6.2.2011

Ovelan vihreää

Tässäpä toinen aika tarkka mainos Volkkarilta! Kyseinen merkki ei sponsoroi perhettämme, kiitos kuuluu anonyymille vinkkaajalle!Tässähän se varsinainen hauskuusteoria on: kun mainos on aidosti hauska eikä päällekäyvä, ällömielistelevä tai tuotteen erinomaisuutta alleviivaava, se leviää myös sosiaalisessa mediassa. Samalla brändistä saa viestittyä vaivihkaa. Tässäkin pläjäyksessä kerrotaan siitä, miten ihmiset saisi käyttämään rappusia liukuportaiden sijaan, mikä tietysti on ihan ekoa. Vihreyttä tai ekologisuutta ei kuitenkaan erityisesti alleviivata perinteisin keinoin ja silti tulee fiilis, että tyypit ajattelevat minun näkökulmastani oikeita asioita. Ovelaa, sanon minä.

5 kommenttia:

 1. Itselle tuli ensiksi mieleen, että viehän tuo äänten tuottaminenkin nyt sähköä, ja että suurin osa ihmisistä (tai ainakin nuo ensimmäiset videolla näytetyt) valitsivat portaat jo ennen kuin tiesivät niistä mitään ääntä kuuluvankaan. Aika monessa paikassa voisi siis tähän pelkän portaitten käytön lisäämiseen riittää, että ne olisi maalattu iloisesti!

  Kiitos linkkauksesta ja ihan tosia puhut.

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä! Täytyy varmaan rekisteröidä tänne joku nimimerkki pian...

  t. Anonyymi-Niina
  (joka on jo 2 viikkoa ollut herkuitta kiitos sun innoituksen)

  VastaaPoista
 3. Tessa, mä en näe tätä niinkään ekotekona (onhan voi liukuportaat tossa vieressä liikkeellä koko ajan) vaan psykologisena kokeena miten saada ihmiset tekemään ekotekoja ns. vahingossa, mutta olet varmasti ihan oikeilla jäljillä siinä että estetiikalla saisi paljon aikaan. Mä itse liimaisin kaikkiin hisseihin samanlaisen kyltin kuin busseissa on invapaikoilla. Älyisivät ehkä terveet ihmiset liikuttaa jalkojaan. ;)

  Anonyymi-Niina, tsemppiä herkkulakkoon!

  VastaaPoista
 4. Mä odottelinkin että kukas ensimmäisenä tarttuu siihen, että noita ääniä tuotetaan sähköllä :D - ja eikös se sieltä tullut :D
  Joo oli taas hyvä mainos!

  Ja asian vierestä asiallisesti - Kampin keskuksessa kun on hissit ja niiden vieressä rullaportaat. Kolmannessa kerroksessa on lastenhoitohuone. Ne hissit on _aina_ varattu ja liikkuvat hyvin hitaasti - ja siellä on aina nuoria (ja vähän vanhempia) jotka matkailevat vitoseen ja takaisin (se nuorisokerros). Kannatan todellakin jonkun tarran lisäämistä niihin hisseihin, koska se niiden rullaportaiden käyttö siinä vieressä ei luulis niin kauhean paljon rasittavampaa olevan (itse käytän niitä aina kun vaunuitta liikun).
  Ja vihjeenä: siellä yökerhosisäänkäynnin rappukäytävässä on myös hissit joilla pääsee kaikkiin kerroksiin.
  -Karina

  VastaaPoista
 5. Jatketaan nyt tätä vielä...

  YouTubesta "volkswagen, fast lane - the slide"

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...