27.12.2010

Hyvä joulu

Tämä oli hyvä joulu. Oli pehmeä joulusauna, lanttulaatikkoa ja pukki, jonka housut olivat revenneet. Olin ollut kilttikin. En saanut sukkapurkkia, mutta kyllä kannatti listata toiveensa.

Sain uuden pannumyssyn, omakutoisen tietenkin, ja väreihin sopivat lapaset ja kaulaliinan.

Sain lastenhoitolahjakortteja, teatteri- ja leffalippujen kera ja ilman. Anoppi lahjoitti vaatimattomasti lastenhoidon kausikortin vuodelle 2011.

Suurin yllätys oli uusi kamera. Koti-Insinööri oli kyllästynyt kuvauskiroiluuni (kuulemma sopii huonosti päiväkodin joulujuhlaan) ja hankki kunnon pokkarin, sillä järkkärinysvääjäksi minusta ei ainakaan vielä ole. Tämä hankinta tapahtui vasten tahtoani tietenkin, koska enhän minä mitään uutta elektroniikkaa tarvitse. Täytyy myöntää, että kuvaaminen on nyt aika kiitollista puuhaa. Kymmenessä vuodessa digipuolella tapahtuu aika paljon.

Sain jopa niitä vihreitä kuulia kierrätyskirjan kanssa.

Ipana sai sukset, joilla on hiihdetty jo muutama sata metriä. Ja tämän. Klassikoissa vara parempi, vaikka vaunut eivät jostain syystä enää puuta olekaan.


Yllättävin joululahja tuli jo aikaisemmin aattona, kun ipana tuli pyytämään isiä laittamaan pororullia. Melkein oikeilla ärrillä.

Miten teidän joulu meni?

6 kommenttia:

 1. Joulu sujui aivan ihanasti, ulkosuomalainen osaa niin nauttia kun pääsee Suomeen syömään, saunomaan ja RENTOUTUMAAN. Juuri mitään en oo tehny kohta viikkoon ja vielä muutama löhöpäivä jäljellä, kyllä kelpaaa. Tosi kivalta kuulosti toi teidänkin joulu, ja aivan mahtavia lahjoja sait! Ja Madde on ihan supersuloinen, aaw :)

  Tuhannet kiitokset elämänmakuisesta ja räväkästä blogista, oon todella innokas lukija (ja valitettavan laiska kommentoija) joka on kahlannu kaikki postaukset läpi useempaan otteeseen, vaikkei oikeen samassa elämän tilanteessa ollakaan. Siitä näkee miten hyvä kirjottaja oot kun kosketat myös muita kuin "kohderyhmää". Älä vaan ikinä lopeta, tai pidä edes kovin pitkää taukoa ;)

  VastaaPoista
 2. Hei kiitti Essi superkivasta kommentista! Olen tosi iloinen, jos täällä pyörii myös mua nuorempaa, vanhempaa ja fiksumpaa porukkaa! ;) Missä kaukana asut?

  VastaaPoista
 3. Joulu meni mainiosti ja, kuten Essikin, olen kahlannut blogiasi moneen otteeseen ja ollut vakilukijana kohta jo kaksi vuotta. Nyt myös tietenkin Uusi Mustan suuri ystävä! Rakastan tarinoitaisi Maddesta ja varsinkin kommenttejasi äitiyteen. Voisin kuvitella, että jos itse koskaan äidiksi ajaudun, ajatukseni olisivat samaa luokkaa. On kiva lukea tekstejä äitiydestä, jotka eivät ole sitä samaa siirappisokeria. Alan olla ainokainen lapseton ystäväpiirissäni, ja vaikka lapsista tykkäänkin (vaikka en niitä itse haluakaan), voisi olla kiva jutella joskus jostain muustakin kuin skideistä... Minkä takia tykkään myös blogisi lapseen liittymättömistä teksteistä.

  Mutta siis, halusin kommentoida Madden hienoa joululahjaa! Brion puujunarata junineen on paras mahdollinen lelu, mitä lapsella voi olla (siis näin Kummitädin näkökulmasta). Kummipoikani on kerännyt sarjaa jo pari vuotta (on nyt neljä) ja rataan tuli lisäosia taas tänä jouluna. Ehkä hienointa oli, kun Kummipojalle ei kelvannut radan rakennuskaveriksi Pappa eikä Isä, vaan ehdottomasti Kummitäti :-) Rakennan siis parhaat radat (ja annan lapsenkin rakentaa...)!

  Hauskaa parempaa (valoisampaa) vuosipuoliskoa!

  VastaaPoista
 4. Maeve, ihan älyttömän kiva saada tällaista palautetta! Siitähän tää koko homma lähti, kun meinasin oksentaa naistenlehtien antamalle äitiyskuvalle ja ajattelin tuoda oman näkemykseni esiin. Mun elämään kuuluu paljon muutakin kuin lapsi, mutta en vaan ehdi kirjoittaa tänne kaikesta mistä haluaisin. :)

  Lapsen arvostus on aika lahjomatonta, siitä pitääkin olla ylpeä: leikkikaverin valinnassa ei käytetä mitään diplomatiaa vaan paras todellakin voittaa. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos blogistasi myös tältä suunnalta! :)

  Brion junarata on ihan paras, meiltäkin löytyy (tosin toistaiseksi sillä varsinaisesti leikkii vasta mies, poika lähinnä heittelee ratakiskoja ja rikkoo isän rakennelmia). Niitä puisia junia olen ostanut huuto.netistä, ihan kivasti löytyy. En oikein lämpene muovisille versioille..

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo lastenhoidon kausikortti :D Mäkin haluan!

  VastaaPoista

Mitä itse funtsit?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...