30.3.2011

Ihana Zucchini

Sen lisäksi, että Vallila on työmatkamielessä hevon persiissä, paikallisissa lounasravintoloissa ei ole kehumista. Vaikka lounasravintoloiden kasvisvaihtoehdot ovat vuosien mittaan hiljalleen parantuneet, joutuu vege edelleen joustamaan laadussa. Yritänkin aina kun mahdollista järkätä tapaamisia ja haastatteluja keskustaan jossa sentään on muutama mainio lounaspaikka nirsoilijallekin. Tänään kävin lounaalla kasvisravintola Zucchinissa (Fabianinkatu 4, lounas tarjolla 11-16).


Tarjolla on päivän annoksen lisäksi myös keittoa ja salaattia ja annoksen saa halutessaan myös maidottomana. Juuresvuoka valkopapukastikkeella oli kaunis sekä ulkonäöltään että maultaan. Ja lounasseurani vielä huomautti, että tämä ei edes ollut paikan parasta antia. Lisää näitä!


Hyvän safkan tunnistaa siitä, että ruokailusta jää kylläinen mutta energinen olo - ei närästys, ähky, väsymys tai pöhö. Kaikesta muusta pitäisi saada rahat takaisin.

5 kommenttia:

 1. Zucchini on taivas! Harmittaa että työpaikanvaihdoksen vuoksi en enää pääse herkuttelemaan heidän lounastarjontaansa. Eikä omistajilla ole suunnitelmia avata uusia toimipisteitä eikä aloittaa viikonloppuaukioloja. Toimisikohan adressi?:)

  VastaaPoista
 2. Mielestäni Zucchini on Helsingin paras kasvisravintola.
  Lisäksi hinta- laatusuhde on paikassa uskomattoman loistava.
  Kävin itse siellä syömässä kun olin lähellä töissä, ja olen todella jäänyt kaipaamaan niitä ihania ruokia.
  T. Saila

  VastaaPoista
 3. On uskomatonta miten luokantonta kasvisruokaa tavallisessa työpaikan ketjulounaspaikassa voidaan tarjota. Itse olen täysin sen tai omien eväitten varassa ja harvassa on ne kerrat kun enää tulee syötyä työpaikan "ravintolassa". Kasvisruoka on aina keittoa, joka on aina soseena, maku ei muutu miksikään, ainoa mikä vaihtuu on väri ja toinen toistaan mielikuvituksellisemmat nimet "aurinkoisen päivän keitto" "keväinen kasviskeitto" jne. Eikä palautteen antaminen auta yhtään, kokeiltu on. Myyntiä on tarpeeks muutenkin että emäntä viitsisi tehdä asialle jotain. Maistaakohan ne itsekään niitä ruokiaan?
  Kaipaan keskustan vaihtoehtoja!

  VastaaPoista
 4. Minä onnellinen olin aikoinaan Zucchinin vieressä töissä! Those were the days! Käytiin siellä monta kertaa viikossa. Siihen mun kasvisruokahistoria sitten loppuikin - mistään muualta en ole enää onnistunut löytämään yhtä hyvää ja monipuolista vegeruokaa. Nykyään oon Sodexon onneton uhri, onneks meillä on sentään yks nepalilainen, jossa on buffassa kasvisvaihtoehtoja, tosin viikosta toiseen samat.

  Voin muuten vakuuttaa, että Lauttasaari on meiltä katsottuna työmatkana ja lounaspaikkana ihan yhtä hevon p:stä kuin Vallila. Sulle se ois tietty parempi suunta, mutta itse saan kahdella julkisella tuhrattua työmatkaan välillä jopa 40 minsaa, kun fillarilla tai autolla menee vartti. Jihuu.

  Onpa mukavaa, että sitä länsimetroa oikein ehdoin tahdoin viivyteltiin vuoskausia. Kyllä kannatti, liikenneruuhkathan tunnetusti tuppaavat metropoleissa ajan mittaan vaan vähenemään.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...