20.4.2011

Haalari

Postailen aika harvoin lastenvaatteista. En juurikaan hanki uutta, sillä pari vuotta vanhempi serkkutyttö luovuttaa kerran vuodessa skidille jätesäkillisen tuikitavallisia käyttövaatteita, loput tulevat kirppikseltä.

Kävin pitkästä aikaa Nudgessa katselemassa, mitä ekolastenvaatepuolelle kuuluu ja yllätyin iloisesti. Sen lisäksi että Tarjan valitsemiin tuotemerkkeihin voi luottaa (tyyppi on sata kertaa pahempi valmistajien syynääjä kuin minä) hänellä on mainio silmä laadulle ja tyylille. Hintatasolla ei tosin kilpailla H&M:n kanssa, mutta ei ole tarkoituskaan.

Olen erityisen ihastunut tähän haalariin. Materiaali on ohutta, mutta vaate istuu meidän pulkannarullekin vyötäröresorin ansiosta täydellisesti. Näin kevätkeleillä alle voi pukea pitkähihaisen ja sukkikset. Kesällä riittää tämä yksi vaatekappale.Kuvassa myös Vihreiden nuupahtanut, biologisesti hajoava ilmapallo. Symboliikkaa.

9 kommenttia:

 1. Pyhä tarkoitus oli huomenna viedä luonnonkosmetiikkatehtailijaystäväni Miina http://tuoksutasolla.blogspot.com/ Nudgeen haistelemaan niitä Honore des pressin luomutuoksuja ja samalla voisi kyllä nuita lastenvaatteitakin tsekkailla.

  Meilläkään ei kyllä ostella lastenvaatteita pahemmin, kirppikseltä olen ostellut lähes kaiken äitiyspakkauksen sisällöstä lähtien ja muutaman luomupuuvillapotkarin hankkinut ihan uutena. Tykkään kirppisvaatteista siksikin, että niistä on pesty myrkyt pois ja ne on pehmeitä kun ovat jo käytettyjä. Olen kyllä silti ihan iloinen ettei meillä ole sukulaista, jolta suurinosa vaatteista periytyisi, muistan ettei se lapsena ollut kivaa kun kaikki suksista sukkiin tuli sukulaisilta. Siksi haluan kyllä hankkia sitten isompana aina jotain ihan ikiomaa niiden kierrätysvaatteiden lisäksi.

  Ps. oon aina melkein eka kommentoija :( Mut on liimattu sohvalle tietokoneen kanssa, nousen sitten kun lapsivesi menee.

  VastaaPoista
 2. Oliko ni pallot jotain biohajoavia? Ihmettelin vaan viime lauantaina, kun matkattiin kauppaan ja vihreät teki siinä edustalla vaalityötä, että kuinka ne voi jakaa jotain ilmapalloja? Maailman turhimpia roskia...

  VastaaPoista
 3. Ihana haalari, mutta on kyllä ihana hintakin.. :) Ja ihana se on vasta toi pieni mallikin.

  VastaaPoista
 4. Oi mutsi mutsi, mä olen siitä onnekas, että ipana on jo melkein neljä muttei juurikaan kommentoi vaatteitaan, eikä varsinkaan sitä ovatko ne uusia vai käytettyjä! Muutaman kerran on keskusteltu siitä, että voiko laittaa kesämekon kun ulkona on 20 astetta pakkasta, mutta sekin meni jakeluun. ;)

  Anonyymi, pallossa ainakin luki että se on biohajoava. Oletan että se ei ole huijausta. Olisi kyllä hyvä selvittää mistä noita saa, sillä ilmikset on meidän perheessä hyvin arvostettua rekvisiittaa. Koira joutui epäsuosioon puhkaistuaan yhden viime synttäreillä.

  Virpi&Elli, kiitti! :)

  VastaaPoista
 5. Mikä mulla on mennyt pieleen kun tyttö jo alle 3-v:nä valitsi omat vaatteet ja ei todellakaan kelpaa äidin hankkimat kirkkaat värit tai iloiset kuosit? Nytkin vedätään vaan ja ainoastaan päälle vaaleanpunaista ja mitä enemmän röyhelöä ym sitä parempi. Mä en ole mikään aikuisprinsessapukeutuja vaan ihan kaikenväristä ja -näköistä on yllä. Auttakaa mua! Tää tosin voi olla ongelma vaan meidän perheessä mulle.

  VastaaPoista
 6. Jos hyvät lastenvaatekirppikset/Second handit kiinnostavat, tässä pari vinkkiä: Lafkan Kauniaisissa ja Rock Clothing Myllypurossa, Petikossa ja Tuusulassa. Sieltä ei ehkä löydä ekopuuvilla, mutta käytettyä tavaraa todella hyvällä hinta-laatusuhteella.

  VastaaPoista
 7. Voi miten mäkin haluaisin saada jostain suunnalta kasoittain käytettyjä lastenvaatteita. Mut ei kun ei - kaikki pitää itse hankkia, jos ei lahjaksi saada. Ja mä en vaan jaksa käyttää kaikkea aikaani kirppareilla kiertelyyn - täällä meillä päin pk-seudun ulkopuolella ei kyllä kirppareilta kauheasti löydy poikien vaatteita meille sopivassa koossa. Tai sitten siitä Lindexin bodysta pyydetään vielä käytettynäkin 3 euroa.

  VastaaPoista
 8. Mulla sydän melkeen pysähty että mistä toi on mun likan kuvan saanu tänne blogiinsa?! Tarkemmalla tarkastelulla teidän ihana pulkannarunne on erinäköinen kun meidän pulkannaru mutta ensin kovin niin saman näköinen. Samanlainen pallonruppanaki nurkissa.

  Ihanat on haalarit ja ihan samat systeemit on meillä lastenvaatteissa.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, mä en tiedä! Toi nyt vaan on tollanen. Ei juurikaan kiinnostunut vaatteista. Kärpäsistä kylläkin.

  Anu, kiitti vinkeistä, täytyy tsekata ainakin se Granin mesta!

  pilami, kirppareilla kiertely täytyy ottaa ihan tosissaan viikonloppuharrastukseksi jos meinaa löytää täsmävaatteen oikeassa koossa ja kunnossa. Ja joillain on todella mopo karannut käsistä hinnoittelun kanssa.

  Nola, heh, hyvä että erojakin löytyi! ;)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...