgin veitsi ja ruisku heilua...

  VastaaPoista
 9. Eikö tuo bodarimies juuri ollut tuomiolla pahoinpitelyn takia? Olivat hakanneet pesäpallomailalla jotain liikekumppaniaan.

  VastaaPoista
 10. En ole nähnyt ohjelman jaksoja, mutta kuulin juttujen olleen sitä tasoa, että aviomies pokkana selitti, kuinka "Jos Tiina lihoaa hääpäivän painosta se on petos, ja jos lihoaa yli 5 kg se on törkeä petos"...
  Hohhoijaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin tuota samaa. Kauheaa petoksellisuutta..
   Onneksi itellä on elämässä muutakin sisältöä kuin tyhjä pää

   Poista
 11. Hihihi.Mä katsoin samaista lehtimainosta ja ihmettelin kuinka pelottavan rumia noi ihmiset on.

  VastaaPoista
 12. Itse ajattelin kuvan nähtyäni, että noista saisi varmasti kauniimmankin kuvan, mutta ihan tahallaan ovat valinneet tuollaisen hirvityksen (katsokaa nyt noita ilmeitäkin!). Koska tuollaisella saa varmasti enemmän huomiota kuin perusnätillä kuvalla... :)

  VastaaPoista
 13. Minäkin näin tv-mainoksen ja olin kyllä aika hämilläni. En tiennyt oliko se sarkastinen vai ihan tosissaan tehty... En ole uskaltanut katsoa itse ohjelmaa.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...