25.3.2011

Todella raakaa

Viikonlopun ruokainspiraatioksi suosittelen lukemaan Hertan jutun raakaruoasta ja miten raakakokeilut voi halutessaan aloittaa jostain muusta kuin lehtisalaatti-selleripirtelöstä. Mä aion myös kokeilla, miten noi maut uppoaa Skidiin. Kuvasta tuli jo lupaava kommentti: "Äiti, sä voit syödä noi".

7 kommenttia:

 1. Mäkin olen ajatellut kokeilla. Olen joskus syönyt elävää ravintoa ja oli kyllä tosi virkeä olo - mutta talvella iski energiavaje. Tässä tuskin kävisi niin, kun ei tarvitse pelkkiä ituja ja siemeniä popsia. Ja on helpompaa ja monipuolisempaa. Hesarissa oli jokin aika sitten herkkureseptejä, otin talteen. Ja sitten on se kirja, Hellaton Kokki.

  VastaaPoista
 2. Mä olen aiemminkin todennut, että Matildalla on loistava arviointikyky, ja totean saman nyt uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Yksi osa ruokailun nautintoa ainakin minulle on myös sen esteettisuus ja houkutteleva ulkonäkö. Ainakin noi kuvan pöperöt näyttää kertaalleen syödyltä, joten yhdyn lapsesi viisaisiin sanoihin.

  VastaaPoista
 4. helena, kiitti kirjavinkistä, täytyy käydä etsimässä!

  Kris, ipana on tosiaan jopa ennakkoluuloisempi kuin mä. Se on jo jotain.

  Anonyymi, hmm, sulta meni ehkä ohi että noi on salaatinkastikkeita.. Makuasioita tietty, mutta mun mielestä noi on ihan helvetisti esteettisempiä kuin Kartanon harmaa sinappikastike. :D

  VastaaPoista
 5. Luin nyt Hertan linkin ja parahin Katja olen sitä mieltä, että sisäistettyäni noi soossit nyt salaatinkastikkeeksi niiden ulkonäkö kyllä on ihan pirteä ja houkutteleva. Kylläpäs jo ihmettelenkin!

  VastaaPoista
 6. Minä perverssi olin sitä mieltä että kuva oli ihan syötävää kamaa :)

  Meidän lapset veti innolla tätä Monkey Foodin suklaavaahtoa (minttua mulla ei ollut) http://monkeyfood.net/2008/10/27/minttumusse-eli-tuunattu-terveys/ - kaakaojauheena raaka kaakaojauhe, mutta samalta se Van Houtenkin maistui. Makeutukseen käytin muistaakseni hunajaa, ja taisinpa tehdä jonknu version, jossa oli avokadon lisäksi banaania.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, toivoa siis on! ;)

  Anna-See, oho, kiinnostava sörsseli! Ipana on aivan järjettömän epäkiinnostunut uusista mauista, mutta suklaa on kyllä hyvä kyytipoika. :)

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...