27.1.2011

Päivän hyvä työ

Jos hyväntekeväisyyskiintiö ei ole vielä täynnä, niin tässäpä idea. Mannerheimin Lastensuojeluliiton uusi kamppis sai meikäläisen mukaansa. Ei siksi, että haluan nähdä jonkun julkkiksen temppuilevan vaan siksi, että tavoite on täysin allekirjoitettavissa.

"Suomalaiset lapset ja nuoret haluavat puhua. He haluavat tulla kuulluiksi. MLL:n Lasten ja nuorten puhelimeen tulee vuosittain puoli miljoonaa puhelua. Vain joka kymmenenteen pystytään vastaamaan. Lapset ja nuoret tarvitsevat aikuisten aikaa. Vanhemmat kaipaavat tukea kasvatukseen. Tarvitsemme sinut avuksemme. Ryhdy kuukausilahjoittajaksi - autat meitä vastaamaan ja auttamaan."
Puoli miljoonaa puhelua ja nää soittajat ei varaa lastenhoitajaa. Osallistun ihan mielelläni kympillä kuussa päivystäjän palkkaamiseen. Ja kyllä mä vähän haluan nähdä tän tyypin releet.

4 kommenttia:

 1. Muistatsä missä toi vaikutti? :) Hengaili mun seinänaapurissani Kouvolan-aikoina.

  VastaaPoista
 2. No en muistanu! :D Mä en ees tiennyt kuka toi oli mut nyt oli pakko tarkistaa. Kaikkea sitä.

  VastaaPoista
 3. XL5 ja Kaunis peto nevö foget.

  VastaaPoista
 4. Ikävä vaan että tämä on ehken huonoimmin hoidettu rahankeräyskamppis ikinä. Päätin ryhtyä ja pistin homman liikkeelle nettisivuilla. Siitä on nyt viisi viikkoa eikä MLL:stä ole kuulunut ekan kuittausviestin "saat postia kotiin" jälkeen mitään.

  Harmittaa, asia on hyvä mutta prosessit mättää. Mihin "sitten-joskus-jos-onnistun-heille-rahaa-antamaan" lahjoitukseni menee, tehottoman toiminnan ylläpitämiseen?

  Pännii.

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...