26.4.2011

Iloisia ylläreitä ruokakaupassa

Muutama miellyttävä tuttavuus ruokakaupasta! Ensinnäkin Helsingin Mylly lähestyi minua Myllärin luomu -korruptiokassilla. Tämä oli jo toinen kerta kun sain heiltä lähetyksen, mutta ensimmäisellä kerralla sisältö ei iskenyt ollenkaan. Nyt mukana oli tuotteita, joita voisin ihan ostaa.


Ihan ykköstuote on luomumysli, jossa ei ole lisättyä sokeria ja suolaa, mutta maukas sekoitus hiutaleita ja siemeniä. Oikein hyvä! Mysliä voi tietenkin myös tehdä itse, mutta minä ostan ihan mielelläni paketin valmista sekoitusta.


Mukana oli myös kaurakeksejä, jotka maistuvat todella aidon kauraiselle. Pieni miinus kuitenkin ulkonäöstä: duunissa tuli palautetta, että nämä näyttävät vähän terveellisiltä. Välipalaksi en keksejä koskaan suostu kutsumaan, mutta kyllä tällaisille paikkansa on: vappuna näistä voisi tehdä piknikille vaikkapa makeita suupaloja kuohuvan kylkeen lisäämällä kahden keksin väliin vaikka puolukalla tai lakalla maustettua mascarponea.


Koska nirsoilen skidin ylimääräisen sokerin, väriaineiden, keinotekoisten aromien ja muun turhan höpön kanssa, meillä ei koskaan syödä mitään vanukkaita tai Pörrö Pesukarhun makupaloja. Kotimainen kaurapohjainen (=maidoton) Yosa on itselleni tuttu tuote, mutta nyt vasta äkkäsin suklaanmakuisen version ja keksin tarjota sitä ipanallekin. Joka tykkäsi siitä kuin hullu kauravalmisteesta! Minun mielestäni maku ei ollut kovin suklainen mutta pääasia, että sain jonkun suht terveellisen tuotteen kiristys- & lahjontavalikoimaani.


6 kommenttia:

 1. Puolukka- tai lakkahilloa sekoitettuna marscapone juustoon ja keksien väliin! Sorry, kun toistelen hölmönä, mutta tuo kuullostaa niin hyvältä. Vappupicnikin jälkkäri on sitten siinä. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Mä niiiiiin varastan ton idean! :D Oih, kun saisi vielä tuoreita lakkoja.. <3

  VastaaPoista
 3. namnam, alkoi tekemään mieli noita kaikkia juttuja! varsinkin toi yosa lähtee varmasti kokeiluun. ruokavinkkejä saa mielellään postailla jatkossakin, tosi kiva saada tälläsiä 'terveellisiä' vinkkejä elintarvikkeista joiden hankkimisen ei pitäs olla kovin vaivalloista :)

  VastaaPoista
 4. On muuten tosi vaikeaa löytää kaupasta myslejä ja muroja, jotka eivät olisi täynnä lisättyä sokeria. Kiitokset tästä raportista (vaikka olikin maksettu mainos:)!

  Voitko kuvitella, että meidän muksu tykkää niistä raakakaakaosta valmistetuista "kaakaonibseistä". Luultavasti kyseessä on tosin vain muksun outo mieltymis, eikä välttämättä yleisemmäksi sopiva "terveellinen herkku".

  VastaaPoista
 5. Henkka, paskalla ruoanlaittajalla on oltava helpot viemiset. ;)

  Prinsessa Paskavarvas, oijoi, tuoreita lakkoja.. Pakkasesta?

  jenny, jes, mä laitan kyllä aina kun tulee jotain ostamisen arvoista eteen! Aika harvoin kyllä tulee..

  puolitie, no aivan, siksi olinkin tästä maksetusta mainoksesta niin fiilareissa. :) Ja voin kuvitella! Yhdessä Rude healthin myslipakkauksessa on just noita nibsejä ja kyllä meidänkin ipana niitä vetää. Olin ihan varma että tulee palautuksena, mutta ei. Ihme maku, ei ole nimittäin mun suosikkeja. :)

  VastaaPoista
 6. Alprolla tai jollain vastaavalla oli kans tommosta maidotonta suklaahöhhöä, joka maistui oikeasti tummalta kaakajauheelta. Suosittelen.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...