21.1.2011

Töllössä

Nyt on kuulkaa siunaantunut töllöaikaa.

Pilami ja Juille kommentoivatkin jo tällä viikolla alkanutta kamppistamme, johon liittyy lukijoille suunnattu mielentilatutkimus - käykää ihmeessä testaamassa, miten hulluja hippejä olette! Testi liittyy Uuden Mustan tv-kamppikseen, jota varten pyöräytimme jokaisesta mimmistä melkein totuudenmukaiset (en ole oikeasti polttanut kenenkään muistiinpanoja, mutta lajittelusta olen skitsonnut sekä edellisessä että nykyisessä duunissa) mielentilatutkimusvideot.. Tykkäsin itse erityisesti Viivin aidonoloisesta ruokakauppakilahduksesta.Toiseksi debytoin Kuningaskuluttajan insertissä (osuus alkaa kohdasta 2:50). Ai kauhia, että mentiin taas epämukavuusalueelle, mutta sehän on kasvattavaa. Ja ärsyttävää. Havaitsin, että a) puhun haastateltavien päälle b) simultaaninen käveleminen ja puhuminen on pirun vaikeaa ja c) suuni jää typerään asentoon kun lopetan puhumisen.Täytyy myöntää, että tämä telkkarihomma on ihan hauskaa (varsinkin kun leikkaaja poistaa änkytykset ja kauheat kuvakulmat), mutta ei se kyllä vielä kirjoittamista voita.

6 kommenttia:

 1. Hei toi oli tosi hyvä pätkä! Oon niin kiehunu noita kosmetiikkamainoksia katellessa aaaargh..! Enkä muuten huomannu mitään noista sun mainitsemista aakkosista niin että onnea vaan uudelle aluevaltaukselle =)

  VastaaPoista
 2. Katsoin tämän nyt heti, kun kritisoit omaa tv- esiintymistäsi niin paljon ja en oikeasti nähnyt mitään vikaa! ;) Se on se oma silmä aina niin kriittinen... Hyvä pätkä ja tuo oman mainoksen tekeminen oli hyvä näpäytys - kosteutus on useimpien voiteiden ainoa vaikutus ja itse en muuta niiltä tarvitsekaan.

  Itseä ei noi kosmetiikkamainokset sinällään häiritse, mutta toki monet saattavat lukea niitä hieman enemmän tosissaan ja joku "vähentää ikääntymisen tai väsymisen merkkejä" lause saattaa toimia kaupassa innoittavana tekijänä, vaikka on valheellinen väite, joten hyvällä asialla olette. Ehkä seuraavaksi käyn allekirjoittamassa adressin.

  VastaaPoista
 3. Minustakin sinä hoidit homman oikein hyvin kotiin, ihan ehtaa tv-ainesta!

  Itse olen huolestunut monien muiden tuotteiden markkinoinnista enemmän kuin kosmetiikkatuotteiden.

  Ajankohtainen esimerkki on esim. jätevesijärjestelmät, jotka eivät todellakaan toimi ja vastuu kaatuu _kuluttajalle_ sakkojen muodossa, eikä valmistajan tai laitteita suositelleen viranomaisen niskaan. Käsittämätöntä!

  Toinen on esim. ruokamainokset (ja limut ja karkit, pikaruoka, chipsit, "terveystuotteet" ym.), jossa silkka skeida markkinoidaan terveelliseksi ruoaksi (esim. ranskalaiset perunat ovat "osa terveellistä ruokavaliota", kun niissä on rypsiöljyä!) Ruoan, einesten ym. markkinointiin voisitte myös paneutua? Ruoka (ja roskaruoka, einekset ym.) kuitenkin on terveyttämme enemmän uhkaava kuin se, minkä voiteen tai ripsarin valitsen.

  Ihan hauskoja nuo mielentilatutkimusvideot, mutta peruna pakoputkessa... Just.

  VastaaPoista
 4. Polly, se leikkaaja tekee ihmeitä, kunhan havainnoin raakamateriaalia katsoessa näitä omia puutteita. ;) Mua huolestuttaa tytön äitinä noissa naisille suunnatuissa mainoksissa mahdolliset ulkonäköpaineet: kuvissa on jo muutenkin superkauniita ihmisiä, joita vielä kuvakäsitellään täydellisiksi, ihan sairasta!

  Haidi, editissä tosiaan tehdään taikoja niin ei tarvii kaiken kansan edessä hävetä. ;) Käy ihmeessä allekirjoittamassa adressi, kyllä ne Kuluttajavirastossa tuosta on jo tietoisia.

  Pellon pientareella, ah, toi terveysruokamarkkinointi on kyllä syvältä. Mä henk. koht. vihaan kaikkia sataa palaa sokeria sisältäviä terveysjogurtteja. Kun laittaa maistamattomaan luomujogurttiin kourallisen mustikoita ja leseitä niin siinä on suolistolle activiaa kerrakseen. Nythän on tulossa myös rypsipossu - voit arvata kuinka terveellistä se on. ;) Noora on meidän intohimoisin elintarvike- ja mainosvaahtoaja joten varmaan tulee lisää juttuja aiheesta kun palaa äikkäriltä huhtikuussa. :D

  VastaaPoista
 5. Argh, toi toinen pätkä ei näy Suomen ulkopuolella! Eikö sitä saisi juutuubiin tai jotain? :) No käyn tsekkaamassa addressin.

  VastaaPoista
 6. Täh, miks ei?? Me yritetään saada Kunkusta oma klippi saitille, mutta ei kannata pidättää hengitystä.. O_o

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...